tiistai 29. tammikuuta 2013

Slipoveripojat ja mä

Viikonloppua varten pojat tarvitsevat siistiä asustetta ja halusin kokeilla tehdä heille slipoverit.

Alla peruspaita ja body Ikasyrin mahtavasta neulostrikoosta. Kankaan laatu on kyllä ihan mieletön, ei vedä esipesussakaan yhtään vinkkeliin ja on ihan tosi helppoa käsitellä. Muru & Murmeli -blogin sanoja jälleen kopiodakseni: Pelkkää rakkautta koko laatu, yllättää joka kerta positiivisesti! Slipoverit tehty Kestovaippakaupan velourista.
Bodyn kaava on OB:n kisuliini, mutta muut muokattu vähän sieltä ja täältä. "Slipiksien" toiselle olkapäälle laitoin nepparit, jotta pukeminen olisi helpompaa ja tulisi vähän jotain juttua.

Ja itsellehän oli tietysti saatava mekkonen samasta kankaasta... Musta pitsi helmassa ja hihansuissa, äidiltä saan vielä pitsikukkasen helmaa koristamaan.


Tein itselleni myös "hihallisen huivin" mustasta pellavasta, siitä kuvat myöhemmin!

Olipas taas ihanaa viettää hieman aikaa ullakolla! Kiitos hoitoavulle ja kärsivälliselle miehelle :)! Sain myös ystävältä neuvoja valokuvaamiseen ja muutenkin tähän bloggaamiseen, toivottavasti osaan hyödyntää vinkit! (Valokuvata en ohjeista huolimatta osaa, joten kevätaurinkoa odotellessa!)

5 kommenttia:

 1. Upeita ompeluksia sulla :) Päädyin tänne jostain - mistä lie - ja luin kerralla koko blogin. Mikä pettymys, kun tuli alku vastaan! Ihaniin kankaisiin olen hurahtanut minäkin ja ompelukoneesta haaveilen. Tämä sun blogi saa uskomaan, että ehkä minäkin, joskus...
  - Tanja

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Tanja, tulinpa kommentistasi hyvälle tuulelle :). Suosittelen vahvasti koneen hankintaa, mutta varoitan samalla harrastuksen vaarallisesta koukuttavuudesta ;).

  Ihanaa jos joku jaksaa lukea blogini alusta loppuun, olen aivan otettu. Tämä saa minut uskomaan, että tässä tekemisessä on jotain järkeä.

  Ja tutorille myös kiitos, ei nää taaskaan mennyt kuten oppikirjassa, mutta hiljalleen, hiljalleen...

  VastaaPoista
 3. Upeita ja varsinkin sinun mekko aivan ihana. Ihan kuin minulle tehty ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Jaa-a olikohan se oikeastikin sinun mekkosi, koska minulle pituus & leveys ei oikein natsannut!? Lupasinkin siis lahjoittaa mekon ystävälleni ja sen takia teinkin pikana toisen soulbird-kankaasta.

   Poista