lauantai 12. tammikuuta 2013

Pitkästä aikaa itselle jotain


Olin tilannut Majapuulta sydänmerinoa itseäni varten ja yksi päivä ehdin jo ajatella kankaan jäävän odottelemaan ensi talvea. Sitten näin Made for Apes -blogissa ihanan paidan ja totesin ääneen korkeiden kauluksien olevan myös mun juttu. Ja sitten näin Kiikkusaari -blogissa sydäntunikan ja en voinut jättää "plagioimatta" näitä ihanuuksia ;)! Kiitos ajatuksesta siis teille!


Merinovilla tilattu Majapuulta ja kunpa olisin tilannut tätä enemmän, on niin kaunista. Kaava muokattu Joka tyypin kaavakirjan raglankaavasta. Kaulus olikin yllättävän helppo tehdä, vaikka oli ensimmäinen laatuaan. Kauluksen sisäpuoli myöskin Majapuulta hankittua raidallista merinojoustofroteeta. Molemmat kankaat riittivät juuri ja juuri tähän, raidallisesta kun olin ehtinyt tehdä jo muutakin. Olisin toivonut paidasta hieman leveämpää, mutta jos pidättää koko päivän hengitystä, on tämä hyvä myös näin ;). 


Väsynyt ja ei niin väsynyt. Kamera sen kertoo, vaikka yrittää muuta.

12 kommenttia:

 1. Onpas hieno! Itsekin samaisessa blogissa ihailin juuri samaa kaulusta ja vasta toistaiseksi haaveilen semmoisen tekemisestä :)

  VastaaPoista
 2. Uuulalaaa!!! Tämä on tosi ihana! Carita

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mulla on omaa aikaa, kun mies hunningolla ja pojat nukkuu. Tein siis toisen samanmoisen paidan itselleni, mutta... Villa tosiaan venyy, koska tosta tuli tätäkin tiukempi... Apua, mikäköhän nyt eteen, ei taida hengityksen pidättäminenkään enää auttaa...

  VastaaPoista
 4. Ihana! Oot kyllä supertaitava ja sinulla on ihana maku kankaiden suhteen. Ihan sun näköinen vaate :) Olen ahkerasti pitänyt sulta saamaani pipoa ja tuubihuivia, ovat kyllä ihan lemppareita :). Olen edelleen sitä mieltä, et sun pitäis laittaa putiikki pystyyn, menekkiä olisi hurjasti.

  VastaaPoista
 5. Ja siis toi oli Elinan teksti :) (Elina H.)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköinen! Tykkään. Nuo korkeat kaulukset on tosiaan kivoja! Tuo kangaskin on niin ihana ja ennenkaikkea lämmin <3 :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla HeiDu! Kohti uusia korkeita kauluksia siis :)!

  Ja Elina, ihan ei nuo taidot vielä myyntiin riitä :). Ja itsekritiikki on niin kovaa, että lahjojakin on välillä vaikea tehdä. Ja oikeastaan tuo palkkatyökin on niin mukavaa, että pidetään tämä addiktio harrastuksena! Mutta ihanaa, kun luotat taitoihini niin paljon ;)!

  VastaaPoista
 8. Mä jo kertaalleen mielestäni kommentoin, mutta ei sitä viestiä täällä kyllä näy... No mut enivei, piti vain sanomani, että aivan ihana paita! :)

  VastaaPoista
 9. Tämä on kyllä ihan käsittämättömän ihana!

  VastaaPoista
 10. Samaa ajattelin sinun paidastasi Maria :) ja siksi tein omani.

  Ja K minullekin käy usein noin, lie suodatettavaa teksteissä ;)

  VastaaPoista
 11. Ihana tämäkin. Jokohan sitä raaskis oman sydänkankaansa pilkkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tämä paita on ollut ihan lemppari!

   Poista