tiistai 22. tammikuuta 2013

Miinaa, Manua ja merinoa

Meidän perhe aamutuimaan :). Eli ei ihan virkeimpinä tai parhaassa valaistuksessa, mutta...

Olen niin kovin tykästynyt mustaan merinovillaiseen paitaani, että oli pakko saada toinen. Tällä kertaa kangas Myllymuksuilta. Kyllä on muuten mukava materiaali, lämmin, mutta ei lainkaan kutita. 
Jälleen kerran Päivi on ollut osallisena näihin seuraaviin vaatteisiin. Ni-in, jokainen tarvitsisi oman pienen Päivin, joka neuvoo, vinkkaa, kannustaa, lainaa, kuuntelee, kehuu, ymmärtää.... 

Sain tutoriltani pätkän Metsolan Miina & Manu kangasta, kun en ehtinyt sitä itse verkkokaupassa edes nähdä. Pienempi huppari tehty OB:n Panda-kaavalla ja isompi jälleen kerran Be out there -hupparista muokattu. Ehkä voisin jo vaihtaa kaavaa, alkaa olla melko käytetty.

Kalle oppi laittamaan itse nepparit kiinni, jahuu! Paidat onnistuivat ihan ok, mitä nyt resori vähän vetää, vaikka kuinka yritin olla sitä venyttämättä. 


Kaverilleni tein vihdoin kesällä luvatun tunikan. Kaava OB Bubble Pocket ja kankaat Kestovaippakaupasta. Toivottavasti on mieleinen ja sopiva! 

Tässä olivatkin sitten vihdoin kaikki silloin yhtenä iltana leikkaamani kankaat. Aika monta vaatetta sain niistä leikkauksista tehtyä, kun taitaa edelliset kaksi tai jopa kolme kirjoitusta olla niistä tehty. 

Seuraavaa leikkausinspiraatiota odotellen :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tuo bubble! Miina ja Manu hupparit on kyllä söpöjä. :) Merino on kyllä munkin ihan lemppari matsku. Mun blogissa on sulle haaste. :)

  VastaaPoista
 2. Melkein pitäisi kysyä tuon korkeakauluksisen paidan kaavaa! Hienoja!
  Olen haastanut sinut blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat hupparit, miks mulle ei oo näytetty? =)T: Sissi

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen tähtimerino tunika! Jostain syystä merinoa ei juuri koskaan päädy omaan vaatekaappiin..

  VastaaPoista