maanantai 14. tammikuuta 2013

Risto Räppääjä

MÄ EN KESTÄ, tuli niin liikkis :)
 
 

Ai osataanko meillä laulut ulkoa? Osataanko vuorosanat ulkoa? Osataanko jopa joitain Räppääjän eleitä? Paukutetaanko koko ajan rumpuja? 

Kyllä. 
 
 Ja siitä se ajatus sitten lähti. 


Kallen serkku halusi juhlia 5-vuotis synttärinsä vain kavereiden kanssa. Hän halusi pitää naamiaiset, mutta perui sen ennen kutsujen lähettämistä, koska Kalle pelkää niin kovasti asuja, peruukkeja ja kasvomaalauksia. Oikeastaan kaikkea mikä liittyy aiheeseen naamiaiset. No ei tullut sitten naamiaisia, mutta.....


Kalle halusi mennä synttäreille Risto Räppääjänä. Ja äitihän valmisti teemaan sopivan hupparin, mistä tuli kyllä hyvin onnistunut! Kuvassa näyttää reilulta ja on kasassa,  mutta oikeasti on melko kaponen ja just nyt sopiva. 

Ihana Velour Metsolalta, hupun pehmeä trikoo Ikasyriltä ja kaava mikä sattuu, muokattu jälleen OB:n Be careful out there hupparista.


Räppääjä kysyi tuosta lähtiessään, että pelkäävätköhän kaverit häntä!? Näin meillä :)

11 kommenttia:

 1. Oi mahatava. Mun pitäis myös tehdä pojalle. Tytölle tein jo nelli-mekon. Mietinkin sopivaa kangasta. Tuo näyttää juuri oikean väriseltä.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mahtava! Ihana! Ja tuo poika myös :D IHANA, sanoinko jo? Liikkis, se just :)

  VastaaPoista
 3. Hieno huppari ja ihania kuvia! Meilläkin fanitetaan täysillä, mutta Viileän Venlan vaatteita tyttöjen pitäis kuulemma saada.

  VastaaPoista
 4. IHANA Räppääjä! Tukka myös "vähän" kasvanut viime näkemästä... :) HIENO väri! Terkut! Miia

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Venlallehan sopisi KVK:n punainen raitatrikoo ja metsolan leveäraitainen joustis ;), ai että tulis siitäkin aikas hiano! Tämä fanitus on aika rankkaa jo 3-vuotiaalla. Yksi asia tosin, mikä helpottaa elämää, on kallen viehtymys käyttää eripari sukkia, kuten ilmeisesti Robin tekee. Kiva Manda, kun liityit lukijaksi :) kohteessa Risto Räppääjä

   Poista
 6. Juuri punaisesta raitatrikoosta Nuudelipään mekon teinkin. Katsotaan, koska saamme blogiin asti :)

  VastaaPoista
 7. Nii ja tosiaan meilläkin on kolmevee tuo fanittaja ja yllättävästi niin pienikin jo osaa. Kai se on sitä mallioppimista ja matkimista, joka kuuluu kehitysvaiheeseen.

  VastaaPoista
 8. Jes Hyvä Henni!

  Pakko oli poistaa, korjata ja lisätä takaisin yksi oma kommentti :). Kirjoitan aina niin vauhdilla, että saavat pahimmat kielipoliisit hymyillä kirjoitusvirheilleni!

  VastaaPoista
 9. Synttäreillä ei pelätty räppääjää, mutta kaikki kyllä ihaili... luulen, että kimmokkeen moiseen tukkaan ainakin sai aika moni. =) Tätin mussukka <3!

  VastaaPoista