sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pehmeitä lämmikkeitä


Tein kummitytölleni elämäni toisen liivarin, mikä onnistui kyllä ensimmäistä paremmin. Levensin hieman ja lisäsin kädenteille tilaa. Majapuun kangas on kyllä ihan mieletön. Jokaisesta tekeleestä pitää kuitenkin löytyä aina se mutta ja tässä mekossa se on vinoon mennyt niskamerkki :). 104 kokomerkkiä ei juuri löytynyt...


Ensimmäisen liivimekon tuottaman pettymyksen jälkeen halusin lisätä aiemmin bloggaamaani pakettiin vielä jotain. Koska Majapuun mäyräkoira sopii mielestäni ihan tosi hyvin raidalliseen joustikseen, päätin lisätä pakettiin kisuliini-kaavalla tehdyn bodyn ja toivoa, että edes joku vaatteista olisi sopiva. 

Pakkasten edelleen jatkuessa tein omille pojille vihdoin lisää lämmikettä. 

Kirahvikangas on Ikasyriltä ja sen pehmeyttä voi taas vain ihailla. Tai oikeastaan silitellä, niin kivalta kangas tuntuu. Body on tehty Sampsukan merinovillasta. Eka villabody siis vihdoin valmis ja nyt toivon vielä muutamia pakkaspäiviä tähän kevääseen.
 Pitkät kalsarit tehty jälleen Päiviltä lainatulla kaavalla, jonka OB:n numeroa en muista ja nimi taisi olla se Pitkä Jussi. Body Kisuliini ja hihaton tehty vanhan T-paidan kaavalla. 
Viikonlopun aikana blogiani on muistettu ihanilla asioilla. Sain haasteen Choko Kanelilta, mihin vastaamisen jo aloitin...

Lisäksi sain Sanna tekee ja purkaa blogin Sannalta New Blog Love -tunnustuksen. Kaunis kiitos tästä!

Haluan itse jakaa tunnustuksen seuraaville blogeille, joiden kirjoitukset ovat hauskoja ja tekeleet kauniita sekä käytännöllisiä. Heidän bloginsa saavat minut hymyilemään.


 Tässä tunnustuksen saaneille vielä tunnustuksen pelisäännöt:
- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin

3 kommenttia:

 1. Voi kiitos, Liisa! Saman tunnustuksen olisin voinut antaa sinunkin blogillesi, nämä on aina niin ihania ja iloisia! :)
  Ja taas ihania, uusia vaatteita!!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita olet tehnyt!
  Kiitos tunnustuksesta!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ihanaisesta liivihameesta! Kangas onkin todella suloinen, tätähän pitää kokeilla. Olen itse epätoivoisesti ommellut ja purkanut pikkuista 1-vuotiaan joustofroteista liivihametta, eipä olekaan liivihame niin helppo saada onnistumaan kuin äkkipäätä luulisi, huoh.

  VastaaPoista