sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Avopuolisoiden vauvalle vol. 2

Nyt on taas tämä yökyöpeli malttamaton. En millään malta olla laittamatta näitä tuotoksia heti tänne :). 

Tein jatko-osan ystävien syntyvän vauvan kotiintulovaatteisiin. Tarvitseehan pieni lämmikettä. Kuvittelin tekeväni jumpsuitin, mutta epäonnesta onneen kantamoisen myötä päädyinkin parempaan ratkaisuun. Niin, ja kiitos tästäkin kuuluu taas Päiville. Sain häneltä vinkin tästä mallista ja lehden lainaan. Vauvan suojapuku löytyy OB 3/2003 lehdestä. Halusin puvun, mikä on helppo pukea ja mitä saa reilusti auki, jos vauveli jatkaa uniaan esim. automatkan jälkeen. Täydellinen malli siis. Toteutus ei ole ihan priima, mutta saahan se käsintehdyn jälki näkyä, saahan....

Koko 62, jotta mahtuisi edes hetken. Ihana sydänvelour Ikasyriltä ja vuoren raitatrikoo Kestovaippakaupasta.


Etuläpät saa kokonaan auki ja alta löytyy ns. toinen etumus. Etumuksen laitoin vähän kiusallanikin Angry birds-nauhalla kiinni, koska tiedän, että vihainen lintu ei kuulu kyseisen perheen lemppareihin. Kiusa se on pienikin kiusa ;).


Kuten varsinkin tästä takapuolesta näkyy, on malli melkoisen leveä. En anna sen kuitenkaan häiritä, koska mahtuupahan sitten lämmintä allekin. 


Haalarin kaveriksi tein merinovillasta pipon ja tumput. Pipo OB 6/2012 Höpönassu. Ja en ole yhtään varma, teinkö pipon oikein päin. Pian se nähdään. Semmoisen tempun onnistuin kantatessa tekemään, että yht´äkkiä villaa oli paininjalan alla, päällä ja "sisällä". En oikein tiedä, mitä tapahtui, mutta hetken sain sotkua selvitellä. 


Pipossa sama ajatus kuin haalarissa, sydäntä päällä ja raitaa sisällä. Merinovillat Majapuulta.


Otin ja liitin kuvat kännykällä, joten sori, kaikki on vinksin vonksin...

Tässä kokonaisuudessaan nyt valmistunut setti. Mitäs arvelette, kelpaako vauvelin kotiutua?! Ja vaikka itse sanonkin, niin harvalla on ainkaan näin persoonallista vaatetusta. Sitten kun olisivat vielä sopivia ja suunnilleen käyttökelpoisia ja reiättömiä ja ja ja ja....Nämä tällä erää. Suunnittelin tekeväni pienelle myös maailman pehmeimmästä Ikasyrin leijona-trikoosta toisen asun, mutta kun nuo viisarit vierivät ja taas mennään seuraavan vurokauden puolella.

Ja hei kiitos, ihanaa, kun olette jaksaneet lukea ja kommentoida! Jokainen kommentti lämmittää suuresti sydäntä :), kiitos!

12 kommenttia:

 1. Ihania, kelpais ainakin meidän vauvalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :). Huomenna saan kuulla, kelpaako kyseiselle "kohteelle" ;). Hih...

  VastaaPoista
 3. Ihania ♥ Todella siistiä työtä myös!

  VastaaPoista
 4. Loistava, olisipa meilläkkin ollut tytöillä tuollaiset <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Niin hyvin sopii tuon keltaisen kanssa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos kommenteista. Setti on nyt ojennettu ja sai onnellisen vastaanoton :). Tuli itsellekin niiiin hyvä mieli, kyllä toisten ilahduttaminen on vaan mukavaa.

  Puku vaikuttaa kyllä käytännölliseltä, nähtäväksi jää, onko sitä oikeasti! :)

  VastaaPoista
 7. On kauniit ja yksilölliset!
  Kaikkea muutakin kivaa ja nättiä löysin täältä, ja päätin liittyä joukkoon!

  VastaaPoista
 8. Lissu, sä oot pro! Tosi hienoja! Miia

  VastaaPoista
 9. Kiitos!

  Kiva Koukussa puikkoihin kun liityit lukijaksi. Siitä kiitos!

  VastaaPoista