lauantai 29. joulukuuta 2012

Avopuolisoiden vauvalle

Toiseen perheeseemme syntyy pian vauva. Kuulema poika, mutta eihän sitä koskaan tiedä :).

Sain kunnian tehdä vauvalle kotiintulovaatteet. Halusin ottaa varman päälle ja tehdä keltaiset (ai miten niin mun lempiväri). Mäyräkoirakangas Majapuulta, body muokattu OB 1/2012 happy squirrel, housujen kaava saatu Ultsulta laneilla. Ekat tekemäni potkarit ja kietaisubody. Seuraavalla kerralla olen viisaampi ja laitan bodyn kaikkiin "mutkiin" liimakangasta, niin onnistuu kanttaus nopeammin. 

Mutta tuli niin kivat, että nyt Miia en malta odottaa, vaan lätkäisen nämä tänne heti :)! Silläkin riskillä, että vaatteiden saajat ne jo näkevät. 

Omien poikien mäyräkoira-paitoihin suunnittelin musta-valkoraitaisia hihoja, en sitä kuitenkaan toteuttanut. Nyt olin rohkea ja laitoin bodyn selkäpuolen pallotrikoosta. Housujen pallot eivät mene ihan linjassa, mutta jospa niihin ei käytössä kiinnittäisi huomiota.
Ai että, kyllä hivelee silmää ja mieltä! Eka ompelus sitten joululahjojen. 

Ja nyt seuraa päivän niksinurkka: Kaikkien ompelevien naisten kannattaa hankkia geelikynnet :). Oikeesti. Kuvittelin pilaavani harrastukseni, kun kynnet kovasti halkeilevia sormenpäitä suojellakseli laitoin, mutta olinkin väärässä. Kaikki (no lähes kaikki) on huomattavasti helpompaa. Pitkillä kynsillä saa käsiteltyä mm. resoria paljon paremmin. Suosittelen!

Toivottavasti vaatteet sopivat vauvelille ja tekevät myös vanhemmat iloisiksi :)

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana setti, etenkin tuo body on niin herkku! Olen itekin suunnitellu tekeväni tuosta mäyriksestä kevään tulokkaalle bodyn :)

    VastaaPoista