sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kauniita unia, karhujen kuvia


Akuutti yökkäripula. Siihen ensimmäinen vastaus. Ehkä yhdelläkin setillä jo pärjää, koska kotona voi nukkua missä tahansa kauhtuneessa teepparissa. Ehkä....


Nanun Karhutrikoo ja Kestovappakaupan raidat sopivat yhteen kuin valettu. Molemmille haaremit ja hihattomat. Hihattomat ovat meillä suosikki myös päivällä pitkähihaisen alla. Tässä kuvia tuijotellessa harmittaa, miksi en laittanut isomman pöksyihin enemmän "löysää" ja raitaresorin sijaan karhutrikoota resoriksi. Taskut sekä paidoissa, että pöksyissä. 
Ei kai sille mitään voi, että rakastaa kuvia omista lapsistaan. Ja ei kai sillekään, että rakastaa näitä kankaita.... Kenelle olen jo kertonut, että silittelen niitä ullakolla ;)?

6 kommenttia:

 1. No oi! Tuo karhukangas on kyllä niin kovin suloista <3 Kivat yöpit poikasille!

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä niin suloset ♥ Niin pojat ku yöpätki ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pojat ja ihania karhuja- Kovasti kuiskuttelee tuo kangas minullekin, mutta olen toistaiseksi saanut vastustettua kiusausta ja pidättäytynyt tilaamasta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä kauniilla yökkäreillä tulee paremmat unet kuin kauhtuneella teepparilla. Ja sitä paitsi kauniilla univaatteilla voi leikkiä pitkälle päivään, jos ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat karhulaiset! Mulla on karhukankaasta pikkuinen body leikattuna, mutta pitäis saada oikean väristä resoria. Ihanat nämä!

  VastaaPoista
 6. oooih.. pitääkö miun nyt tilata tuota... ihanat yöpit!!

  VastaaPoista