keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ei mikään tylliprinsessa


Vaan rokkaava mustasta ja valkoisesta pitävän ystäväni pienokainen. Jossain kohtaa minäkin osaan olla "kiltisti" ja tehdä oikeasti jotain, mistä toinen (ehkä) tykkää. Tässä kohdassa olisi kyllä ollut sauma heittäytyä ja tehdä juuri sitä pinkkiä prinsessaunelmaa, mistä ystäväni voi lähes pahoin. 


Näillä ajatuksilla valmistui siis setti Selian Puutarhapiilosta ja Kestovaippakaupan raitatrikoosta. Bodyn kaavan olen saanut ystävältäni ja leggareiden kaava taisi olla ruusunnuppu 4/2012 lehdestä. Mä en ole kovin hyvä näitä kaavatietoja muistamaan.... Legsujen jujuna paljon hehkuttamani rusetti toisessa lahkeessa. Moista viritystä en ole housuihin ennen kokeillut, joten jos tämä toimii, olen erittäin :). 


Sattumalta tässä kävi vähän niin, että settejä valmistui kaksi samalla kertaa. Tälle toisellekin setille on jo tosin "kohde" olemassa :). Yritin painaa leimasimella housujen toiseen lahkeeseen tekstiä "olen  niin rakas", mutta mutta... eihän se taas ottanut onnistuakseen. Kankaan riittämiseksi päätin luovuttaa ja hyvä näin!

1 kommentti:

  1. Voi itku, miten ihanat! Tuo rusetti on kyllä ihana lisä. Sitä pitääkin,kokeilla johonkin omaan vaatteeseen :)

    VastaaPoista