sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Jääkukka


On se herkkä. Kaunis. Rauhallinen. ISO. Ihana. Sanoinko jo upea? Niin monta ylisanaa voisin tästä Jääkukkajoustofroteesta teille keksiä. Tai ei ne mitään ylisanoja olisi, sillä tykkään kankaasta niin kovin. 


Eipä siis muuta tarvita, vähän pitsiä helmaan ja menoksi. Aika hyvin osui tuo Made For Apes -blogista apinoitu kukan terälehtirykelmä tuohon pääntielle. Harmillisesti tuli aikalailla liian kapeat hartiat tähän :(, nyyh. Edelliseen liian leveät, joten taitaa olla melkoista sopivuuden riemuvoittoa tämä minun harrastus. 


 Herkkä, nyt sain päätettyä. Sitä se on se Pehemiän jääkukka.

18 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis. Ihanasti passaa tuo kukka pääntielle.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti toisaan tuo kukka pääntiellä!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Oma jääkukka viel leikkaamatta, onnistuisinkohan kohistaa yhtä hienosti.

  VastaaPoista
 4. hieno ! ja älyttömän kiva tuo kukka kaula-aukko! liityinpä samalla lukijaksi, paljon kaikkea hienoa täällä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kangas ja mekko! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin kohdistettu kukkanen tuohon pääntielle. Nätti! Itsellä on joulusta asti marinoitunut nyt tämä kangas, kun mietin, mihin sen haluaisin käyttää :) Katselen muilta inspiraatiokuvia ;)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis kuosi ja sopii hyvin malliin, erityisesti tuo kaulus on ihana! Täytyy tsekata kangas Pehemiältä, kun tällaisia isokuosisia ei juurikaan näe.

  VastaaPoista
 8. Sehän näyttää aivan passelilta, eikä ainakaan mun silmään hartialinja ole liian kapea. Mutta ehkä sä tiiät paremmin kun vaatetta käytätkin. :) Kaunis!

  VastaaPoista
 9. Mulla odottaa samainen kangas pelkkää resorireissua Essille ja sitten on valmis. Tosi ihana on kyllä sekä kuosi, tunika, pääntie että nainen. Yleensä en tykkää käyttää harmaata, mutta tämä huusi kovalla äänellä nimeäni. Sittenpä näet munkin version :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan näköinen! Kuinka olet pääntien tehnyt? Näyttäisi olevan kapea käänne? Onko Framilonia myös?

  VastaaPoista
 11. Blogissani (mumintalo. blogspot) sama kangas ja pääntiekin samanlainen, pitsikin helmassa, välttämättä halusin kyllä hupun, on saanut kovasti töissä kehuja. Tää on kyllä niin ihana kangas!

  VastaaPoista
 12. Ihan huikean kaunis!

  VastaaPoista