sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Raitaa ja kaksi tuntia aikaa

 Mun eka SavaWay :).


Ja sehän tarkoittaa sitä, että on kaksi tuntia aikaa ommella jotain yhdessä sovittua haastetta. Tällä kertaa Seliasta saapui kaikille osallistujille salainen paketti, minkä sai avata perjantaiaamuna klo. 8.00. Itse ompeluaika alkoi klo. 21 ja päättyi 23.00. 

Edellisenä yönä neljän päivän Varsovan reissulta kotiutuneena minulta ei voinut odottaa kovin kummia. Siksi tein poitsuille samat setit kuin synttäreille. Raitakangas tosiaan Selialta ja ihana ihana joustocollege resoreineen Kestovaippakaupasta. Kahdessa tunnissa ehdin tehdä paidat ja leikata toiset shortsit. Shortsit ompelin pikaisesti eilen illalla. 


Haastepaketissa  oli mukana myös kaksi mustaa nappia. Ne pääsevät muutaman muun napin kanssa tähtien oikean sivun sakarasta alsapäin lähtemään, tähdenlentoa tavoittelen :). Mutta koska en löydä sitä ainokaista parsinneulaa, minkä omistan, tapahtuu nappien kiinnitys vasta tämän löytöretken päätyttyä. Ihan hauskat niistä tuli :). Vaatteiden valmistuttua olin vähän blääh, mutta kun sain ne poikien päälle, yllätyin positiivisesti. Perusvärit sopivat noille pojille! 

Ja mitä tähän kahden tunnin yhteiseen ompelujuttuun tulee, aion varmasti osallistua uudestaankin! 


Aikainen lintu hyttysen nappaa, vai miten se menikään....

6 kommenttia:

 1. Upeat setit! Toi vinoraita on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Pitäis tilata sulta tommosia shortseja, näyttää niin kivalta :-)

  VastaaPoista
 3. Kivasti leikattu vinoon ja raidat hienosti kohdistettu. Tosi pirtsakat ja hienot kesäsetit :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän hineot setit. Tähdet on huippuhienot ja shortsit sopii tosi hyvin paitoihin ja on muutenkin mukavat ;)

  VastaaPoista
 5. Upeat veljessetit! Ihanaa vinoraitaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :)! Raita ja vino osuu nyt muhun. Jotenkin kai niin kiero mieli... :)

  VastaaPoista