torstai 27. kesäkuuta 2013

Lahjattomat kankailla koreilee....

...vai miten se menikään. Ja mähän koreilen.


Onneksi, oi onneksi, säästin nämä paidat ommeltaviksi koneen huollon jälkeen. Tämä paloauto ei ensin oikein avautunut, mutta kun näin kankaan livenä, ihastuin siihen valtavasti. Ja kun näin kankaan vaatteena ja varsinkin pienemmän poikani päällä, olin viimeistään aivan myyty. (Laitoin heti, oikeastaan jo toisen kerran tämän kankaan kohdalla, Pehemiän Leilalle heti postia, että mahtaisiko sitä löytyä edes tilkkusta lisää. Ekalla kerralla löytyi, mutta toisella ei. Niin, olisihan minun pitänyt se tajuta, koska sillä ekalla kerralla sain mitä jäljellä oli....)

Mutta niin ihanat nämä kankaat on, että sekaisin menee. Saapuivat meille siis  Pehemiän puodista. Turkoosi raitajoustofrotee on noussut suosikiksi, meni jopa ohi sinisen kestosuosikin.... Kankaat on ihania, mutta minä tylsä. Samanmoiset setit löytyy täältä ja täältä. Ja huokaan näille kuville. Kuvaamme aina niin aamutuimaan, että on mahdotonta (minulle) saada kuviin luonnollista valoa/väriä/mitä se nyt on.
Näiden ihanien raitashortsien kaveriksi tein pari muutakin teepparia Päiviltä saamistani kankaista. Olettaisin kaikkien kaupalliseksi lähtökohdaksi Metsolaa. Hurjat merirosvot isommalle ja eläimellistä menoa pienemmälle. Tuo orava on <3!


4 kommenttia:

 1. Paloautot näyttää tosiaan hurjan kivoilta! Ja keltainen resori sopii siihen tosi hyvin. Ihanat setit :)

  VastaaPoista
 2. Pirteitä vaatteita ja ihanat sovituskuvat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaisia taas kerran :) En ole itse vielä löytänyt tuon raidan ja kuvion yhdistämistä, vaikka olen yrittänyt.
  Ja sitten; minä koreilen myös kankailla ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja! Varsinkin tuo paloautotrikoo on ihan paras ja hyvin käy raidalliset housut kaveriksi.

  VastaaPoista