torstai 20. kesäkuuta 2013

Pienten vaatteiden sarja saa jatkoa...

Ystäväperheen pieni prinsessa sai nimen ja kauniin nimen saikin. 

Pienten vaatteiden tekeminen on niin kivaa ja valmiit vaatteet salpaavat suloisuudellaan melkein hengen, oli minun tehtävä prinsessalle pari settiä <3.

Haalareiden (koko 62-68) kaava on Päivin oma, sydämellinen -joustofroteeta hamstrasin hullun lailla Verson Puodista.  Body on Kisuliini (OB 6/2012) ja trikoo Riemulilta. Rohkenen väittää, että Majapuun pitsivetskari sopii tähän kuin nenä päähän. Toiseen settiin tein mekkobodyn Kisuliinia mukaillen ja leggarit OB 3/2009 lehden kaavalla. Molemmat trikoot Kestovaippakaupasta
<3 Leggareiden lahkeessa joustavaa puuvillapitsiä ja mekossa reunapitsiä, molemmat (kai) Tallinnasta.Onnistui tuo nappilistakin molempiin bodeihin varsin hyvin, jes :)!


Vaatteiden lisäksi tein söpön tuttinauhan Nappikauppa Punahilkan materiaaleista. Oli muuten eka nauha laatuaan, miksi ihmeessä en ole tehnyt omalle pienemmälle... Nyt ei enää tarvita, kun tutti jäi naapurin koiralle :).


Tässä koko setti! Tavoitteena oli, että vaatteita voi myös miksata ja ainakin tämän kuvan perusteella se onnistuu. 


Toinen (tai kolmas, jos tarkkoja ollaan) pikkuriikkinen setti menee toiselle kamulle, kenen pienokainen syntyy pian. (Heta tää ei oo teille, rinssi saa jotain muuta;) ).

Kietaisubodyn (OB 6/2007) Ritari-trikoo Kestovaippakaupasta. Housujen velour on hamstereista ja kaava jälleen kerran Päiviltä saatu (kuten kaikki tämän postauksen kaavat).


Potkareista tuli niiiin pienet ja söpöt. Yksi "etsi virhe" -kohta löytyy tumpuista, kun laitoin onneton ommellinen-merkin väärälle puolelle. Ja juu, ei ole eka kerta :). 


Tein muuten bodyn nappikohdat näin. Viimeksi kietaisubodyn kanssa sain zoomata neppareita tosi pitkään ja tällä suikaleella sekin vaiva säästyi. (Ideasta kiitos taas kenellekkäs muulle kuin tutorille).


Pieni on suloista <312 kommenttia:

 1. Voi pienet ihmistenaliut ja niiden suloiset vaatteet <3 nerokas tuo neppien lista vikassa bodyssa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerokas ja helppo.... en laittanut edes tukikangasta, koska oletan, että kolme trikoota kestää nepparin. Nähtäväksi jää! :)

   Poista
 2. jaahas, Liisa, kiitos sinulle vuorostaan tuosta kietaisubodyn neppari-ideasta ;) on muuten villin retrot pögät sinisessä setissä! Minulla on varmaan itsellä ollut tuollaiset siniset pienenä :D
  Kaiken kaikkiaan ihania kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo sininen on aivan huikea! Ja odotan jo sun tekemiä bodeja :)

   Poista
 3. Voi ihanuus ja pari huokausta päälle, niin kauniita <3 Onneksi itsellä on myös jemmassa tuota joustista, taidan apinoida ja teen myös pienet haalarit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apinointi on hyvästä! Toi kangas sopii kyllä pienelle tosi hyvin! Meniskö muuten fantin kanssa yhteen...

   Poista
 4. Minenuskotätä! Voiko olla kauniimpaa ja kekseliäämpää? Kärpänen on purassu meikäläistä, tarvitaan enää vaan aikaa, taitoo ja kärsivällisyyttä. Kankaat on kaapissa ja tilauksessa :D

  Kiitos Liisa ja muut bloggaavat kamut inspiksestä, apuja kinuan myöhemmin.

  VastaaPoista
 5. Oi voi miten suloisia kaikki! Voi vauvakuume, ei ainakaan tällä helpota. Tosi kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ystäville syntyy nyt paljon vauvoja...

   Poista