tiistai 14. toukokuuta 2013

Sekalaista tekelettä

Teen täällä kulisseissa aika paljon kaikkia pikkujuttuja. Valitettavan usein kuvaaminen jää ja tekeleet vaipuvat pian unholaan.... Tässä kuitenkin muutamia muille tehtyjä juttuja.

Entisen koulukaverini pyöräilevälle miehelle pipo ja vuoritetut lapaset. Lapaset, jotka sopivat pienen lapsen käteen. Eli putkeen meni :)


 Pikkuriikkinen tunika Kestovaippakaupan trikoosta ohuella helmapitsillä :)


Anopille Bubble Pocket Käpysen Geoflower-trikoosta. Trikoo, jota pitkään salaa ihailin ja sen nähtyäni siihen enemmän ihastuin. Kangas, joka ei tosiaan pääse valokuvissa edukseen. I-ha-na.Toinen samanmoinen työkaverille Marimekon trikoosta. Kangasta oli sen verran naftisti, että ei juurikaan voinut palloilla pelleillä. Eli siis kohdistaa, vaan kaikki kangas käytettiin kuviosta välittämättä. Tunikan kaveriksi tein tuubihuivin Selian Puutarhapiilosta. Ja mustaa pitsiä tietty mukana.Kiva se on näitäkin sitten myöhemmin muistella :). 


4 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa kaapissa tuota Marimekon trikoota ja se on tosi kivaa. En meinaa malttaa käyttää sitä, kun se ansaitsee paljon käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihan mieletön. Musta, valkoinen & iso kuvio = toimii :). Tässä harmillisesti kuvio sekoittuu, mutta kiva tuli silti!

    VastaaPoista