tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesän ensimmäiset vaatteet

Kesä tuli :)
Ja ai niin, ne kesävaatteet. Ekat setit shortseja ja teeppareita siis vihdoin valmistunut. Ja niin, samistelu <3!

Race-trikoo Sari Ahokainen -shopista ja keltaisen verkkarin äiti toi minulle EK:sta, raitaresori Pehemiältä.  Teeppareiden kaavana OB 3/2013 Brave Firemen ja shortsien saman lehden Knickerbocker. Samaista shortsikaavaa aion käyttää jatkossakin, mutta hieman erilailla muokaten (nyt jätin vain kaikki saumavarat pois, koot 98 ja 116). 


Lisäsin raglansaumoihin punaiset tereet. Tuovat raikkautta ja rajoja tähän paitaan, mutta tereen käyttö onkin sitten ihan toinen juttu... Pienempi on valmis painimaan, mutta isompi malttaa vielä mielensä.


Seuraavassa kuvassa näkyy hieman shortsien yksityiskohtia, tuo takaleikkaus on monissa housuissa aikas kiva juttu. 


 Ja tässä hieman todellisuutta näistä meidän kuvaussessioista :)5 kommenttia:

 1. Itsekin olen paljon käyttänyt kyseistä paitakaavaa, todella hyvän mallinen. Kiva idea nuo tereet raglansaumoissa. Antaa hyvää ilmettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan ok, isommalle vähän turhan suuri pääntie. Ja tereet, voi tereet, laitto vaatii kyllä harjoittelua :)

   Poista
 2. En osannut ajatella että tuota shortsikaavaa voisi käyttää joustavan kankaankin kanssa. Kiitos vinkistä! Mitä muokkauksia mielestäsi kannattaa tehdä? Kaventaa? Kiva tuo takaleikkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tein etukappaleen yhdestä osasta ja jätin kaikki saumavarat pois. Seuraavissa teen vyötärön ohjeen mukaan ja laitan myös valelistan eteen. Ja lyhensin lahkeistakin vähän, koska shortsit saa olla shortsit... Suosittelen kyllä kaavaa, yksinkertainen ja hyvä!

   Poista
 3. Hei, blogissani on sinulle tunnustus! =)

  VastaaPoista