keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

BrumBrum roska-auto


Tädin murmelit pitävät kovasti roska-autoista ja samistelusettihän tästä raikkaasta Kestovaippakaupan trikoosta oli saatava. 


Molempien housut tehty saimien (OB 1/2009) kaavalla, body kisuliini (OB 6/2012) ja paita jälleen muokattu Be Careful Out There -hupparista (OB 4/2012). Housujen velour ja swetarineulos myös Kestovaippakaupasta.

Isomman housuihin tein myös taskut, mutta niitä ei meinaa löytyä, koska sattumalta eksyivät hieman pyllyn puolelle. Teenköhän joskus vaatteen, jonka kaavaa muokkaan ja se onnistuu silti :)!?Pienelle pampa-fanille tein myös bodyn, jonka tärkeydellä ei ole rajoja. Kuvatessakin piti bodyä halata 


Hauska (ja monikäyttöinen) valkopohjainen pallotrikoo myös Kestovaippakaupasta. Tein trikoosta myös tuubihuivin, mikä odottaa yllätyksenä saajansa postilaatikossa :)Loppuun vielä päivän ilme, toivottavasti teillä muillakin on vastaava fiilis :). Ihanaa, annetaan auringon paistaa!

12 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kyllä sanoa, että harvoin näkee 1,5 vuotiaan miehenalun rakastavan jotain vaatetta näin paljon. Meidän Viljami rakastaa, halailee, rutistaa ja pussailee Banda-paitaansa, sitä pitää myös esitellä kaikille taukoamatta... suloista. Eikä nuo autopaidatkaan epäsuosiossa ole... On meidän pojilla vaan taitava täti!! <3
  hmmm... pitäisköhän liukastella postilaatikolle? Kukahan lie saanut pehmeän ylläripaketin?

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja oot taas tehnyt;)ei voi kun ihailla!
  Terkuin,Miina

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja oot taas tehnyt;)ei voi kun ihailla!
  Terkuin,Miina

  VastaaPoista
 4. Ihanat ompelukset taas (: Teilä on kyllä ihanan iloiset poitsut! (:

  VastaaPoista
 5. kivannäköisiä. Tuo Panda on aika hurmaava.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ompeluksia. Jotenkin tuo Panda vei mun sydämen. Suloinen ku mikä <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihnania ompeluksia. Panda vei sydämmeni.

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas kivoista kommenteista :), ilostun niistä jokaisesta! Pandan suu hupsahti "vähän" vinoon, mutta nyt se kyllä näyttää aika muikealta.

  VastaaPoista
 9. Sinä se saat paljon aikaan! :) Minulla on blogissani sinulle haaste!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania ompeluksia!Elina H.

  VastaaPoista
 11. Piti jo aiemmin kommentoida tuota pandaa, että kyllä on suloinen ja herkkuyhdistelmä! Mobiililaite ei vain suostunut yhteistyöhön. Mitkäs sulla olikaan huivipalasen mitat? Sitä ihanteellisen kokoista tuubia etsimässä :)

  VastaaPoista
 12. Nuo huivit on kyllä ihania. :) Ja voi nuo autot olis kyllä kova sana meilläkin.

  VastaaPoista