maanantai 25. maaliskuuta 2013

RaitamiehetVoihan hassutus mitkä raitamiehet meille ilmestyi :)! Ihanaa! Minusta on vihdoin alkanut tulla näiden hurmaavien raitojen ystävä. Edelleenkään kaikki kohdistukset eivät onnistu 100 %, mutta olen alkanut jo hieman oppia pieniä kikkoja raitojen taltuttamiseen. 


Pehemiälle tuli tätä ihanaa kotimaista raitajoustofroteeta sinisenä ja en voinut vastustaa kiusausta. Kalastaja-trikoota vastustin, kunnes näin Made for Apes -blogissa siitä poikakaksikon setin. Ja onneksi näin, meidän kalastaja-Kalttu tuli kuosista ikionnelliseksi! Ja täytyy tähän samaan kankaiden ihailun hengenvetoon mainita joustofroteen vahvasta laadusta. Pesin 60 asteessa ja rummutin perään, mitä ei tietysti saisi tehdä... Mutta kangas kesti sen kuin mies ja on ihanan pehmeää. Värit ovat myös puhdas sininen ja valkoinen, eikä pohja paista froteen lenkkien alta lainkaan. Tykkään! 


Jagerin haalari tehty Päiviltä saadulla kaavalla, ihanan kapea, mutta lahkeistaan väljä kaava. Kaikkien vaatteiden raitajoustofrotee, raitaresori ja kalastaja-trikoo siis Pehemiältä.


Kaltun paita tehty jälleen (OB 4/2012) Be Careful Out There -hupparin pohjalta, tällä kertaa nappilistalisäyksellä. Napeiksi valitsin tassut, jotka voivat olla kuosissa seikkailevan kissan jälkiä... Housujen kaava myös OB, mutta mikä, se minun täytyy myöhemmin tarkistaa. Taskut ovat nyt se juttu :), toisesta kurkistaa kissa ja toisesta kalastaja. 
Ja jos pojat raidoitetaan, niin pitäähän sama operaatio tehdä miehellekin. Mies sai samasta joustiksesta hupparin jälleen SK 9/2010 kaavasta muokattuna. Ja sit läks... Johan sitä kuvia räpsittiinkin!


Aurinkoista viikkoa kaikille! 

18 kommenttia:

 1. Ihania miehiä ja raitoja!! Voi kyynel jageria :D !!

  VastaaPoista
 2. Hoisut on obn high jump varmaan mikäli tuo tasku on noide samojen housuje kaavassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Laura, kiitos! Muistin heti itsekin, kun luin nimen... Olen vasta viime aikoina alkanut laittaa lehdet ja nimet ylös...

   Poista
 3. En voi kuin ihailla kuinka olet saanut kohdistettua nuo raidat ihan suoraan vetoketjun molemmin puolin ! (: Ei minulta vain onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joustofrotee ja haalari sopivat minulle veroketjun kanssa... Ei tarvitse tikata päältä lainkaan. Ja kävi tosiaan tuuri noiden raitojen kanssa!

   Poista
  2. En usko, että oli vain tuuria ;) Ja hei! Minulla on sinulle haaste blogissani :D

   Poista
  3. Heh! Oli se :). KIitos, käynpäs katsastamassa...

   Poista
 4. Ihania! Jotenkin niin raikasta <3 Itselläkn tuota raitaa vielä jemmassa...

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on hurmaavan raidallinen porukka!

  VastaaPoista
 6. Ihanat raitamiehet :D Mä jotenkin näiden sun kuvien myötä tajusin, että voinhan mä ommella myös miehelle :D Ja liityinpäs lukijaksikin, kun niin usein ihastelen sun ompeluksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehelle ompelu on itseasiassa tosi palkitsevaa, se osaa arvostaa jokaista vaatekappaletta ja myös toivoa muutoksia seuraavaan! Kiva kun liityit lukijaksi! :)

   Poista
 7. Täältä kanssa uusi lukija, vaikkakin luulin sitä jo olevani :) Ei siis ensimmäinen vierailu blogissasi, tykkään. Tässä kuosien paljoudessa välillä unohtaa, että monesti ne yksinkertaisimmat jutut kuten RAIDAT on vaan niitä parhaita juttuja, ainakin mun silmään!

  VastaaPoista
 8. Kylläpä on hienoja vaatteita! Ja iloinen meininki! :)

  VastaaPoista
 9. Voi miten mukavaa on saada uusia lukijoita ja ihania kommentteja! Ne kuulkaa piristää enemmän kuin arvaattekaan! Kiitos! :)

  VastaaPoista