perjantai 12. huhtikuuta 2013

KEVÄINEN ARVONTA

KEVÄINEN (KOHTI KESÄÄ KULKEVA) ARVONTA TÄMÄN IHANAN HARRASTUKSEN KUNNIAKSI

Olen jo pitkään haaveillut omasta arvonnasta. Suunnittelin pitäväni arvonnan ompeluharrastuksen vuosipäivän kunniaksi (mikä olisi siis kesäkuussa), mutta enhän minä malta niin pitkään odottaa.

Tämä arvonta on kaikkien tämän asian äärellä innostuvien ja omista töistään nauttivien ihmisten kunniaksi. 

Eli siis juurikin kaikkien teidän ketkä tätä lukee :). Osallistuaksesi tähän arvontaan, kommentoi tätä postausta ja kerro, mitä ihanaa tekisit palkinnosta nro. 1 :). Kaikki ovat siis mukana yhdellä arvalla. Arvonta-aika loppuu vappuun 1.5.2013.

Pehemiän Leila lupasi arvontaani upeaakin upeammat palkinnot. 

PALKINTO NRO 1 on kaksi metriä (siis huomasitko, 2 metriä) Pehemiän Kalastaja-trikoota. Voittaja saa valita värin pinkin ja sinisävyisen välillä.


PALKINTO NRO 2 on minun Pehemiän pinkistä pallotrikoosta tekemäni ruttupipo ja kesäinen yksikerroksinen putkihuivi, mitä voi halutessaan pitää myös leveänä (tosi leveänä) pantana. Mikäli tämän palkinnon voittanut ei ole pinkin ystäviä, voi hän halutessaan vierailla Pehemiän sivuilla ja toivoa tämän setin jostain toisesta trikoosta.Nyt toivotan arpaonnea kaikille! Kuten niin usein, kaikki eivät valitettavasti voi voittaa, mutta minä oikein jo odotan visioitanne tuosta huimasta määrästä kalastaja-trikoota.

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

222 kommenttia:

 1. Tekisin sinisävyisestä trikoosta pojalleni jumpsuitin. Koskaan en ole sellaista ommellut eikä mitään kangasta ole yleensä riittävästi kaapissa valmiina. Tai sitten ompelisin itselleni jotain ihanan piristävää. Kotiäidin on revittävä riemu usein vain kauniista kuoseista ;)

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan! :) kalastajasta tekisin ainakin pojilleni kesäksi t-paidat ja lippikset, ja ehkä myös sellaset sortsihaalarit :) kalastajia ei kangaskaapista vielä löydy niin ois kyllä ihana niitä saaha ;) Ja tuo kakkospalkintoki näyttää karkille!
  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hellehaalarin juniorille ehdottomasti ja itselleni mekon hiekkiksen reunalle(Päiväkodin tädin näköisen, leikkisän ja ehdottomasti taskullisen). Harmi ettei tämä ole nopeuskilpa, olisin kerrankin voittanut ;0)Ihanan huikeet palkinnot!!!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tytöille varmasti jotain kesäistä vaatetta! Molemmille riittäisi hyvin mekkoon, tunikaan, hameeseen tms. :)

  VastaaPoista
 6. Tekisin siskon pojalle kesäksi t-paidan ja shortsit :)

  Terkuin, Tiipi (heippodei@hotmail.com)

  VastaaPoista
 7. Hmm..Tekisin itselleni kotihupparin. Ja talven varalle ehkä yöpaidan. :)

  VastaaPoista
 8. Oii ihana palkinto!! :) Tekisin leveän hamosen ja siskon lapsille vaatteita, tunikaa, hupparia, paitaa.. :)

  VastaaPoista
 9. Minä ompelisin trikoosta koko perheelle kesäiset asut, pojalle shortsiasun ja tytölle tunikan, meille aikuisille T-paidat. Tiina A-V

  VastaaPoista
 10. Ihana kankaat :) Pinkistä kalastajasta tyttöni saisivat kesäksi ehkäpä olkainmekkoa tms.

  VastaaPoista
 11. Tekisin ehkä itselleni jonkun kesäisen mekkosen. Tai ehkä olisi vihdoinkin aika tehdä ensimmäinen ompelus miehelle (jos pipoja ei lasketa)! Tai sitten lapsille kesäistä paitaa ja mekkoa.

  VastaaPoista
 12. Kesäisen hellehaalarin tekisin kankaasta. t. MaaMaa

  VastaaPoista
 13. tyttöhän tuosta sais kesäksi mekkoa ja varmaan ihanaa shortsisettiä...pipoa unohtamatta.tytön serkkukin voisi saada samistelu vaatteen :)

  VastaaPoista
 14. Minä tekisin sinisestä kalastajasta toisella pojalle jumpsuitin tai hupparin ja isommalle hupparin. Muutaman pipon myös tekisin :). Sulla on niin ihana blogi!

  VastaaPoista
 15. No ihka ensimmäinen, mitä tuli mieleen, oli että jonkinlainen kiva huppari ja pipa tuosta kankaasta :) Loppu voisi sitten marinoitua ja odottaa oikeaa hetkeä!

  VastaaPoista
 16. Joku tunika olisi kiva siitä sinisestä kankaasta! Ihana kun järjestät tällaista! :)T. Elina H.

  VastaaPoista
 17. Tyttöille ja itselle kalastajasta jotkut ihanat samistelu mekot. Tai sitten itselle huppari jonka teosta olen vain haaveillut :-) Pipo ja huivi on myös aivan ihanat! Pakko vielä kommentoida että jonkun aikaa jo blogiasi lukeneena (ensimmäistä kertaa kommentoin) ihailen kovasti etenkin itselle tekemiäsi vaatteita. Kyllä minäkin joku päivä! -Riina :-)

  VastaaPoista
 18. Minullekin tuli ensimmäisenä mieleen jumpsuit pojalleni :)
  Marjo (marjo.a.manninen at gmail.com)

  VastaaPoista
 19. Tekisin lapsille jotkut kesäisen ihanat hupputunikat tuosta tyttöjen värisestä kalastajakankaasta :)

  VastaaPoista
 20. Voi, mieleen tulee vaikka kuinka juttuja mitä tuosta pinkistä kalastajasta voisi tehdä! Tytölleni ehdottomasti jotain, mekkomainen hupputakki taskuilla ja kaveriksi pipo ja tumput. Lisäksi olen kaavaillut keveämpää kaukalopussia, mutta sen aika hujahtaa pian ohi. :-)

  VastaaPoista
 21. P.s. Oon erityisen rakastunut tässä kankassa tuohon kissaan. :-)

  VastaaPoista
 22. Voi, mieleen tulee vaikka kuinka juttuja mitä tuosta pinkistä kalastajasta voisi tehdä! Tytölleni ehdottomasti jotain, mekkomainen hupputakki taskuilla ja kaveriksi pipo ja tumput. Lisäksi olen kaavaillut keveämpää kaukalopussia, mutta sen aika hujahtaa pian ohi. :-)

  VastaaPoista
 23. Pinkistä tulisi itselle semmoinen iso, pehmoinen huppari :)

  VastaaPoista
 24. Iih miten ihanaa, hyvin harvoin olen itse raaskinut kahta metriä tilata mitään kangasta! Olisikin ihan vaikea päättää mitä tekisin. Väri olisi tuo sininen ja jotain haluasin pienimmille lapsille ja itsellenikin! :)

  VastaaPoista
 25. Meillä alkaisi kilpahuuto kuka saisi ja mitä, koska kumminkin kaksikin metriä on rajallinen määrä :D vaikka onkin näin arvontapalkinnoksi ruhtinaallinen.
  Neidit saisivat varmaankin hamoset ja pojanviikarit t-paidat ja koska lapsia varjelemme auringolta niin lakit saisivat jokainen (lapset ovat iältään 7v,5v,5v ja 2v)ja jos kangasta riittää niin itselleni paita...tunika.

  VastaaPoista
 26. Minä ompelisin molemmille tytöille (4 ja 1) t-paidat kesäksi!

  VastaaPoista
 27. Voi kunpa joskus jotain voittaisinkin...! :) Kalastaja-kangas muotoutuisi meillä varmastikin kesäiseksi shortsiasuksi pikkuneidille ja itselle kesäpaidaksi ja huiviksi jajaja... :) Väri olisi todennäköisesti tuo ihana pinkki. Ja voi noita sinun tekemiä pipoa ja huivia, pinkki on nyt mun väri!! :)

  VastaaPoista
 28. Minä tekisin (köhöm... se ompeluopetus tulisi muuten TOSI tarpeeseen) pojille "kalastusasut" sinisestä kalastajakankaasta :) Minkälaiset? No, se jääköön vielä arvoitukseksi. Mutta sellaiset mukavat, kesäiset, kenties one-piecet, joilla voi onkia mummolan rannassa maittavia ahvenia! Jos siitä jäisi vielä ylimääräistä, tekisin miehellenikin vaikka T-paidan ta bokserit. Myös poikien kesäretkiä varten, tuosta kankaasta saisi mainion viltin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko lisätä tähän, että kalastajakankaasta saisi myös Teppo-mäyris hupparin ja Arska-labbis huivin ;)

   Poista
 29. Voi kun ihanat palkinnot. Jos minä voittaisin pinkkiä kalastajakangasta tekisin siitä mekot itselleni ja nuorimmalle tyttärelleni. Itselleni todennäköisesi hyväksi havaitulla "tissiksen" kaavalla ja ehkä tyttärelle samantyylisen tai sitten princessin kaavalla. Hihojen pituus riippuisi paljonko kangasta olisi jäljellä. Todennäköisesti aika lyhyet hihat saataisiin molemmat.

  VastaaPoista
 30. sinisävyisestä kankaasta tekisin kolmelle lapselle samisteluvaatteet: tytölle tunikan ja pojille paidat. -Kaisa

  VastaaPoista
 31. Ooh mitkä palkinnot! Koska kangasta on niin reilusti tekisin kyllä itselleni. Pinkin sävyn varmaan valitsisin ja huppari tai tunika siitä tulisi. Jos jotain jämiä jäisi niin joku pojista saisi vielä paidan. Pinkki pipo/huivi-setti kelpaisi myös mainiosti.

  VastaaPoista
 32. Mukana <3 ja ihanaa, että joku muukin on malttamaton minun lisäkseni. Minä teksin tuosta pinkistä itselleni tunikan ja sitten pätkästä tytöille pipot. Ihanat palkinnot!

  VastaaPoista
 33. Mukana. Tekisin serkussarjalle mökkipaidat kalatusreissuille. Vielä, kun saisi metrin sinistä ja metrin pinkkiä :)

  VastaaPoista
 34. Totta kai mukana! (: Ja itselle jonkin ihanan kesäisen mekon ♥ Ja ihanat on palkinnot!

  VastaaPoista
 35. Oho 2 metriä. Minulla ei ole kertaakaan elämässä vielä käynyt arpaonni. Toivon niin, että jos nyt. Sillä kaapissa on jo vihreää kalastajaa 1 m olemassaan omille pojille kesäasusteisiin. Mutta tuosta pinkistä olisi ihan pakko tehdä rakkaalle siskon tytölle kesäksi hellemekkoa ja hiuspantaa ym häkellyttävän ihanaa lahjaksi. Ja ei tekisi pahaa se ompelukurssikaan :) Tiina M

  VastaaPoista
 36. Pinkistä kalastajasta tekisin tytöilleni söpöstelymekot kesäksi. Ja kaveriksi pökät siitä kelta-aniliinista joustoroteesta. Niin herkut värit!

  VastaaPoista
 37. Sinisestä tulisi aivan ihana kesäjumppis herra 1v:lle. Ja isille voisi tehdä samistelupaidan ;)

  VastaaPoista
 38. Mie tekisin itselleni tuosta pinkistä ihan ehdottomasti isolla kauluksella ja lyhyillä hihoilla tai sitten hihattoman tunika-mekon, jolloin voisi vaihdella aluspaitaa. Sinisestä lapsille jumpsuit tai sitten kesäksi shortsihaalarin vetoketjulla tai sitten söpiksen hupparin ja sellaisen kunnon kalastajalierihellehatun (mikä yhdyssana!) :)
  Tää siun blogi on Lissu ihana! T: Heta

  VastaaPoista
 39. Pinkistä tekisin tyllerölle mekon, tai paidan, tai sit vaan marinoisin kaapissa.. On niin kauniit värit tuossa :)

  VastaaPoista
 40. Pinkistä tekisin itselle leikkaussaliin pipon! ja ehkä sais vielä jumpparit tytöille ;) (mutta passais mulle tuo sun valmis pipo/huivikin!!) T:Noora

  VastaaPoista
 41. no niin.. Minähän en mitään osaa ommella. Lompsisin Liisa rakkaan luo ja kysyisin mitä siitä voi tehdä pojille kesäksi tai kommuuninpojille tiimihengessä vappulomaksi :D ja laittaisin kommunipojat miesten kanssa kalaan itse elää kertaa tekemissä vaatteissa ja istuisin liisan kanssa ilta-auringossa parantamassa maailman :D

  VastaaPoista
 42. Minä tekisin sinisestä kalastajasta pojalle hupparin, t-paidan ja pipon. Sittenhän siitä riittäisi vielä vaikka kuinka vaikka lahjavaatteiksi tai sitten itselle t-paita. :)

  VastaaPoista
 43. Pinkki kalastajakangas sen olla pitää, tekisin hellemekon, hupputunikan ym... kivaa mumminmurulle <3 Mari-mummi

  VastaaPoista
 44. Oih, ihanaa Liisa! Tuo kakkospalkinto on niiiiin ihana että! Kalastajakankaasta tekisin pian syntyvälle pojullemme liudan ihania pieniä vaatteita ja itselle raskauskilot piilottavan tunikan, mikäli kangas siihen riittää.. Ja kaiken tekemisen edellytyksenä tietysti opastus kädestä pitäen teidän ullakolla.. ;D

  VastaaPoista
 45. Molemmat palkinnot ovat ihania <3 Kalastajakangas on kyllä aikas herkkua, 2metriä riittäisi vaikka mihin...pikku tytölleni mahdollisesti jotkut haalarihousut, tai tunikaa ja leggaria, poika on ihan pinkki-fani, niin hällekkin kangas kävisi vaikka jonkunlaisen huppari-paidan muodossa...kaavat pitäisi mieetiä oikein tarkkaan että vaatteesta tulisi mahdollisimman pitkäikäinen ihanan kuosin takia :)

  VastaaPoista
 46. Voi kuule, minä ompelisisin siitä itselleni mekon sellaisen ihanan kesäisen jossa voisi mennä vaikka kalaan :). Lopusta kankaasta ompelisisin innostuneille pienille kalamiehille kesäpaidat kesän kalareissuille.

  VastaaPoista
 47. Pakkohan tähän on osallistua, kun palkinnot on noin kivoja. :)

  Minä tekisin sinisävyisestä Kalastajakankaasta pojalleni erilaisia paitoja.

  VastaaPoista
 48. Tekisin tyttärilleni ( 1- ja 3-vee) samistelumekot kesäksi. Luultavasti tuosta sinisävyisestä, koska pinkki alkaa vähitellen tulla korvista ulos. Ei kuitenkaan niin pahasti, etteikö pinkki ruttupipo kelpaisi. ;) Itselleni tekisin ainakin pipon tai paitaan hihat, ja miehelleni bokserit. Kyllä riittäisi se 2 metriä, uskokaa pois. Ainakin jos tekisi mekkoihin hihat eri trikoosta. Tai bokserit vois tehdä eri trikoosta, mutta applikaatio kalastajasta ja kissasta. Tai jotenkin noin.

  Oispa arpa onni mulla. Oispa, oispa, oispa. *sormet ristissä*

  VastaaPoista
 49. Tekisin varmasti söpöisästä kalastajasta kesäisen sortsipuvun sekä pipon meidän pikkumiehelle. Ja siskon pojalle jonkin kivan t-paidan ihan vaan kun on niin ihana :) En ole koskaan ennen voittanut missään yhtään mitään, mutta ainahan kannattaa yrittää, eikös vaan :)

  VastaaPoista
 50. Tekisin ihanasta kankaasta tulevalle pikkuiselle bodyn ja pipoja :) Kenties potkaritkin jos oikein villiksi heittäydyn :P Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 51. Tekisin varmaan ensimmäisenä yösetin jollain raidalla höystettynä, johon miehustaan aplikoisin kalan (poika tykkää kovasti kalasta, siis syötynä ;D).

  VastaaPoista
 52. Kalastajaa en ole osannut ostaa, mutta jollainlailla se kiehtoo kovasti, tietysti sen suuren suosion ansiosta :). Kelpais kyllä meillekkin. Ihanaa jos voittaisin!

  VastaaPoista
 53. Tekisin punasävystä kahdelle tyttöselle joko liivimekot, tai hihalliset mekot.. Sopivat pannat vielä asusteeksi :)

  VastaaPoista
 54. Tekisin kankaasta huostaanotetuille tytöilleni kesäpipot ja kenties tyynynpäälliset olohuoneeseen. :) Ja tuon pipon pitäisin visusti itselläni, se varmasti nostaisi itsetuntoani ja piristäisi kaiken tämän ankeuden keskellä :)

  VastaaPoista
 55. Jaa, että mitä tekisin jos kankaan voittaisi. Ottaisin tietenkin pinkin kankaan tytölleni ja siitä syntyisi hänelle kesäinen mekko ja ehkenpä hellehaalari =)

  VastaaPoista
 56. Kalastajasta tekisin kaikille meille kolmelle tytölle, siis minä itse ja 2 tytärtä, kesämekot. voi kun me oltais söpöjä samiksia ihanassa kankaassa :) pipo-huivi setti myös kaunis!

  VastaaPoista
 57. Aivan ihana kangas! Tällä kertaa kyllä tuosta sini/vihreästä näen meidän pikku jätkällä pitkät yökkärihousut sekä ehdottomasti shortsit siitä. Me like ;)

  VastaaPoista
 58. Kaikista mahtavinta olisi kun saisi kumpaakin kalastajan väriä käsiinsä ja saisi sekä tytölle että pojalle kesäksi vaatetta! :) Syntyisi varmaan tunika, paita, shortsit ja leggarit ja ehkä miehellekin oma uistelupipo. ;)

  VastaaPoista
 59. Jos näitä voittaisin, niin antaisin kankaat eteenpäin jollekkin kotona olevalle monen lapsen äidille joka rakastaa ompelua muttei kankaiden hintoja

  VastaaPoista
 60. Sinisävyisestä tekisin kaikille kolmelle pojalle ainakin t-paidat. Kalastamassa käyvät isin kanssa, niin voisihan sitä isillekkin jotain hurauttaa. Saisiat rivissä istua laiturilla ongella :D

  VastaaPoista
 61. Ekana tuli mieleen tehä koko perheelle samis teepparit :D Niillä olis sitten mukava kuljeskella muiren ihmeteltävänä!

  VastaaPoista
 62. Tekisin lapsille kesähaalarit.

  VastaaPoista
 63. Tekisin varmaan sinisestä lapsille kesävaatteita. Tai kalastavalle veljelleni paidan.

  VastaaPoista
 64. Tyttö on itsellen paitaa pyytänyt kalastajasta, joten tekisin varmaan tunikan hänelle ja koska 2m oli palkintona niin sitten varmaan samisteltais tytön kanssa :)

  -Outi A.

  VastaaPoista
 65. tytöille kesäksi mekot.kirsi_83@jippii.fi

  VastaaPoista
 66. tekisin pojalleni ja kummipojalleni samistelu setit :) t: emma, emma.lukka@yahoo.com

  VastaaPoista
 67. OIH ihanuutta! Minä tekisin kankaasta itselleni tunikan tai kesämekon, ja pikkuiselle kummitytölleni jotain prinsessamaista :)

  VastaaPoista
 68. Kesähuppari ja liivihame kalastajatytölle.

  VastaaPoista
 69. Kesähuppari ja liivihame kalastajatytölle.

  VastaaPoista
 70. Ehdottomasti tekisin itselleni ja tytölleni samanlaiset mekot kesäksi :) Laittaisimme ne päälle mökillä onkiessa!

  VastaaPoista
 71. Ihanat palkinnot! Tekisin pinkistä kalastajasta molemmille tytöille hellemekot ja itselleni jotakin mitä sitten neitien mekkojen jäljiltä saisi, pipon ainakin :D. On todella viehättävä kangas. Ja sulla on ihania ompeluksia täällä blogissa <3

  T: Krista

  VastaaPoista
 72. Mitähän sä sisko rakas tekisitkään mulle tai pojille? Sanoisin, että voin tulla seuraksi ullakkolle ja loihtisit kaikille meidän viikareille kalastuspaidat. =)

  VastaaPoista
 73. Ihanat palkinnot!! :) Sinisävyisestä kalastajasta haluaisin ommella omalle kalastusta harrastavalle miehelleni t-paidan kesäksi, jos saisin kangasta noin paljon. :) nyt minulla on sitä vain 60 cm, josta ajattelin pojille tehdä. :)

  VastaaPoista
 74. Kakkospalkintokin on ihana! 2m on mahtava määrä! Pinkistä kalastajasta tekisin itselleni kesätopin ja lopusta tytölle leggingsit, mekon ja kesämyssyn. Vai tekisinkö sittenkin itselleni ne leggingsit. ;)

  VastaaPoista
 75. oi ihanuuksia nuo ja jos sen vois ottaa vaikka pätkät molempia niin koko sisarussarjalle samanlaiset topit olis ihanat kesäksi:) ja vaikka isännällekki vaikkei kalamies olekkaan :P

  Sanna

  VastaaPoista
 76. Pojalle ja itselleni tekisin jotain kesäistä päälle kun istumme laiturinnokassa ongella!

  VastaaPoista
 77. tekisin 6v pojalle t-paidan ja housut :) Tai ohkasen hupparin. Ihania on molemmat kankaat oikeen pehemiän iki ihanaa trikoota!

  VastaaPoista
 78. Vaikea olisi valinta kumpi väri lähtisi minulle jos voittaisin.... Tyttösille kesämekot tai pojalle hupparipaita, riippuen kankaan väristä :) Ja pipoja lisäksi!
  -manta- (porriainen76@luukku.com)

  VastaaPoista
 79. Oi ihanaa :) tuo kangas on niin suloista! Poikaselle tulisi sinisävyisestä t-paita ja pipo, jajaja varmaan kummipojallekin jonkinlainen setti :) kakkospalkintokin on ihana (vaikka pinkki ei ehkis oo mun väri), varmasti käyttöä löytyis!

  VastaaPoista
 80. Pinkistä tytöille mekkoset, sinisestä pojille kesätoppia. Buffitkin olisi kivat!

  VastaaPoista
 81. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 82. Ihana tuo punainen! Tekisin siitä itsellei mekon ja ehkä kummitytölleni myös. Osuisipa arpaonni joskus kohdalleni.

  VastaaPoista
 83. Pinkki ja vaaleanpunainenkin ovat ihania tyttöjen värejä.

  VastaaPoista
 84. Tekisin tytölleni ja itselleni samistelumekot ja varmaan riittäisi myös T-paitoihin. Terv. Maria L

  VastaaPoista
 85. Tuo sininen on minun unelma!! Pikkupojille kesävaatteita, pipoja eli kaikkea kivaa siis...
  SannaP

  VastaaPoista
 86. Sinisestä pojille kesäksi veneilyvaatteet, ainakin paita ja lippis
  Terv. Terhi M

  VastaaPoista
 87. Tekisin kaikille neljälle pojallemme t-paidat, ovat "hulluina" kalastamiseen :) Ja jos kangasta riittää, niin tyttärellemmekin jotain kivaa, samisteluun!

  VastaaPoista
 88. uu, ihanat palkinnot :) tekisin kalastaja trikoosta lapsille ja iskälle samistelu asut. pojille paidat ja pipot ja tyttöselle singoalla mekkosen kesään

  VastaaPoista
 89. Noin isosta palasta en ehkä malttaisi olla ompelematta itselleni tunikaa taikka hupparia. Loppupaloista tulisi tytöille kesäpaidat. Tai sitten lapset saisivat shortsihaalarit ja itselleni riittäisi kenties tasku ja huppuvuori jostain muusta kankaasta tehtyyn vaatteeseen. Tuossa kankaassa on niin lomafiilis, mökki ja järvenranta. :)

  VastaaPoista
 90. No kyllähän siitä täyttyisi pienen kalamiehen vaatekaappi kesävaatteista: paitaa, shortsia ja semmoinen shortsipuku hupulla. Kalastaja on ihana kangas!

  VastaaPoista
 91. Punasävyisestä kahdelle pienelle tyttöselle kesävaatetta:-) on kyllä aivan ihana kangas!
  -kati ja tytöt- (yppari@hotmail.com)

  VastaaPoista
 92. Tekisin pehmeän vauvapeiton, ruokalappuja ja pussukoita. Koko kangas menisi siis käyttöön ;) Aivan ihana kangas!
  Sinisävyistä kohta syntyvälle tytöllemme! :)

  VastaaPoista
 93. Punasävyisestä pimatsulle kesävaatetta.
  -Tuire L-

  VastaaPoista
 94. kalastavalle nuorelle miehelle ja tytölle pipot,

  VastaaPoista
 95. Moi Liisa! Täällä kirjoittelee Isa, Mea ja Joa. Ehdotettaisiin sinisävyisestä kankaasta tehtävän pojalle paita+shortsit ja tytölle kesätoppi ja 3/4 osaa legginsit. Ideat ovat lasten omat :) Palkinto nro 2 herätti Meassa suuren mielenkiinnon. Ihastuttavaa nähdä kädentaitojen luomuksia. Jos perheemme voittaa palkinnon nro 1, otan ompeluopastusta mielelläni vastaan. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 96. Tekisin linkistä siskolleni ja hänen lapselleen samanlaiset tunikat.

  VastaaPoista
 97. Tekisin kalastaja-kankaasta liudan t-paitoja omille lapsille ja kummilapsille, sekä pipoja lisäksi! :)

  VastaaPoista
 98. Isälle ja pojalle samistelupaidat ja ehkä jotain pientä meille tytöillekin :)

  VastaaPoista
 99. Arvontaan mukaan! :) Sinisestä kalastajasta tekisin pojilleni kesäkampetta. Ehkä paitoja, bodeja, shortseja ja pipoja.
  T. Kaisu

  VastaaPoista
 100. Poju saisi kalastajakankaasta kesäisen paidan tai kaksi ja polvihousut. Hienot palkinnot arvonnassasi. :)

  VastaaPoista
 101. Jos voittaisin, tekisin kaikille kolmelle kummipojalle kesäpaidat ja pipot. Omat lapset on tyttöjä, joten olis kiva tehdä välillä jotain poikamaista :D
  -Viki

  VastaaPoista
 102. Miekin tekisin isälle ja pojalle samistelupaidat, ja tyttövauvalle kesämekon, vaikkei tyttövärinen olisikaan. Ja ehkä siitä riittäisi äitille vielä toppiin, niin oltaisiin kaikki ihan samiksia ;) -Heidi

  VastaaPoista
 103. Ihanat palkinnot! Kankaasta pojat saisi kesä vaatetta itselleen mikäli kagasta voitoksi tulisi. Blogista löytyy sähkäri millä minuun saa tarvittaessa yhteyden. =)

  VastaaPoista
 104. Moi!tekisin einalle tunikan ja pipon tai sit niilalle t-paidan ja pipon!hiukan neuvoja kyllä tarviisin tekemiseen...miina

  VastaaPoista
 105. Tervehdys!
  Oi tämä ihana kangas,tekisin ehdottomasti tytöille reput kesän kalastus- ja metsäretkiä varten.jos kangasta vielä jäisi,saisi ehdottomasti ystävien Pikkulini tästä syystakin.:).
  Ihana blogi sinulla,olet innoittajani.;).<3.
  ~Nina

  VastaaPoista
 106. Ompelisin turkoosista tytöilleni kesämekot ja ehkäpä jotakin pientä myös heidän intohimoiselle kalamiesisälleen - vaikkapa pipon, joka ei helpolla putoaisi veneen vauhdista järveen (erinäisiä hattuja on haavilla kalasteltu...). Pikkuinen kummipoika saisi myös kankaasta kesäisen leikkihaalarin.

  VastaaPoista
 107. tekisin tytölleni mökkireissua varten topin ja lätsän ja itselleni t-paidan (olisi eka samistelu vaate ikinä meillä kahdella :) ) loppu mitä jää voisin uhrata miehelle pipoon tai jos riittää niin paitaan. tai sitten tyttö saisi kesämekonkin samasta kankaasta...

  VastaaPoista
 108. Sininen kalastajakangas on kuin tehty meidän pikku kalamiehille. Meillä on seinällä kaksi kalajulistetta, josta on opiskeltu jo kalalajejakin :) Esikoiselle tekisin t-paidan, nuoremmalle shortsihaalarin, kalamies-isille pipon ja itselleni topin.

  t. Riitu

  VastaaPoista
 109. Sinisestä syntyisi meidän lapsukaisille kesähepenet (tytölle henkselimekko ja pojalle henkselishortsit), taitaisi vielä riittää isännällekin paitaan ja sitten lisukkeeksi pipat kaikille kolmelle. Teen sitten itselleni lopuista jotain pientä kivaa, jos jotain vielä jää.. :)

  VastaaPoista
 110. Tekisin sinisestä kalastaja kankaasta 2 vuotiaalle pikkuveljelleni (kyllä luit oikein 2 vuotiaalle) kesäksi jonkin kivan setin, sillä veli pieni on kalamies oikein kunnolla, ei osaa sanoakaan muuta kuin KALA! :D

  VastaaPoista
 111. Punasta kalastajaa meillä jo onkin, joten sinistä tarvitaankin :) Siitä tulisi kesäpaidat, lippikset ja kesäyökkärit pienille pojille ja isille buffi kalareissuille. Ja äitillekkin jotain...ehkä sukat. :)

  VastaaPoista
 112. Tekisin sinisestä kalastajatrikoosta pojilleni t-paidat ja jos punaisen valitsisin, siitä tulisi tietysti tytölle mekko (ja äidille kans).

  VastaaPoista
 113. Mä mietin pitkään, mikä SE juttu ois, mitä tekisin. Mutta nyt tiedän. Sinisestä omalle isälle t-paidan. Ja lopusta sitten lapsenlapsilleen mätsäävät asut :)

  VastaaPoista
 114. No en tietenkään osaa päättää mitä tekisin. Kahdesta metristä toki riittää, vaikka pehmeäksi lakanaksi lasten sänkyyn :) Ainakin Marimekolla on näkynyt olevan trikoisia lakanoita ja me and i:lla (kai jonain ekstralahjana?). Voisin ainakin tehdä tyynyn tuosta vihreä-turkoosista.

  VastaaPoista
 115. Meidän talosta löytyy tällä hetkellä kaksi innokasta kalastajaa: isä ja tytär. Luultavasti 1-vuotias poikakin innostuu jossain vaiheessa :). Tälle kolmikolle tekisin sinisestä kalastajasta samisteluvaatteet: miehelle T-paidan, tyttärelle tunikan ja pojalle hupparin. Kyllä kelpaisi pistää porukka kalaan niissä kamppeissa. (Ja arvatkaa mitä tämä äitee sillä aikaa tekisi? Ompelisi tietysti :D)

  VastaaPoista
 116. Tekisin pinkistä kalastajasta perheen tytöille jotain. Neiti kaksiveelle mekko ja neiti viisviikkoselle bodyn ja potkupuvun =)

  VastaaPoista
 117. Tekisin hameen tai t-paidan..
  Tyttäreni on kova kalastamaan ja pitäisi varmaan todella paljon..
  tämän tahtoisin voittaa

  VastaaPoista
 118. Tekisin tuosta pinkistä neljälle kummitytölleni jotain. KEsäksi jotain mekkoja ja puseroita. Vanhin on 6v ja nuorimmaiset on alle vuoden, sopii varmasti kaikille ihanasti!

  VastaaPoista
 119. Kaksi metriä on tooosi paljon! Tämä ompeluharrastus on vielä aluillaan, mutta sinisävyisestä tekisin omalle ja kummipojalle ainakin paidat ja pipot. Loppukankaan voisi jemmata joksikin aikaa odottelemaan taitojen karttumista :)

  VastaaPoista
 120. Kahdesta metristä saisi pikkuiselle poikavauvalle vaikka mitä. Tekisin jumpsuitin, kesähaalarin, pipon ym. ihanaa. Kakkospalkinto on myös tosi kiva.
  T. MinnaP

  VastaaPoista
 121. Koska omat lapset jo nuoria, niin kankaasta valmistuisi itselleni tunikaX2.

  VastaaPoista
 122. Tekesin pojalleni jumpsuitin, t-paitan ja pipon!

  VastaaPoista
 123. Kalastajasta tekisin itselleni tunikan työkäyttöön (päiväkotiin) ja lopusta kolmelle kummipojalleni jotain pientä, pipot ainakin.


  -Idi-

  VastaaPoista
 124. Mukana arvonnassa. Punasävyisestä kalastajasta voisin tehdä peruspaitoja tai tunikoita tytöilleni.

  VastaaPoista
 125. OI ihana arvonta! Saatiin tänään ultrassa vähän tyttölupaus ulevan lapsen sukupuolesa ja koska esikoisella on jo sinisenä kalastajaa niin huippupalkinto olisi tuo tyttövärinen kalastaja!

  VastaaPoista
 126. Mahtava arvonta! Sinisestä tulisi samisteluvaatteet isännälle ja neidille, eli teepparia ja liivaria, pinkistä taasen äiteelle ja neidille, liivaria kertaa kaks :)

  VastaaPoista
 127. Mukana arvonnassa. :)
  Kalastajasta tekisin pojalle kesäksi t-paidan.

  -TuijaTö-

  VastaaPoista
 128. Masussa polskiva kalanpoikanen saisi itselleen haalarin ja tuleville isosiskoille ainakin pipot, eli mukana ollaan arvonnassa!
  --Lammen akka--

  VastaaPoista
 129. mukana.
  sinisävyisestä kankaasta tekisin pojalleni paidan.

  VastaaPoista
 130. Hep!
  Innokkaalle kalamiehen alulle paita, lätsä ja eväskassi. Siskoillekin saisi varmasti paidat tai hamoset.

  VastaaPoista
 131. Voi, tekisin tuosta sinisävyisestä kaikille kolmelle siskonpoikaselle kesäiset (kalastus)paidat! Olisi taatusti mieleen pojille:)
  Mukavaa huhtikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 132. Tekisin tytön tylleröille tunikat tai hamoset! :)
  Terkuin, Saija

  VastaaPoista
 133. Valitsisin pinkkiä, koska olen aivan rakastunut siihen kankaaseen ja väritykseen. Tekisin kankaasta itselleni ja tytölle samistelu mekot kesään.

  VastaaPoista
 134. Kankaasta valmistuisi kesämekko katiskoilla ja kalaretkillä käymiseen naapureiden ja miehen iloksi. Ja sitten miehelle paita, niin ollaan sitten sävysävyyn kotipihalla :)

  VastaaPoista
 135. Eiköhän tästä tulisi tyttäreni poikalapselle kiva paita, johon voisi yhdistää esim. kapearaitaista kangasta.

  VastaaPoista
 136. Sinisestä t-paidat meille molemmille ja jos jäis vielä pipotkin :) Ihania kankaita molemmat.. terkuin Marja-Leena

  VastaaPoista
 137. Molemmat värit ovat niin herkkuja, että vaikea valinta kumpaa kalastajaa ottaisin! Parashan se ois 1+1m, mut ehkä se pinkinsävyinen olisi sit mielekkäämpi, kun noita kummilapset on tyttöjä, niin vois jotain kivaa niillekin värkkäillä. Noin ihanasta kuosista tekisin ainakin ihan perusmekon tai tunikan ja sit pipon. Tosin se shortsihaalarikin ois ihana. :) Laura.J.Kumpulainen (ät) edu.savonia.fi

  VastaaPoista
 138. Voi siithän saisi vaikka mitä. Nuorimmaiselle kesäinen jumpsuit, 3 veelle t-paita ja molemmille pipot. Kyllä kelpaisi sitten olla taatan kanssa kalassa :) Ja kummipojallekkin voisi ommella bodyn.

  VastaaPoista
 139. Kangaspalkinnosta tekisin mekon tai paidan :)
  Myös pipo on aivan ihana!

  VastaaPoista
 140. Ihana arvonta! Onnea tulevan vuosipäivän johdosta! Ompelisin meidän nuoremmalle, vihreätä rakastavalle, tytölle pitkähihaisen tunikan ja trikoot ja pipon :)

  VastaaPoista
 141. Mieluiten nappaisin kumpaakin väriä ja ompelisin molemmille lapsille jotain kivaa kesävaatetta :)

  VastaaPoista
 142. Teksin vihreästä kalastajatrikoosta haalarimallisen ´"yöpötin" eli siis yöasun pojalleni ja kummipojalleni (ovat n. 3-vuotiaita). Oikein sieluni silmin näen pikkuiset serkukset kirmaamassa kalastajayöpöteissään saaren rantasaunalta päämökille saunan jälkeen, auringon laskessa merelle... <3 Kesää ja onkimista odotellessa. :)

  VastaaPoista
 143. Ja se nimimerkki unohtui tästä serkusten yöpötti-visiosta, kun anonyyminä kirjoittelen. Se olin mie vaan, eli Outi I. :)

  VastaaPoista
 144. Tekisin pinkistä kalastajasta tyttärelleni kesäksi ohkaisemman trikoisen jumpsuitin raitahihoilla ja raitaisilla lahjeresoreilla. Samaan settiin valmistuisi pipo, jossa olisi edessä kalan kuva.

  VastaaPoista
 145. Meinasin ihan mokata ja unohtaa koko arvonnan! Mitäkö ompelisin? Helppo juttu! Toinen neitokaisista on ilmoittanut ryhtyvänsä isona "metsästäjäkalastajaksi", joten tarvitseehan hän sitten virka-asusteetkin.. ;)

  VastaaPoista
 146. Ompelisin siitä luultavammin jonkun kesäisen mekon tytölle.
  Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista
 147. Sini-vihreästä kankaasta ompelisin tytölle lyhythihaisen mekon ja t-paidan miehelle. Saisivat samistella.

  Ja kiitos muuten tuosta rypytetyn huivin ideasta!

  VastaaPoista
 148. Pojille ompelesin kesäksi hupulliset shortsijumpusuitit ja t-paidat. Ovat vielä sen verran pieniä että 2 metriä riittäisi todella pitkälle.

  VastaaPoista
 149. Ihanat palkinnot! Tekisin kankaasta t-paidan sekä itselleni että tyttärelleni :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 150. Oi, siitä määrästä tekisi kolmelle tytölle jo vaikka mitä! Tekisin varmaan kesäksi kolmikolle samanlaiset t-paidat tai tunikat.

  VastaaPoista
 151. Ompelisin pojalle kesävaatteita.

  Sinikka Järvinen

  VastaaPoista
 152. Ihania kesävaatteita! Pojille t-paitoja ja resorishortseja tai tytölle teepaitaa / hametta. :) Cinere@netti"piste"fi

  VastaaPoista
 153. Molemmille pojille kesä vaatteita ja syksy pipon tekisin.

  VastaaPoista
 154. Poikani 4-v saisi 2m kankaasta jo vaikka mitä -t-paitaa, paitaa, shortsia.. :)marikasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 155. Koska lahjoja on vielä ihanampaa antaa kuin saada, tekisin punasävyisestä trikoosta ainakin pipot siskoni ihanaisille kaksostyttösille, joiden tätinä minulla on etuoikeus olla <3

  Eveliina Kallio

  VastaaPoista
 156. Pinkistä kalastajasta tulisi tunika koossa 80. Ja kaverin vauvalle body. Ja minulle vielä pipokin!

  VastaaPoista
 157. Kahdesta metristä saisi neljä poikaani jotain samistelujuttuja. Siitä sais ainakin t-paidat ja pipot, mutta vois siitä kehitellä paljon muutakin. :)

  VastaaPoista
 158. Minä ompelisin sinisestä itselleni topin ja pojalleni t-paidan kesäksi. Mutta koska kangasta saisi noin paljon niin siitä voisi tulla vielä syksyksi pipot molemmille ja kesäksi vielä minulle huivi pään suojaksi ja pojalleni lippis. Ja vieläkin voisi olla kangasta jäljellä ;)

  VastaaPoista
 159. Minä surauttaisin omille pojilleni ja poikien pienille serkkupojille samistelupaitoja kesän kalaretkille. :)

  VastaaPoista
 160. Sinistä kangasta ottaisin ja kyllä siitä tulisi serkkupojille paitoja.

  VastaaPoista
 161. Sinistä kangasta ottaisin ja kyllä siitä tulisi serkkupojille paitoja.

  VastaaPoista
 162. Nuo kalastajat on niin ihania, ensimmäinen todellinen pakko saada -kangas minun historiassani! Ehdin tuosta tehdä jo lapsille hupparit, bodyt ja pipot, joten ainoa vaihtoehto olisi tehdä itselle ;) Ja koska kangasta on noin paljon, voisin miettiä tekeväni jumpsuitin itselle. Niinpä, sen josta olen aina vannonut etten IKINÄ sellaista itselleni ottaisi... Tai jos vaikka samistelisi lasten kanssa ja tekisi itsellekin hupparin.

  VastaaPoista
 163. Pinkistä itselle kesäinen mekko. -Niitta-

  VastaaPoista
 164. Sinisestä kalastajasta viikon vanhalle pikkumiehelle ja "synttärikaima" isoveljelle samistelu kesävaatteet :)

  VastaaPoista
 165. Sinisestä tulisi kesämekkoa tyttöselleni, ja kummipoikakin saisi varmasti osansa, esimerkiksi kesäisen sortsihaalarin!
  Aika kiva helletoppi tulisi myös itselle tuosta! :)

  VastaaPoista
 166. Pinkistä kalastajakankaasta pikkulikoilleni jotain pirtsakkaa kesäksi, vaikkapa tunikaa, t-paitaa, bodya, pipoa.. :)

  -kolmen pienen äippä

  VastaaPoista
 167. Ompelisin kalastajasta äidilleni kesäisen tunikan muistuttamaan häntä rakkaasta harrastuksesta ja tuomaan iloa sekä rentoutta päiviin ennen kesälomia;) Lopusta voisin surauttaa pojalleni t-paidan.

  VastaaPoista
 168. Kalamiehiä talo täynnä...
  neljälle pojalle jotain kehittelisin,
  bodya, teepparia, vähintääkin pipoa,
  sinisävyinen sopisi meijän porukalle!!

  -hennau-

  VastaaPoista
 169. Mukana! Hulppeat kaksi metriä! Minulla ei varmaan koskaan ole ollut mitään kangasta niin paljon :). Valitsisin varmaan sinisävyisen, siitä valmistuisi pojalle useampikin paita (pitkä & lyhythihaisena), shortsit ja itselle ainakin pipo.. Tytöllekin voisi tehdä kesäisen mekon.. Ja vieläkin kangasta riittäisi johonkin..

  VastaaPoista
 170. Tuo sininen kalastaja huutaa pääsyä huppariksi... ja pipoksi... :) Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 171. Mahtava arvonta! Kahdesta metristä VIHREÄÄ kalastajaa saisi jo koko perheelle jotain, meidän miesväki saisi teepparit ja tyttö varmaan Hoopsin. Sitten katsotaan jääkö äidille jotain ;)

  VastaaPoista
 172. ihana arvonta-ompelisin kaikille 3 pojalle jumpsuitit tai vähintään housut tai paidan mutta että riitäis <3 eli vihreää kalastajaa <3 p.s ihana blogi <3

  VastaaPoista
 173. Kahdesta metristä kalastajaa tekisin pojalleni hirmu ison pinon vaatetta. Jumpsuittia, paitaa, hupparia , housua. Ehkä vielä pojan pienelle serkkutytölle mekon :)

  VastaaPoista
 174. Ottaisin tuota sinistä ja tekisin siitä tytölle singoallan =). Osan antaisin mun pikkusiskolle, joka sais ommella siitä pojilleen vaikka ihanat t-paidat. Voi ei! Nyt tuli mieleen, että tosta punaisesta tulis ihanaakin ihanampi vuori Marimekon Melooni-sadetakkiin. Ostin sitä kangasta just viikko sitten FB-kirpparilta. Olispa vaikee valinta ;-)

  VastaaPoista
 175. Tekisin kesäistä vaatetta omille ja kummilapsille. Tuo kangas on aivan ihanaa!

  VastaaPoista
 176. Siniseen päätyisin minäkin. Tytölle (3kk) tekisin useamman bodyn ja tunikan. Itselleni mahdolllisesti jotain kivaa myös :) Kahdesta metristä sais niiiiin paljon :)

  VastaaPoista
 177. Kesä tulee jolkotellen, siispä kesävaatetta omille lapsille, itselle ja kummin kaimoillekin ;) kangas on niiiin <3

  VastaaPoista
 178. Tekisin jotakin kesävaatetta pojalle. :)

  VastaaPoista
 179. Tekisin jotakin kesävaatetta pojalle. :)

  VastaaPoista
 180. Poika 3kk saisi kankaasta varmasti kesäksi bodyn tai puvun, itselle pipo ja miehelle t-paita :) ihanaa kangasta!

  VastaaPoista
 181. Pojalle kesäksi teepparia ja shortsit, tytölle varmaankin singoallaa ;) Vau, mikä palkinto!

  Marika T, mawitsu@gmail.com

  VastaaPoista
 182. Aivan ihana kangas. Tekisin kolmelle pienelle lapsenlapselleni kaikkea ihanaa. Paitoja, boksereita.

  VastaaPoista
 183. Sisarusvaatteet; poika 2,5v t-paita raglanhihoilla, poika 1v kokoasu t-paita ja shortsit, tyttö 4,5v kesähellemekko :)
  Kaikille myös sellaiset lippistyyppiset hatut kesäksi..
  Olisi myös ihana saada itselle samasta kuosista toppi/pipo/huivi yms.. jämäpaloista :)

  Nimimerkki: Nuppupa

  VastaaPoista
 184. Noin suuresta määrästä kalastajaa tekisin varmaankin jumpsuitin 6-vuotiaalleni. :)

  VastaaPoista
 185. Tekisin kummipojalleni tuosta sinisestä vaatetusta.. Bodyjä ja muuta, kun hänen äidillään ei ole hirveästi rahaa niin tälläiset asiat auttavat lapsiperheen arkea kummasti :)

  Nimimerkki Mirtsi

  VastaaPoista
 186. Pojille ompelisin jotain ihanaa kesäistä. Varmaan hiatonta paitaa ja shortseja, hupparikin pienemmälle olisi kiva tuosta =)

  VastaaPoista
 187. Tekisin nuorimmalle pojalle jumpsuitin, t-paitoja (yhdistäen toisen kankaan kanssa) sekä pöksyt :)

  VastaaPoista
 188. Ihana palkinto. Teksin tytöille varmaan jotkut trikoomekot.

  VastaaPoista
 189. Oih mikä palkinto! :) Pinkkisävyisestä kalastajasta hellemekko pienimmälle sekä kesätopit isommille ja äidille. (katinka.kantanen@gmail.com)

  VastaaPoista
 190. Sinisestä tekisin haalarin 1 vuotiaalle pojalleni - Salla

  VastaaPoista
 191. Sinisetä kalastaja-kankaasta tekisin kahdelle kalastuksesta innostuneelle pojalle hupparit, kahdesta metristä riittäisi varmasti kangasta myös johonkin yllätykseen miehelle :)

  VastaaPoista

 192. tekisin 1v 11kk-vuotiaalla Luukakselle jotain kun hän täyttää 2 vuotta kohta.sininen on pojan väri.

  VastaaPoista
 193. Pinkistä kankaasta yrittäisin tehdä elämäni ensimmäiset collarihousut tytölle ja tietty pipoja.

  VastaaPoista
 194. Pinkistä kalastajasta voisin tehdä pojalle kesäpaidan/haalarin ja itsellenikin jotain ihanan kesäistä :)

  VastaaPoista
 195. Murut saisivat tuosta hupparit. :) Ja kenties jotain pientä kivaa omiin huoneisiinsa tulevaan uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 196. Ihanaa kangasta!!! Tekisin kalastajasta tytöille kesäksi mekot ja ehkäpä housut (myös muutama kaverin lapsi saisi kesäksi paitaa/shotsia). Niin ajankohtaista kangasta, kun 2,5 v tyttöni odottaa jo että pikkusisko (4kk) kasvaisi isoksi, jotta he pääsisivät kahdestaan kalaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruttupiposi on muuten todella ihana! Onko sulla siihen olemassa ohjetta, jota suostuisit jakamaan? :)

   Poista