sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Avopuolisoperheen samistelut :)

Olipa kerran ystävät, jotka asuivat meidän luonamme hetken. Heistä tuli enemmän kuin ystäviä, osa perhettä :). 

Tänään tämän "tädin" suloinen pikkuinen sai nimen ja kauniin nimen saikin.

Halusin tehdä koko perheelle jotain ihanaa samistelua tärkeän päivän kunniaksi. 

Päivänsankarin paketista löytyi Kirahvi-haalari (OB 1/2013), Sweet Feet -potkarit (OB 4/2011) ja Kisuliini -body (OB 6/2012). Raitajoustofrotee, elefantti-trikoo ja resorit Nosh Organics, sininen raitatrikoo Pehemiältä.





Kummipoikamme, ylpeä isoveli, sai omasta kääröstään oranssin haalarin (Leikki-ikäisten vaatteet, vuodelta 1981) sekä Loikka-paidan (OB 4/2010). Joustofrotee ja elefantti-trikoo Noshilta. (Tykkäisin niin kovin enemmän sovituskuvista, mutta mennään nyt näillä....)






Ja koska kuvittelin tekeväni ensin pojille vihreäsävyiset samistelut, valmistui matkalla myös t-paita, jonka jätin kuitenkin Jageria varten kesäksi. Kaavan pohjana samainen Loikka.



Syy siihen, miksi veljekset eivät saaneetkaan vihreitä samisteluja, on tässä... Tein myös "ex-avomiehelleni" hupparin, kaava SK 9/2011 (?), frotee Noshilta ja raitaresori Pehemiältä. Jännityksellä odotan, onko lainkaan sopiva, koska jouduin hieman pihtailemaan kankaan riittävyyden kanssa. Tästä syystä myöskään raidat eivät 100 % kohtaa, mutta välillä on tehtävä kompromisseja. 


Minulta olisi löytynyt samaista raitafroteeta myös pinkkinä, mutta koska tiedän, että se väri ei kuulu ystäväni lemppareihin, löytyy perheestä yksi raidaton poikkeus. Hänelle tein ensimmäisen imetyspaitani ikinä. Kaava jälleen Joka Tyypin Kaavakirjan perusraglan ja sydämellinen-joustofrotee Verson puodilta, raitaresori Pehemiältä.


En ole vielä kuullut tuomiotani, mutta toivon ihan todella, että edes osa vaatteista on mieleisiä / sopivia. Saas nähdä. Ja toivottavasti saan jonain päivänä lisättyä tänne myös sovituskuvia.


Ainakin näin kasassa näyttää ihan kivalta. 

Ihanaa viikkoa kaikille ja muistakaahan osallistua arvontaan

32 kommenttia:

  1. Ihania! Ja taas oot ehtiny tehä ihan hirveän paljon (:

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat setit! Jokin näissä samistelujutuissa miellyttää, kun ne on tehty niin, ettei kuitenkaan koko perhe kulje tismalleen samanlaisissa paidoissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi sille mitään, että olen samistelija :). Omatkin puen niin mielelläni edes jotenkin samanlaisiin vaatteisiin.

      Poista
  3. Kuulkaa voi sitä onnen ja liikutuksen kyyneleiden määrää. Istutaan vihdoin kotona ja mushutellaan uusissa vermeissä. Esikoinen nukkuu omansa päällään koska ei antanut riisua niitä.liisa teki nää mulle kommentti.. Minulla ei ole enään sanoja. Uskomaton nainen ja jesselle kunnia tuesta!! Tulipa ikävä heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ikionnellinen, että vaatteet olivat suunnilleen sopivia :)

      Poista
  4. Ihana lahja, ihanat jokaiselle! :)

    VastaaPoista
  5. Siis taas niin ihania juttuja!!! Kaikki on niin ihania, varmasti ovat mieleisiä saajille!! Toi imetyspaita on niin huippu, mua niin harmittaa etten ole tajunnu ostaa tuota vihreetä sydäntä, argh!!!

    VastaaPoista
  6. Ei se siis vissiin hirveästi haittaa, jos minulta lähtee tässä kohta mopo käsistä noiden tulevan (ensimmäisen) kummilapseni vauvalahjojen määrän suhteen. Näyttää sinullakin tuo mopo välillä hiukan keulivan ;)

    Ihania kaikki, yksinkertaisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai keuliiko ;).... Kiitos päivän parhaista nauruista. Eihän tää ollut velä edes paha. Käytit sanaa "välillä", meinaatko, että mulla useinkin karkais :)!?

      Mies sanoi ristiäisiä edeltävänä iltana, että oletko nyt ihan varma, että kehtaat viedä kaikki paketit sinne. Puolustaudun sillä, että vain pienimmän paketti pääsi lahjapöytään....

      Poista
  7. Nää on niiiiiin ihania, voi että! Olet kyllä taitava :) Elina H.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanat lahjat ja varmasti tehty suurella rakkaudella.

    VastaaPoista
  9. Ihania, kauniita just sopivan samiksia:) Ja erityisen ihana tuo imetyspaita!

    VastaaPoista
  10. Mieletön lahjapino <3 ihania siis kaikki <3

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania! Kauniita settejä koko perheelle samisteluun :)

    VastaaPoista
  12. Ihana samistelusetti, kuitenkin niin että kaikilla on jotain omanlaistaan! :)

    VastaaPoista
  13. Liisa, Liisa, Liisa, voi mitä sä mulle aiheutatkaan?! Lisää unettomuutta, koska mä voin ommella ainoastaan ilta/yöaikaan!! Aivan ihania! Löytyykö sulta noi OB 1/2013 ja OB 06/2012? Kaavoja voisin niistä piirrellä..
    --Lammen akka--

    VastaaPoista
  14. Komeat vermeet, Ihana Liisa ja maailman ihanin ele! Nyt sit odotellaan, että nähdään livenä nuo hienoudet naapurustossa ;)

    VastaaPoista
  15. Oo, onpas hienot kaikki! Harvinaista, että kaikki sattuu (munkin) makuun, sekä kankaat että toteutukset. Onnenpojat ja -tyttö tuossa perheessä :)

    VastaaPoista
  16. Voi Liisa. Sä oot uskomaton nainen. Ja ompelija.

    VastaaPoista
  17. Ihan huippu lahjat oot tekassu!! Tuntuu, että sulta tulee niin helposti tuota uutta nuttua, mulla tökkii joka paidan ompelu jostain kohtaa! :) Mutta kyllä ne sisulla valmistuu ;) T:Noora

    VastaaPoista
  18. Voi että miten ihanat! Tästä sai hurjasti ideoita taas :)

    VastaaPoista
  19. Huippu ihanaia...ihana nmähä nuita vaatteena eikä vain kankaina :)

    VastaaPoista
  20. Kiitos ihanista kommenteista :). Ajattelin, että kaikki on ihan blääh, kun ei ole sovituskuvia. Toivottavasti saan niitäkin jonain päivänä lisättyä, silloin vaatteet saavat ihan eri ilmeen. Sen verran täytyy todeta, että olivat sopivia. Avomiehen tunikamallista hupparia lukuunottamatta ;)

    VastaaPoista
  21. psst.. blogissani on sinulle jotakin. :)

    VastaaPoista
  22. Ihania vaatteita! Mä niin himoitsen tuota raitafroteeta, mutta en ole vielä raaskinut tilata.

    VastaaPoista