lauantai 2. elokuuta 2014

Nosh syksy - hupia elämään


Sain mahdollisuuden tutustua etukäteen NOSHin uutuuskuoseihin, savannin keltaiseen kamera ja diagonaaliraita -trikoisiin sekä tumman harmaaseen joustocollegeen. Kangaspaketin saapuessa kotiin, ilmeni kuitenkin haasteita. Kankaiden suhteen hyvin kranttu 5-vee ilmoitti heti haluavansa itselleen kamerasta jotain. Tähän perään 3-vuotias komppasi tahtovansa tietysti myös. Kangaspino jäi pöydälle ja kotiutuessaan mies kysyi heti, riittäisikö kankaasta hänelle...

Lopulta kangasta aikani pyöriteltyäni päätin kuitenkin tehdä itselleni jotain hyvin vapaamuotoista monien myyntivaateompeluiden tasapainoksi. Ajattelin ensin mennä täysin ilman kaavoja, mutta illan hämärässä riisuin kuitenkin hetkeksi Me&i housuni vyötärömitan tueksi ja lopulta myös paidan päältäni hartialinjan varmistukseksi. (Tässä pulleustilassa leveyttä olisi saanut olla molemmissa enemmänkin....)

Tästä "ihana kangas - hyvä - vapaa mieli" -heittäytymisestä syntyi hauska imetystoppi ja lököttävät pökät.   Topissa jouduin hieman kikkailemaan kankaan riittävyydeksi laittamalla valkoista resoria imetysluukun sisäpuolelle, tästä syystä myös luukun reuna on tavallista leveämpi. Housuissa on käytetty Noshin tummanharmaa joustocollege viimeisen palaan saakka. Se mikä haaran kohdalta jäi leikatessa yli, siirtyi suoraan taskuksi. Vyötäröllä ja lahkeissa ihanan pehmeää diagonaaliraitaa. 


Lopputulos on huumoripitoinen, hyvän mielen vaatesetti.  

(Postaus löytyy myös osoitteesta www.ommellinen.fi)

10 kommenttia:

 1. Onnea vauvan odotukseen <3 ihana setti ja masu <3

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä mielettömän mukavan oloinen setti. Ja ihana jalkapallo tuo siun masu <3

  VastaaPoista
 3. Hyvän mielen setti - ihana kokonaisuus masuineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 4. Suloinen setti ja ihana tuo masu! Olet aikamoinen, kun vielä jaksat ommella niin paljon! Juuri tuo kamerakuosi on Noshin syksykuoseista eniten mieleen.

  VastaaPoista
 5. Tää on vain niin ihana setti ♥ Ja tuo masu ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana setti! Varsinkin nuo pöksyt!!!

  VastaaPoista
 7. Älyttömän kivat tuli! Ihanaa tehdä itselleenkin välillä!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat nuo housut. Osaisinpa itse ommella. Masuttoman housuiksi nuo olisivat vallan mainiot.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana setti. Tosi pirteä tuo imetyspaita :)

  VastaaPoista