torstai 19. joulukuuta 2013

The siksakpaitaYstävälläni on aivan mielettömän upea paita. Iso neuloskuvioinen kaulus ja huolettoman rento paitaosa. Halusin samanlaisen. Yritin, ihan samaan en päässyt, mutta olen tyytyväinen. Enkä aio palauttaa lainassa olevaa mallipaitaa vielä, sillä aion yrittää toistamiseen....
Rohkeasti saksin Ikasyrin aivan hullaannuttavan ihanan siksak-merinovillan tähän. Ja tuo merinovillaresori, uijuijui... toimii!Kaulus on paidan juju, mutta vaikeasti kuvattava. Se on vain leveä suorakaide isoon V-aukkoon surautettuna. Kolmion alareuna ei ihan osunut, mutta prepataan sitäkin kohtaa.Avautuko idea :)!?! 

9 kommenttia:

 1. Upeita olet taas taitellut ja sulle käy niin hyvin noi kuviolliset kankaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni, yritys on kova :). Kuviot-värit = minä ;)

   Poista
 2. Todella ihana tuo kaulus. Joskus pitäis itsekin kokeilla jotain jujua kaulukseen.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis!! Siis kaulusko on ihan vaan suorakaiteen muotoinen kappale? Hienosti tulee vesiputousefektiä kun se on edestä niin syvään uurrettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulus on n. 50 x 125 cm suikale kaksin kerroin. Edestä lyhyet sivut on ommeltu kiinni kolmion vastakkaiseen sivuun. Mitenkäs sen nyt selittäisi... Eli ei lyhyitä sivuja toisiinsa kiinni, vaan vastakkaiseen sivuun ns. kulmittain. :) helpompaa tehdä, kuin selittää.

   Poista
 4. Kyllä avautui. Mahtava idea ja todella kauniilta näyttää päällä! ehkä täytyy itsekkin kokeilla... :)

  VastaaPoista
 5. Tosi tyylikäs, mutta samalla rento ja leppoisa! :)

  VastaaPoista