torstai 26. joulukuuta 2013

Sävyjen sulosointua....


...On tässä kankaassa. Jälleen kerran yksi niistä kankaista, mikä on vielä paljon parempi livenä kuin koneelta katsottuna. Tässä on niin kauniit värit, että oksat pois. 

Tästä Majapuun Kaakelijoustiksesta valmistui tunika korkealla kauluksella. Kaavana (-rumpujen pärinää-) joka tyypin kaavakirjan perusraglan. Vähän pitsiä ja tumman ruskeaa resoria joukossa. 


Ja sukat, ah ihanat sukat palloneuloksesta samalla pitsillä. Sukat jos toisetkin olen Made For Apes -blogin HeiDun ohjeella askarrellut. Kiitos kaunis vielä ohjeesta, sukat on minusta aivan loistava idea. 


14 kommenttia:

 1. Lämpimän näköinen tunika ja suloiset sukat :)

  VastaaPoista
 2. Oi, niin taattua ja ihanan tuttua Ommellisen laatua! Kaunis tunika. <3 Noita sukkia ihmettele - vannoutunut villasukkafani kun oon. Istuuko ne todella jalkaan? Pitäis ehkä kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne ole sukat, joilla lähtisin viikoksi vaeltamaan. Mutta kotikäytössä menevät aivan mainiosti. Se vika niissä on, että niitä jää tuijottamaan, kun kuosit on niin hauskoja ;)

   Poista
 3. Niin kaunis tunika <3 voi kunpa mullakin olisi vielä jäljellä tuota kangasta....
  Sukat on mun mielestä ihan hyvä vaihtoehto villasukille. Omat ainakin pysyy kivasti jalassa :)

  VastaaPoista
 4. Pitsi tekee tunikasta jotenkin niin viehättävän <3 Kivan näköinen väriyhdistelmä! Ja nuo sukat pääsee kyllä omallekin "To do"-listalle :)

  VastaaPoista
 5. Hurmaava tunika! Ihanat pitsihihat! Kiitos vinkistä, täytyy käydä tutustumassa sukka-ohjeeseen...

  VastaaPoista
 6. Ihana tunika! Melkeinpä samanlainen Kaakeli-tunika tuloillaan, ompelua odottelemassa. Kiva nähdä valmis versio :)

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis ja istuva tunika, jälleen! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tunika taas!Hei,itselläni tunika,jonka kanssa pähkäilen tuota rypytettyä helmaa. Miten sinä olet tuon helman saanut noin kauniin rypytetyksi?

  VastaaPoista