maanantai 16. syyskuuta 2013

Pipotehdas


Olen tainnut aiemmin tunnustautua maailman surkeimmaksi pipotekijäksi. Nyt se murhe on selätetty! Neulospipo, maailman paras keksintö, on tullut jäädäkseen meidän perheeseen. Ja ehkä vähän muuallekin määrästä päätellen. Ensimmäiset tekemäni neulospipot (täällä) ovat osoittautuneet niin hyviksi, että pitihän niitä lisää tehdä. (Kuvassa poika veti pipon syvälle päähänsä, eikä siihen saanut koskea. Ajoittain aika tarkka tuo meidän poika)

Kaava OB 4/2012 ja kaikki neulokset Pehemiältä tai Majapuulta. Muutamiin pipoihin eksyi myös Pehemiän pitsiä. 

Ja samaan settiin muutamat lapaset, maailman parhaat näillä keleillä ja myöhemmin kurarukkasten alla. Isompien kaavan olen saanut Henniltä ja pienempien Päiviltä, kiitos niistä :)


Värikästä ja tarpeellista, juuri minun makuuni. 

OMMELLINEN löytyy muuten nyt facebookista. Tein sivut, jotta voin laittaa sinne kuvia tekeleistä, jotka eivät koskaan päädy blogiin. Tai ihanista kankaista, kaavoista yms. mitä haluan muille jakaa. Ja tietysti myös siitä syystä, että ompelusta "ei niin välittävät" facebook-toverini eivät aivan ylikuormitu postauksistani. 

 ;) OMMELLISESTA saa tykätä täällä ;) 


8 kommenttia:

 1. Vau mikä värisuora! Ottaisin noista mitä tahansa ja koska tahansa meidän syksyä piristämään. Harmi kun kaapeista ei noita neuloksia löydy, taas yksi (teko?)syy napsutella lisää kangasta ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtava kasa pipoja! Ihania värejä ja kankaita. Nam!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa väriloistoa, piristää kummasti näin syksyllä. Onko lapaset tehty yksinkertaisesta neuloksesta vai onko niissä vuori? Meijän tytöllä on aina lapaset hukassa, joten niitä pitäs tehä kunnon kasa. Tästä sain kyllä inspiraatiota siihen hommaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaiset, on minusta niin pieniin käsiin paremmat <3. Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä myöntää, että yhdet vuoritetut tehneenä totesin sen liian vääntämiseksi minulle...

   Poista
 4. Oisko kätevien syytä taas tavata ja opetella nyt vielä lapasien teko... JOOOO :)

  VastaaPoista