keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Roosanauha - tehdään yhdessä hyvää



Tiedätkö mikä on Roosanauha?
Se on rintasyövän kansainvälinen symboli.

Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!

4.10 on virallinen Roosanauha päivä ja olemme keksineet tempauksen jolla keräämme rahaa huutokaupan avulla omaan lahjoituspottiimme!

Ompelemme tuotteita joissa kaikissa on jotain pinkkiä!
Sen jälkeen pe aamusta alkaen ne laitetaan Piilon sivulle Huutokauppakansioon (TÄNNE) josta voit huutaa itsellesi uniikin käsityön!
Huutokauppa on voimassa iltaan 20.00 asti jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle TÄÄLLÄ.

Sen jälkeen huutamasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Hyvä mieli tulee jo välittömästä sydämestä.

Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan.Uskon että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!

Piilo Kirppiksen ja myytävät tuotteet löydät TÄÄLTÄ
Ja tapahtuman sivun TÄÄLTÄ

Minulta Roosanauha-keräykseen lähtee kaksi settiä <3

Toinen n. 92 cm kokoiselle tyttöselle oleva neulosliivari & trikooleggari -setti. Helmassa pitsiä ja lahkeessa ihana Marja-mummin tekemä pitsikukkanen. Yksinkertaista ja kaunista. Ja rohkenen myös väittää, että käytännöllistä, olenhan minä peruspertsan 100 % kuluttaja & tekijä. 



Toinen setti on jälleen tytölle, mutta tällä kertaa koossa 110 cm. Settiin kuuluu trikoosta tehty tunika ja legginssit.Tunikan helma on  edestä lyhyempi ja pitsillä somistettu. Hihoistakin taitaa löytyä pieni pilkahdus pitsiä. Leggareiden lahkeessa taas kaunis ja herkkä pitsikukka. Lahkeet ovat tarkoituksella hieman ylipitkät, jotta rypyttyisivät jalassa hieman. (Pitsikukka on hieman eri sävyinen kuin reunapitsi.)




Mielestäni kauniin yksinkertaista ja pinkkiin teemaan sopivaa vaatetta. Toivottavasti joku löytää näistä lapselleen jotain päällepantavaa :). 

11 kommenttia:

  1. On kyllä tosi ihanat setit. Voi kun olis pikkasen isompi (116) niin huutaisin tytölleni!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat! Kyllä kelpais meidän neideille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Sitä kun aina sortuu epävarmuuteen tehdessään jollekin muulle...

      Poista
  3. Voih, nämä ovat molemmat setit upeita! Meidän tytöt huolisi samantein ja harmittelinkin ku ovat pieniä muutoin olisin huutanut.

    VastaaPoista
  4. Näitä tulen huutamaan, aivan ihanat setit :)

    VastaaPoista
  5. <3 Väärää kokoa, mutta mahtiksen ihanat.

    VastaaPoista
  6. huikean summan sait näillä ihanuuksilla kerättyä. Aivan huippua, että omia taitoja käytetään yhteiseen hyvään. Nostan hattua kaikille ryhmän jäsenille ja bloggaajille, jotka tempaukseen osallistuivat. -Kaisa

    VastaaPoista