lauantai 26. lokakuuta 2013

Mitä kolmea kangasta yhdistäisit yhteen vaatekappaleeseen?


Minä yhdistin näitä. Ja mielestäni varsin onnistuneesti, vai mitäs tykkäätte? 

Nestori, pallot, tähdet, sydän, luomuinterlock ja raitarerori Pehemiältä. Huppareiden kaavan pohjalla tavallinen Fall Basic -raglan. Tein tarkoituksella tosi tiukat, tulee vähän rokkarimainen fiilis :)


Pienempi on kipeä ja vähän itkuinen, mutta riehakas poseeraus onnistuu silti. Jopa niin hyvin, että tarkkoja kuvia on lähes mahdoton saada. Sain tosiaan Rouva Pehemiältä torstai-iltana haasteen tehdä vaatekappale kolmesta eri kankaasta. Näitä kaikkia oli enää tilkkusia jäljellä, joten tulipahan hyötykäytettyä nekin. Itse tykkään niin kovin. Mistähän sitä sippuaisi itselle? 
Jes, tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ja toivoa pienen kuntoutuvan maanantaiksi. Perjantaina mietin jo ennen klo. 9.00 aamulla, että mistähän kaikesta nuo 2- ja 4-vuotiaat oikein voivat tapella, sen verran ahtaaksi kävivät tämän pirtin seinät ;)...

Ihanaa viikonloppua kaikille! Sunnuntaina lupaan teille arvontaa, koska OMMELLINEN on seikkailut täällä blogimaailmassa kohta jo vuoden, wau! 

12 kommenttia:

 1. Eikä! Niin söpöjä nuo pienemmän poseeraukset :") söpöt on paidatkin kyllä.

  VastaaPoista
 2. Hauskat tilkkuhupparit! Hyvin yhdistelty =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan itsekin yllätyin, että mitä kaikkea voikaan yhdistää...

   Poista
 3. Ihan ylivoimainen haaste meikäläiselle - arvoin kyllä kankaiden kuvien äärellä mutta ei pysty ei kykene. Hienot paidat!

  VastaaPoista
 4. Liisa! (: sie oot tilkkuillu <3 huikeeta! :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kung fu-asennetta pojilla :D Ja niin söpöt vaatteet! Eipä tulis mieleen yhdistää sydänkangasta pojan vaatteisiin, mutta todella hyvin käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ensin samaa tuon sydämen kohdalla, mutta nyt olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että se sopii tuolle pienelle ikiliikkujalle.

   Poista
 6. Näiden kuvien takia sorruin Kankaiden yönä ostamaan Nestoria ja norppaa koko rahan edestä. Aion röyhkeästi kopioida ideasi :D Aivan ihanat pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Mä olen vieläkin näistä paidoista innoissani, joten ihanaa, jos joku muukin on. Kiitos halusta kopioida ;)

   Poista