torstai 24. lokakuuta 2013

Kotoilua

Kotoilu on parasta viihdettä. Ja me tehdään sitä paljon. (Tällä hetkellä tosin hieman kurjemmissa merkeissä, kun pienempi pojista on kipeä... Nyt nukkuu, onneksi ja vihdoin)

Mieheni on pyytänyt minulta onepiece -haalaria, jo ennen kuin ompeluharrastusta edes aloitin. Taisin ostaa siihen kankaat samalla reissulla, kun hain itselleni koneita.... Ja nyt, melkein 1,5 vuotta myöhemmin on haalari valmis. Joskus joku asia vaan kestää....

Tilasin jo tovi sitten Ikasyriltä Onepiece -kaavan. Pieniä muutoksia seuraavaan versioon, mutta miehen mielestä on loistava jo näinkin. Itse tietysti katson hieman eri vinkkelistä.... Poikien setit jälleen kerran Saimit (OB 1/2009) ja Fall Basic -paidat (OB 3/2013).

Kankaat muuten Pehemiältä, mutta valkomustaraitatrikoo Kestovaippakaupasta. Tämä Pehemiän ja Majapuun kotimainen joustis on kyllä pysyvä kestosuosikki...


On tuo 4-vee näistä rauhallisin ja kuvatessa eniten paikoillaan pysyvä, muut pyörivät ympärillä kuin hyrrät ;)...(On muuten bloggerissa joku vika, en saa otsikkoa laitettua.... hmmm... pahoittelut, jospa saan iltasella tähän jeesiä.)

4 kommenttia:

 1. Voi sulla on aina niin ihania juttuja täällä :) huippu tuo haalari, huolisin itellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Kannattaa tehdä, valmistuu nopeammin kuin housut ja paita!

   Sulla kans <3

   Poista