sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hämähäkkimiehet


Pojilla hyppykuppa, ulkona säkkipimeää ja äidillä pakottava tarve kuvata. Niin hyvät niistä tuli. Melko rokkaavat ja räyheät setit :).

Ullakon aarre -joustocollege Verson Puodista, musta joustocollege Kestovaippakaupasta ja raitaresori Pehemiältä. Paidan pohjana Fall Basic (OB 4/2013) ja housut Chillax (lehden numero unholassa ja lehti lainassa).


Kerrankin olin "viisas" ja tilasin kangasta vain pienen pätkän "tarpeeseen" (isomman pojan hupparia varten). No, eihän se mennyt yhtään kuten piti... Ihastuin kankaaseen vasta sen nähtyäni ja sitten sitä ei saanut enää mistään. Olisin halunnut tästä itselleni leggarit ja miehellekin hupparin. Nyt pilkoin kankaan pientäkin pienempiin palasiin ja sain nämä vaatteet tehtyä. Siitä syystä langansuunta ei ole aina oikea, mutta mitäpäs pienistä. 



Huppari edestä korotettu, kuten aina omissanikin. Toimii näemmä lapsellakin. Housuissa taskut ja nyörit. Nyörien reiät ovat neppareiden toinen puoli, täytyisi varmaan hankkia niitä "sirkkoja", vai mitä ne oli...



4-vuotias alkaa olla vaatteissaan aika valikoiva. Nämä upposivat kuin häkä. 

Ja kaunis kiitos kaukille Roosanauha-keräykseen osallistuneille <3. Olen sanattoman kiitollinen ja onnellinen siitä, kuinka hyvän vastaanoton vaatesettini saivat. :)Kiitos kaikille huutajille ja tykkääjille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti