torstai 8. lokakuuta 2015

Onnekas ommellinen


Ruuhkavuodet, ne vain tulivat ja yllättivät. Kukaan ei varoittanut ;)! Nautin, koen, elän, opin. Mutta aika useassa välissä huomaan huokailevani, kun kaikkea ei vain ehdi tehdä....

Vaikka kuinka olen rakastanut tätä bloggaamista, teidän mukanaoloanne, kommentteja ja vastavuoroisuutta, on blogin pitäminen minulle tällä hetkellä haasteellista. En tahdo saada millään aikaa riittämään. 


Ommellinen seikkailee tällä hetkellä eniten facebookissa, siellä nopean toiminnan mestassa ;)... tule siihen matkaan mukaan https://www.facebook.com/ommellinen

Olen kovasti harjoitellut myös instagramin käyttöä ja vaikka se ei minulle vielä kovin luontevaa olekaan, rakastan valokuvia ja instagram toimii niiden jakamisessa mitä mainioinpana paikkana. Kurkkaile ommellista siis myös sieltä.

Ja kolmas, se minulle merkityksellisin paikka, mistä ommellisen löydät ovat meidän omat verkkosivut osoitteessa ommellinen.fi. Kaupan lisäksi sieltä löytyy kuvia, tekstejä ja kaikkea mahdollista... 

Tervetuloa mukaan <3. Mielikuvitusta ja mutkattomuutta, värejä ja mukavuutta. Niistä on ommellinen tehty!


Mutta mutta... en suinkaan aio lopettaa / sulkea blogia kokonaan, ehkä sen uusi aika koittaa vielä. Yksi mahdottoman mainio postauskin olisi tehtävänä, mutta sen aika ei taida olla vielä tänäänkään....

Olette kaikki <3, kiitos kun olette olleet mukana ja saaneet minut kasvaamaan hyvin onnelliseksi ommelliseksi!

7 kommenttia:

 1. Tuttu tunne - aika ei millään tahdo riittää blogiin, tai yleensäkään kaikkeen kivaan. Mutta ehkä muutaman vuoden päästä helpottaa.. uskaltaisiko edes toivoa.. :)

  VastaaPoista
 2. Ainiin, blogi.... no eipä oo itekkään tullu päivitettyä yli vuoteen (!) omaa blogia. FB:ssä olenkin vauhdissasi mukana :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Selasin kaikki kuvat läpi kun tänne päädyin. Monen monta ideaa jäi mielen sopukoihin muhimaan... Kiitos niitä!

  Lyyti // puistonreunalta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Voi minä juuri löysin tieni tänne ja liityin lukijaksikin. No, olis kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 5. wauu...miten upeita vaatteita, minä tykkään niin paljon näistä :)

  VastaaPoista