lauantai 2. toukokuuta 2015

NOSH kesä 2015


Kesäihminen, minä olen juurikin sitä... Vaikka välillä tuntuu, että kesä ei tule koskaan, toi Noshin kesämalliston kangasuutuudet minulle pilkahduksen kesästä. Uutuuksista minulle kotiutui blogiyhteistyönä keltainen Kide-trikoo sekä tumman keltainen joustocollege, väri-inspiraationa pala harmaata resoria. Kangasuutuuksista löytyy monia muitakin omaan makuun sopivia kankaita, esim. samainen Kide-trikoo huutelee perääni myös ruskeassa sävyssä. 

Tästä keltaisesta halusin itselleni ehdottomasti maximekon, minkä kaavan Sanne-Maija on minulle ja Ommellisen käyttöön piirtänyt. Taidanpa tietää, missä vaatteessa kesäni tallaan. On tilaa liikkua, olla ja syödä jäätelöä, mutta silti vaate on istuva ja naisellinen. Tykkään mallista todella!


Arvostan NOSH kankaiden yhdisteltävyyttä ja monia mahdollisuuksia, tähän Mix&Match -ajatukseen on selvästi panostettu. Tässä setissä Kide ei aivan riittänyt maximekkoon, joten keltainen joustocollege pääsi mekon yläosaksi. Mekossa tuli itselle kuitenkin hieman "alaston olo" ja totesin yläosan kaipaavan rajausta. Letitin harmaata trikookudetta pääntielle ja siitä ajatus jatkui keltaiseen collegetakkiin, minkä helmasta löytyy myös leveä ja pitkä letti vyötärölle solmittavaksi. Aivan ei resorin ja trikookuteen sävy kohtaa, mutta meleerattuja ovat molemmat ja minun silmääni eivät kauheasti häiritse.


Tavoitteena oli tehdä jotain rentoa ja kesäistä. Olen varma, että tämä ei jää kaappini ainoaksi maximekoksi tänä kesänä. Mielenkiinnosta tutustuin myös Nosh Women kesä 2015 -mallistoon ja omiksi suosikeiksi nousi cleo midimekko sekä ruskea hupparitunika. Molemmat rentoja ja ajattomia käyttövaatteita.

10 kommenttia:

 1. Aurinkoinen, ihanainen! Tuo letti kokoaa ja kerää asun yhteen niin mainiolla tavalla. Hyvä sinä <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, erityisesti tuo takki, taidan matkia.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava mekko! Todella hienosti sopii tuo yläosa mekkoon :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis asu ♥ Letitykset on upeita. Onko ne alunperin siis irrallisia ja sitten vaan kiinnitetty erikseen vai miten? Maximekko on kyllä upea! Vastaavalla mallilla voisi tehdä ihania imetysmekkojakin kesäksi.

  VastaaPoista
 5. Ihana kesäisen aurinkoinen mekko! Letitykset sopivat mahtavasti, tuovat mukavaa ilmettä :).

  VastaaPoista
 6. Voi kunpa mulla ois enemmän pituutta, niin tän mallinen mekko sopis mullekin. Keltainen <3 voihan keltainen, niin ihana väri. Mielttömän yhdistelmän oot tehny, kyllä tuosta voi olla vaan onnellinen.

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis mekko ja Liisa <3 Tuo letti on kyllä mielettömän hyvä lisä, ihana!

  VastaaPoista
 8. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  VastaaPoista