sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Jopoillen ikääntymistä vastaan


Mies täyttää vuosia ja on jo aikapäivät pyytänyt itselleen uutta hupparia sekä lökäreitä lähes puhkikuluneiden raitapöksyjen seuraksi. Minulla on herännyt hieman kapinahenkeä iänikuisia huppareita vastaan ja siksi teinkin saman paidan, mutta kauluksella. 

Halusin kauluksen pysyvän muodossaan ja "pystyssä", joten laitoin ihan reippaalla kädellä tukikangasta. Ehkä jopa hieman liioittelin, sillä nyt kaulus ei todella meinaa edes tarpeellista määrää "rypyttyä  ja asettua".

Mutta kelpasi tuolle paremmalle puoliskolle ja se riittää <3. Kauluksessa ensi kosketukseni sirkkoihin. Aiemmat nyörikujat olen tehnyt neppareiden naaraspuolella. 


Ja uusi Sominelta tilattu ompelumerkkikin se siellä kurkistaa. Olen kyllä tyytyväinen merkkien monikäyttöisyyteen ja siihen, että ompeleen kohta ei ole niin justiinsa. Tässäkin lipsahti aika syvälle. 


Huppari Joponeulosta ja housut mustaa yksiväristä neulosta, mukana rakastamaani silmät sekoittavaa raitaresoria. Kaikki kankaat Pehemiältä

Kohta meillä "ajetaan tandemilla", sillä pojatkin ovat saamassa omat jopohupparinsa.

4 kommenttia:

 1. Jopo on vaan niin äijä kuosi, aivan paras miehille! Sellainen reipas ja tyylikäs. Ihana setti, varmasti mieluinen! Noita raitaresoreja pitäisi itsekin joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aivan koukussa raitaresoreihin... sen vaan huomaa, että silmissä vilisee joka kerta niin että ihan ääneen nytkin nauroin... ja mitä väsyneempi, sitä nopeampaa raidat vaihtavat paikkaa.

   Jopo on kyllä mieluinen sekä miehelle, että pojille. Ja mies rakastaa neulosta myös housuissa.

   Poista
 2. Huikea setti tuli ja tuo kaulus on tyylikkään miehekäs. Onnea vaan, tuolla setillä on kiva vanheta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän meidän blogata samaan aikaan ne toiset miehekkäät kaulukset :)!?!

   Tämä kaulus on nyt hitusen liian korkea, tai ei ehkä korkea, mutta kiitos tukikankaan - melko tönkkö. Seuraavasta versiosta parempi!

   Poista