maanantai 10. helmikuuta 2014

Rennosti siksakoitu


On hetkiä, jolloin todellakin päätän, että en osta yhtään kangasta. Peruselintarvikkeisiin kuuluva musta resori pääsi kuitenkin loppumaan ja mitäs löysinkään samalla ihmeellisellä nettisivujen matkallani. Noh, lähikauppaan juuri saapuneen siksak-trikoon. Eihän näitä voi ohittaa, eihän? 


Tästä Kestovaippakaupan selkärangan napsauttajasta tein itselleni ihan peruspaidan. Ensimmäistä kertaa pääntie tehty alavaralla ja tämä kerta ei jää viimeiseksi. Ja rypytykset, nehän kuuluvat nyt rusettien tavoin jokaiseen vaatteeseen. 

19 kommenttia:

 1. Hieno paita :) Onks kangas sellasta ohutta vai perustrikoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ohutta ja laskeutuvaa, tosi pehmoista on tämä....

   Poista
  2. onko se valkoinen semmoista melkein läpikuultavaa? Ja menikö nyppyseksi pesun jälkeen? Jossain oli aiemmin samanlaista myynnissä ja se meni pesuissa nyppyiseksi. Siksi en oo vielä tuota uskaltanut tilata.

   Poista
  3. Olen nyt pessyt pari kertaa ja pysynyt ihan hyvänä. En ole kiinnittänyt huomiota, kuultaako valkoinen läpi. täytyypäs tsekata!

   Poista
 2. Ohhoh, onpas ihana! Ollapa tuollainen lähikauppa :D Mie odotan omaa palaani niin innolla :)

  VastaaPoista
 3. Hih, Aika hauskaa, että hieman vahingossa jouduit vaikeassa tilanteessa joustamaan periaatteesta ja ostamaan kangasta ihan vain siksi että musta resori oli loppu. Sitten tähän paitaan ei kuitenkaan edes resoria tarvittu... :D Minulle käy juuri noin silloin tällöin. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo "lähikauppa" -termi on tainnut lipsahdella täälläkin. Muilla on ruokakaupat, toisilla kangaskaupat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, aika monelle muullekin olen tuon lähikauppareitin opettanut :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihana paita! Olen sinnikkäästi yrittänyt olla ostamatta kankaita, mutta joskus käy niin kuin sinullekin. Ei vaan voi jättää ostamatta, kun oikea herkku sattuu vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aina niin kovasti yritän, mutta aika onnistuneesti aina kankaisiin sorrun. Muuta en sitten juuri ostakaan ruoan lisäksi :)

   Poista
 7. Voii, tämä on kyllä kauniin mallinen ja niin ihanaa kangasta. Tietää taas rahan menoa, mä en kestä! :D

  VastaaPoista
 8. On kyllä nätti. Itsekin olen suosinut noita kauluksen alavaroja. Niillä saa siistin kaula-aukon. Ei tarvi kanttailla eikä käännellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla onkin jäänyt tätä ennen kokeilematta...

   Poista
 9. Jep, tuota ei voinut missään tapauksessa ohittaa!

  VastaaPoista
 10. Ihana kangas ja paita. Miten teetkauluksen käänteen/kanttauksen? Olen lapsille ommellut vaatteita ja niihin olen laittanut resori kanttauksen. Nyt kiinnostaisi tehdä itsellekkin, mutta en haluaisi laittaa resoria. Olen suht vasta alkaja näissä hommissa :) T:Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen itselle usein myös resorilla. Tässä alavara, eli n. 5 cm leveän pääntien mukainen kaistale ensin saumurilla surautettuna ja sitten suoralla kiinni ommeltuna. Helppo juttu!!

   Poista