maanantai 26. elokuuta 2013

Uijuijui, kyllä nyt mahtuu aarteita....

...Näihin taskuihin nimittäin :)! Pojilla pitää olla taskut. (Ja on äidin tehtävä huolehtia, että kaikki aarteet eivät pääty pesukoneeseen.) Mutta kun tämä äiti on laiska tekemään taskuja. 

Niinpä oikaisin. Monissa blogeissa on vilahdellut kuvia isoista taskuista ja varsinkin Verson Puodin sivutaskut ovat vetäneet minua puoleensa. Päätin siis tehdä tavalliset Saimit (OB 1/2009) ja lisätä niihin isot kaaritaskut, jotka yltävät edestä taakse. Kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)Sen suhteen olen jo luovuttanut, että nämä kaksi veijaria pysyisivät hetken paikoillaan, saati olisivat kuvissa vaatteille eduksi. Antaa lasten liikkua, kai näistä kuvista jonkun käsityksen saa!? (Ihan vähän kyllä "välillä" riipii, kun uutukaiset vaatteet ovat sekunnissa mullassa ja hiekassa, myönnän....)


Housujen taskut on kantattu ympäriinsä ja ommeltu ompelukoneella lahkeeseen kiinni. Lisäksi lahkeissa ja vyötäröllä resorit, isommalla myös kuminauhat. Housujen pehmeä farkku Eurokankaasta. 
Paidat Majapuun ihanista neuloksista, pienemmällä mukana raitaresoria ja isommalla tismalleen farkkuneuloksen väristä resoria. Kaavan pohjana jälleen Fall Basic (OB 4/2013).Vasemmalla pienemmän housut edestä ja oikealla isomman takaa. 


Ja sit läks :)! Se täytyy tähän loppuun vielä todeta, että viime viikko oli meillä aikas hankala ja tapahtumarikas. Viikonloppuna sain ommellen omaa aikaa ja sunnuntaina farkkuja sovitettaessa kaikki viikon haasteet unohtuivat. Ompeluterapiaa parhaimmillaan. Edelleen hymyilyttää, miten hyvältä voi joku oma aikaansaannos tuntua. Suosittelen kokeilemaan toverit :)!

Ihanaa, parempaa, viikkoa kaikille <3!

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, pehmeä farkku on yks mun suosikeista tällä hetkellä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On minustakin ja nopeat tehdä, mikä lisää taskujen ihanuutta :)

   Poista
 3. Hauskat taskut ja tosi kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Isoja taskuja on nyt paljon ja näistä tuli kyllä ihan mun suosikit!

   Poista
  2. Arvaan sen. Ne on kyllä niin hianot!

   Poista
 5. Voi miten kivat taskut! Ihan huippumakeet vaatteet! <3

  VastaaPoista
 6. Hauskat taskut! Käy hyvin näille vauhti-veikoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) samaa mieltä..... Ja äidille, kuka ei tykkää päälitikkauksista.

   Poista
 7. Onpas tosiaan päheet, sovituskuva näyttää taskut vielä upeammiksi! Noi paidat on ihanat - sellaiset perus, mutta just käytännölliset moneen menoon. Mä teen kans! :) Ompeluterapia on parasta terapiaa. Parempaa viikkoa sinnekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. neulos on niin ihanan lämmintä, että näillä paidoilla mennään
   pitkään. Pohdin hupun laittamista, mutta menee kätevämmin näin.

   Tee, mä haluan nähdä! :) Ja kiitos, oli ihana nähdä!

   Poista
 8. Onpa hienot taskut, en ollut aiemmin tällaisia nähnytkään!

  VastaaPoista