tiistai 12. helmikuuta 2013

Turkoosia säihkettä

Ystäväni joutuvat kuuntelemaan päivät pitkät turinoitani kankaista, ompelusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Voi raukat, mutta en voi itselleni mitään :)


Mutta joskus tästä hulluudesta on heille iloakin, eikö!? Tein Sampsukan turkoosista merinovillaneuloksesta ystävälleni paidan, kaavana jälleen niin tuttu Joka tyypin raglanpaita. Kauluksen sisäpuoli ja hihansuuresorit ruskeaa merinoa. Jatkoin ja jatkoin hihoja ja nyt varmistelen päivittäin, etteivät hihat ole ahdistavan pitkät....Mulla on ehkä maailman parhaat ja ihanimmat työystävät :)

Tämä harrastus yhdistää ihmisiä.... Sain jälleen apua ja neuvoja itselleni uuteen asiaan, nimittäin applikointiin. Tässä ensimmäinen applikointini ikinä ja oli kyllä mahtavaa!!! On ihana saada kädestä pitäen neuvoja materiaaleihin, koneen säätöihin ja ihan kaikkeen. Näiden neuvojen ansiosta onnistuinkin ihan hyvin. Saa nähdä, miten käy ensimmäisen kokonaan oman tuotoksen. 


Kiitos vielä Heidi! Oli ihana nähdä ja opastuksesi oli mitä mainiointa! Jes, aina on ihana oppia jotain täysin uutta!

6 kommenttia:

 1. Tunika näyttää tosi hyvältä. Ja applikointi on supersuloinen! Olet kyllä huippu, piristät työpäivää puodissakin. Mahtavaa kyllä, kun teillä on töissä muutenkin kankaista innostunutta porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, jos tosiaan piristän :). Itse taas ajattelin, että voi ei mikä puhetulva. Ja meidän töissä on ihan mahtavaa porukkaa!

   Poista
 2. Hyvännäköiset just nuo hihat. Onko niissä kuminauhaa tms. hihansuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, resorit vain. Mutta teen resorin alle aina vähän rypytystä ompelukoneella ensin.... :)

   Poista
 3. Kaunis. Terveisiä ompelijamestarille ja kauniille ikinuorelle mallille.

  VastaaPoista
 4. Upea! Allekirjoitan ajatuksesi siitä, että harrastus vie mukanaan, mutta myös yhdistää. Yhdistämisestä puheen ollen, liityin lukijaksi ;)

  VastaaPoista