torstai 18. heinäkuuta 2013

PORI - JAZZ

Tähän heti alkuun tieto, että kone takkuaa ja jokainen säätö menee vähän pieleen... Ja sekös minua miellyttää :(.

Asiaan...

Jos vain olisin ennättänyt, olisin tehnyt perheelleni poriin paidat, missä lukee vuoron perään Pori ja Jazz. Siitäkös olisi hauskaa huumoria jazzeille herunut. Mutta ei, kaikkea minäkään en ehdi, vaikka paljon ehdinkin ;). Ja jos olisin ehtinyt, olisin tehnyt näitä paitoja ainakin viisi.


Vauhdin hurmassa valmistuneet kolme hupparia tein Pehemiän ja Majapuun alejoustofroteesta. Kaikki kaavat joka tyypin kaavakirjasta. Vihreä resori on Metsolan vahvaa laatua, sopii aikuisen huppariin mainiosti.


Ja ei, yksikään huppari ei ole minulle, koska en ole tänä vuonna reissussa mukana. Kälylle tekemäni hupparin hupusta kurkistaa Hurmuri -kissa. Hurmurin värit ovat raitajoustiksen kanssa tismalleen samat. 
Ja on se elo kuulkaa ihanaa, vaikka mukaan en nyt pääsekään. Miiinullekko-blogin Julia tulee kylään huomenna. Ja lomamatkallamme näin Vaahtokarkkimonsteri -bloggaajaa sekä Made For Apes -blogin takana olevaa HeiDua. Aivan mahtava tämä harrastus ja sen takana olevat ihmiset :)!!! 

13 kommenttia:

 1. Mahtavat taas Liisa! Onko tuo huppukin Joka tyypin kaavakirjasta? Eli perus raglan + huppu? Vai erikseen oma hupparin kaava?

  VastaaPoista
 2. Hupun piirsin paidan pääntietä vähän mukaillen. Tai en mä mitään mukaillut, mutta mitan otin siitä ja leikkasin taitteelta tohon eteen korkeutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Essi, toi kaava on miesten pitkähihainen t-paita ja naisen perusraglan, toimivat aina!

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä taas! Oot mun MUUSA :D

   Poista
 3. Rouheet hupparit! Mäkin oon aloittanut miehen ylipuhumisen, että huolisi mun tekemän (vielä suunnitteilla olevan) hupparin tai vastaavan. Ja oli tosiaan ihan mahtava törmätä, toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi;)

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä kivoja huppareita! Tuo raita on niin raikas. :) Itsekin mallailin samaa raitaa poikasen jumppariin, mutta jätin laittamatta.
  Ja oli tosiaan kiva törmätä, eiköhän me nähdä vielä uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 5. Hei, vau, tosi kivat! Mulla on myös tuolla meneillään tuollainen miehen huppari, johon tulee tuollainen huppu. :)

  VastaaPoista
 6. Huomenna nähään! ;) Sitte koneet pääsee taas sauhuaan :D

  VastaaPoista
 7. Sillä lailla... millä ihmeellä olet niin nopea :D

  VastaaPoista
 8. Nää on tosi kivat! Olen tainnut välillä tuota raitaa käyttää ostoskorissa, mutta sitten hannannut noitten raitojen ohuuden takia vaan näyttääpäs taas vaatteina ihan mahtavilta :)

  VastaaPoista