torstai 11. heinäkuuta 2013

(Melkein) Pelkkää Pehemiää :)

Ihanien trikoiden vallankumous. Ja kuten otsikko kertoo, kaikki ihanuuskankaat Pehemiältä. Tuo melkein tulee tuosta papukaija-trikoosta, minkä olen saanut ystävältä, enkä tiedä ostopaikkaa. 

Olen pahoillani valokuvista. 4-veen kanssa näpsimme täydessä auringonpaisteessa, oli vähän vauhtia ja lähes vaarallisia tilanteita. Sovituskuvia ei tällä kertaa ole, koska samainen 4-vee halusi tosiaan kuvata, ei kokeilla...

Pärinä ja Kalastaja -paitojen kaava uuden 4/2013 OB:n Fall Basic, housut tuttuakin tutummat Saimit (OB 1/2009).Siiri & Myyry teepparit Brave Firemen (OB 3/2013) ja tunika Lucky Cat (OB 1/2013). Tästä kankaasta on kerrottava, että aluksi en ollut siitä lainkaan varma. Mitä enemmän siitä ompelen, sitä syvemmälle mieleni sopukoihin nuo pienet suloisuudet pääsevät. Tästä tahdon jotain itsellenikin. Paitojen niskassa Royal-tuotteen uusi musta "rakkaudella tehty"-merkki.

Pinkistä kalastajasta tein tunikan uuden OB:n (4/2013) kaavalla Princess Castle. Laitoin välikaitaleen resorista, mitä en tee toiste. Leikkaus on aika alhaalla ja koska resoria joutuu hieman venyttämään, osuu leikkaus aivan väärään paikkaan... Leggarit saman lehden Segment, lahkeissa pikkuruiset sydämet Tiimarista. 
Tätä yksinkertaista Dreamland-tunikaa (OB 4/2011) olen halunnut kokeilla jo pitkään, koska raglansaumassa on mielestäni hyvä muoto. Helmassa pitsi ja leggareissa kukkasia. Siiri ja Myyry sopii myös aikuiselle, siksipä surautin myös yhden tuubihuivin syksyä ajatellen! 


4 kommenttia:

  1. Surrurrur kuuluu ullakolta! Aivan huikeita! :)

    VastaaPoista
  2. Voi taivas kun oot ollut ahkera! Ihania <3 musta olis niin siistiä, että joku ompeleva asuisi ihan nurkilla ja vois jokapäivä bongata mitä äiti on viimeksi ommellut. Olis niin piristävää nähdä näitä ihan liveä käytössä :)

    VastaaPoista
  3. Jopas on ahkeroitu. Ihania yksityiskohtia. <3

    VastaaPoista