maanantai 4. helmikuuta 2013

Pinkkiä kissaa pienelle tytölle


Majapuun kissaneulos on ihanaa. Eihän siitä edes voi saada aikaan mitään kamalaa. 

Tässä liivari nro. 2 kummitytölle, muokattu jälleen t-paidasta ja tällä kertaa tavoitteena oli edellistä hieman suurempi koko. (Jos jollain on vinkata hyvää liivarin kaavaa, olisin onnellinen, ettei joka kerta tarvitse pohtia osuuko koko kohdalleen.)


Helmaan lisäsin pitsiä ja äidin tekemän ihanan mustan kukan yhden valkoisen auringon päälle. Juuri tarpeeksi sitä jotain, mutta ei liikaa viemään huomiota kauniilta kankaalta. Niskaan laitoin merkin samoista kissoista, koska purnukoista ei vieläkään löydy koon 104 merkkejä.


Siis voiko näistä kissoista tulla kuin hyvälle tuulelle?

Sain muuten tässä taannoin yhden viikonlopun aikana kaksi tunnustusta ja kolme haastetta. Tunnustukset tuntuivat todella hyvältä ja ekaan haasteeseen vastaamisen olen jo aloittanut. Välillä kun jotkut asiat vaan kestää... Pahoittelut tästä!

Ja blogiin on tullut muutama uusi lukija, mahtavaa, kiitos! :)

Nyt unille mars, sitä kun ei koskaan tiedä, kuinka pitkään sitä riittää!5 kommenttia:

 1. Liivarikaavaa minäkin juuri etsiskelin ja löysin ihanan! SK 5/2009 lehdessä on helppo liivarin kaava 86-110 cm. Ainakin koko 98 vastaa juuri oikeaa kokoa. Mallasin kaavaa Little Lambin (98) päälle ja ovat samaa kokoa. Tyttö kokeili päälle ja just hyvä on. Ohjeessa on olkapäillä napit/nepparit mutta itse taitoin kaavan "olka" kohdasta ja ompelin myös olkasaumat.
  Tosi helppo ja ihana malli! Tulee käyttöön ainakin meillä!
  Ihana on kyllä tämä sinunkin tekemäsi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaisuliina. Täytyypäs ystävän lehtilaatikoilla vilkuilla tätäkin numeroa.

  Ja Miia, koska teen niin yksinkertaisia vaatteita, on kankaissa oltava se juttu. Ja mulla on aikas paljon "niitä juttuja" odottamassa myös yläkerrassa....

  VastaaPoista
 3. Tykkään niin kovasti! Kukkanen on juurikin se piste iin päälle, ehdottomasti. Ai että :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno! Kangas saa todellakin hyvälle tuulelle :) Ps. Kirjauduin lukijaksi :)

  VastaaPoista