maanantai 25. helmikuuta 2013

Mitä enemmän ompelen, sitä enemmän tästä tykkään...


Olipa kerran pikkuveli ja aviomies, jotka olivat kuin kaksi marjaa... Ihana Majapuun neulos halusi päästä huppareiksi ja tilaamastani määrästä riitti juuri ja juuri näille elämäni miehille :)!

Miehen huppari mukailtu SK:n peruspaidan kaavalla (olikohan numero 3/2010) ja pikkuveljen Joka tyypin miesten T-paidan mukaan. Kivat tuli ja pääsevät varmasti käyttöön. Ehkä myös ensi kesänä Poriin Jazzeille, missä nämä miehet perinteikkäästi yhdessä päivänsä viettävät. Minulle ei jostain syystä tule kutsua näille reissuille koskaan...


Teen kaverini kanssa yhteistä projektia ja olen ommellut enemmän kuin koskaan (kiitos kärsivällisen miehen ja maailman avuliaimman perheen). En millään malta olla laittamatta paria kuvaa ensimmäisistä kierrätyshousuistani, jotka tein isommalle pojalle omista farkuistani. Ihanat ja pehmeät, näihin olen kerrassaan tyytyväinen.


 Suosittelen OB 4/2012 Forest Path kaavaa, "istuu" ainakin tälle herralle. Lisäsin tässä versiossa resorit lahkeisiin, mutta olen tehnyt myös ilman. Nyt olen haalinut kaikki suvun kuluneet farkut ja alan tehtailla näitä urakalla. Pienemmälle pojalle tein farkut OB 4/2010 Majava-kaavalla ja suosittelen sitäkin lämpimästi. Yksinkertaistin kaavaa hieman ja sanoisinko, että tuli melko reteet pikku-ukon housut :). 

Tässä vähän esimakua tulevasta. Vielä itselle muutama vaate, toiselle pojalle takki yms. pientä ja minun osuuteni tässä projektissa on valmis!


18 kommenttia:

 1. Hitsi tuo joponeulos on sitten hienoa. Harmi kun on jo vissiin loppu. Isommalle pojalle huppari siitä olis ollu niin magee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa nuo majapuun neulokset loppua aina, kun ovat niin ihania. Itse tilaisin tätä vielä pojille, jos oli saatavilla. Mutta ehkäpä uusia ihanuuksiakin tulee...

   Poista
 2. Aivan upeat! Liityin samoin tein lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva juttu, on mahtavaa jos joku haluaa lukea näitä mun höpinöitä jatkossakin! :)

   Poista
 3. Voi olet ollut todella ahkerana! Mahtavaa. En malta odottaa yhteistyönne tuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En Henni minäkään... Saas nähdä, miten pojat vaan suostuu yhteistyöhön. Edellinen valokuvaajakeikka ei mennyt ihan putkeen :)

   Poista
 4. Jos satut itsellesi ompelemaan farkut, niin vinkkaahan kaavasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty. Oispa ihana, jos löytyis joku kiva kaava! Etsitään, etsitään....

   Poista
 5. Ihanaa kun teille kelpasi tuo joponeulos! Meillä mies ei innostunut kankaasta ollenkaan :/ Liityin lukijaksi ja jännityksellä odotan tulevaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit lukijaksi ja kuten sulle aiemmin kirjoitin, olen jopa itseni yllättänyt (sekä hyvässä että pahassa). :) Mutta jännityksestä en tiedä, perusvaatteita tarpeeseen!

   Poista
 6. Viitsisitkö tarkistaa tuon SK lehden numeron? Tarvisin miehen paitaan juuri tuollaisen kaavan mutta tuossa lehdessä sitä ei ollut.
  Hienot hupparit olet ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, toivottavasti et ole varta vasten tuota lehteä haeskellut. Olen saanut kaavan ystävältä ja siinä lukee sittenkin numero 9/10. Toivottavasti kaava löytyy siitä lehdestä! Otin tämän hupparin teon jälkeen hartiasta reilun sentin pois, ettei tipahda käsivarren puolelle. :)

   Poista
  2. No minulla oli itsellä tuo lehti joten ei sen puoleen hätää. Ja juurikin tuo 9/10 lehti itseltä puuttuu! Voi kökkö.

   Poista
  3. Minulta löytyi sittenkin tuo oikea lehti!

   Poista
  4. Hieno juttu! Ja tuon koon olisin voinut sinulle myös piirtää, muita minultakaan ei löydy. Tsemppiä ompeluun! :)

   Poista
 7. Hienot hupparit! Turkoosinakin kangas näyttää oikein kivalle. Olen ensimmäistä kertaa blogissasi ja liityin heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ilahdun niin kovin jokaisesta lukijasta. :) se merkitsee, että joku jaksaa "kuunnella"...

   Poista
 8. Blogissa on ollut nyt hiljaista, mutta olen ommellut kuin (miettii miettii) mielipuoli :). Lauantaina kuvataan vaatteita kaverin opiskelua varten ja toivottavasti kuvat päätyvät pian tänne blogiinkin. En malta itse odottaa! Uusina kokeiluina itselle farkkuja, lapsille farkut, eka valmistunut applikoitu vaate.... Melko säkillinen vaatteita löytyy, vaikka kaikkea tavoittelemaani en ehtinytkään tehdä! :) Kiitos kun pysytte lukijoina, vaikka onkin ollut niin hiljaista :)!

  VastaaPoista