tiistai 14. lokakuuta 2014

NOSH WINTER ja ARVONTA

Tervehdys pitkästä aikaa!

Ullakon uumenissa on ollut hiljaista viimeisen parin viikon ajan. Meillä on tuoksuteltu pientä vauvaa ja tutustuttu uuteen perheenjäseneen.

Perheemme täydentyi tyttösellä tasan kaksi viikkoa sitten. Uusi pieni ihminen on sitten ihmeellinen ja ihana. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa ovat pullollaan herkkyyttä ja haurautta, olemme pyrkineet nauttimaan näistä hetkistä koko perheen voimin. 

Ennen vauvan syntymää tein rohkeasti tytölle tarkoitettuja vaatteita ja olen onnellinen kun saamme niitä nyt käyttää. 

Tämä pehmeä, mutta samalla paljon tyttöenergiaa sisältävä setti on toteutettu yhteistyössä NOSH -verkkokaupan kanssa. 


Halusin tehdä syksyn ulkopäikkäreitä varten helposti puettavan kevyen haalarin, jonka hihat ovat umpinaiset, eikä lahkeisiin pujotustakaan tarvitse tehdä. Haalarin vuori on NOSH -talvimalliston  Sweetest Hearts neulosta puuteripinkeillä sydämillä ja päällinen pinkki tikkikangas EK:sta.  Kypärämyssystä sekä tumpuista löytyy lisäksi NOSHin puuterin sävyistä Jerseytä sekä resoria. Niin tykkään, kun sävyt eri materiaaleissa ovat tismalleen samat.... Ja rakkaudesta näihin jalkaterällisiin potkareihin, valmistui ohessa myös sellaiset. 


Tällä hetkellä kaikki on pienelle vielä hieman suurta, vaikka vauva ei pienimmästä päästä olekaan. En millään haluaisi antaa hänelle lupaa kasvaa, vaan toivoisin voivani pysäyttää ajan hetkeksi juuri tähän paikkaan, näihin tuoksuihin, pehmeyteen ja ihmetykseen. Kaikkeen siihen tunteeseen, mitä pieni perheemme tällä hetkellä käy läpi.


Näiden vaatteiden pehmeydessä pienen on hyvä olla. 

Ja hei, mikä parasta, myös teillä on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan NOSH -talvimalliston uutuuskankaisiin!!


Kommentoimalla tähän postaukseen osallistut kahden kangaspaketin arvontaan. 


Molemmista paketeista löytyy noin kaksi metriä uutuuskankaita, myös tätä ihanaa Sweetest Hearts -neulosta. (Huomaa kuvasta neuloksen hieman syvempi ja tummempi harmaa pohjaväri, kuin minun kuvissani.)


Jokainen osallistuu arvontaan yhdellä arvalla. Ja mitä toivon teidän kommentoivan... Sen, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi tässä hetkessä. Onni on pieniä asioita ja niiden huomaamista. Ääneen sanominen tekee asioista entistäkin tärkeämpiä.

Arvonta alkaa tästä hetkestä ja päättyy 20.10. 
Arvon voittajat todistajien läsnäollessa viikon päästä maanantaina ja otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla/jotenkin muutoin. Mahdollistathan tämän yhteydenoton jättämällä sähköpostiosoitteesi/muun tunnistettavan puumerkin. Mikäli en saa voittajaan yhteyttä, suoritan arvonnan uudestaan. 



TÄÄ ON PARASTA JUST NYT!

Olen suorittanut arvonnan Random.org -avulla. 
Kaksi onnellista kangaspaketin voittajaa löytyi ja olen lähettänyt Oona-Sofialle sekä Niinalle sähköpostia. Toivottavasti viestini heidät tavoittaa. 

Kiitos kaunis kaikille osallistujille, iso määrä kommentteja sai minut hymyilemään. Oli ihanaa lukea, mitkä kaikki asiat tekevät ihmisistä onnellisia tässä kyseisessä hetkessä. 

Samaistuin ja hymyilin Annukan kommentille aamuksi valmiiksi ladatusta kahvinkeittimestä. Vain nappia painamalla aamu lähtee taatusti paremmin käyntiin. Suosittelen toimintatapaa kaikille syksyn pimeisiin aamuihin. 

Ihania olette <3! 

366 kommenttia:

  1. Onnea suloisesta pienestä tytöstä! <3

    Todella kauniita kankaita uudessa mallistossa, tietenkin tahdon mukaan arvontaan! Juuri nyt minut tekee onnelliseksi lasten syysloma. Vaikka itsellä ei sitä lomaa olekaan, on vaihteeksi mukavaa kun ei tarvitse aamuvarhaisella herätellä unisia lapsukaisia ja muutenkin elo on viikon verran vähemmän aikataulutettua.

    VastaaPoista
  2. Onnea nyytistä! Minä olen onnellinen terveydestä juuri nyt, kun äitini syöpä on muutama tunti sitten leikattu.

    VastaaPoista
  3. Ihana setti ihanalle tytölle.

    Itse olen onnellinen tällä hetkellä kun löysimme uuden asunnon ja parin viikon päästä pääsemme muuttamaan. Ja ihanat omat tyttöni jotka hupsoilevat kanssani vaikka ovatkin flunssassa. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan hurmaava tyttö, vaatteita unohtamatta! Minä olen tällä hetkellä onnellinen perus arjesta, sen jakamisesta miehen ja lasten kanssa <3

    VastaaPoista
  5. Onnea ihanasta prinsessasta <3 Täällä vaikeuksien jälkeen perästä tullaan ja tammikuussa olisi tulevan pienokaisen tuleva tähän maailmaan

    VastaaPoista
  6. mukana arvonnassa :) onnen oloja tulee aina kun on edes vähän terveempi päivä. kissanpennut ilahduttaa jatkuvalla syötöllä!

    VastaaPoista
  7. Suloinen prinsessa ja ihania vaatteita tuosta sydänneuloksesta! <3 Olen ihan hurahtanut Noshin kankaisiin, harmi vaan etten ole kummoinen ompelija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja olen onnellinen tällä hetkellä siitä, että vauva-aika alkaa olla ohi, kun rinsessa täyttää kohta vuoden - ja saan olla vielä puolisen vuotta kotona kahden muruseni kanssa, ennen kuin työelämä kutsuu.

      Poista
  8. Onnea perheelle pienestä tulokkaasta :)

    Onnea on tavallinen arki, nähdä lasten kasvavan, kokevan ja oppivan uusia asioita. Riemuitsevan lehtikasoista ja kuralätäköistä. Ihana syksy :)

    VastaaPoista
  9. Mukana. Onnelliseksi tekee perhe💗💗

    VastaaPoista
  10. Onnea uudesta perheenjäsenestä :) ...Onnelliseksi tekee tällä hetkellä arki perheen kesken.

    VastaaPoista
  11. Onneni on olla ihanan uhmakkaan 2v tyttösen äiti, arkeen mahtuu niin märkiä pusuja kuin "mene pois"-tokaisuja :) t peppi76@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Onnea prinsessasta! Onnea juuri nyt on ihana perhe. Lapsiperheen arki ja lapsen kasvun ihmettely.

    VastaaPoista
  13. Paljon onnea tytön tylleröstä! ☺
    Minä olen onnellinen miehen reissutöiden päättymisestä. Ensi kuusta saamme hänet 9 kk poikani kanssa joka ilta ja viikonloppu kotiin ❤. Silloin löytyy taas minullekin aikaa ommella.

    VastaaPoista
  14. Tällä hetkellä olen onnellinen, kun saan viettää syyslomaa perheeni kanssa, ennen kuin taas matkustan opiskelupaikkakunnalleni. Tulevana viikonloppuna pääsen pitkästä aikaa ompelulaneille ja näen ystäviäni. <3

    VastaaPoista
  15. Oikein paljon onnea pienestä ihmeestä <3. Ihanat vaatteetkin suloisuudella.

    Minä olen onnellinen ihanasta perheestäni ja läheisistäni. Rakkaus täyttää onnen tunnetta joka päivä.

    VastaaPoista
  16. Onnea on oma perhe <3 (ja se, että välillä saa rauhassa ommella :D )

    VastaaPoista
  17. Ompeleminen tekee juuri nyt onnelliseksi! Meneillään on pellavatunika ja tilkkutyynyt. :)

    VastaaPoista
  18. Onnea pienestä tyttösestä! :)
    Onni on arjen pieniä hetkiä työ- ,koulu- ja hoitopäivän jälkeen kotona. Lasten kiipeämistä syliin, yhteisiä hetkiä perheen kesken..

    VastaaPoista
  19. Ihan nurkan takana oleva syysloma, jolloin pakkaann ompelukoneet autoon ja ompelen kaikki rästissä olevat jutut.Ja terveet lapset!

    VastaaPoista
  20. Onnea pienestä nyytistä! Minut tekee onnelliseksi ei-enää-niin-pieni, 4-kuinen poikani, 3-vuotias tyttöni, aviomieheni ja se fakta, että gradu, jota on tullut pakerrettua niska limassa on ihan kohta valmis. Pääsee taas ompelemaan :)

    Katja/Lauriida
    lauriida.blogspot.fi

    VastaaPoista
  21. Onnea pikku prinsessasta! Aivan ihanat vaatteet olet hänelle ommellut.
    Tällä hetkellä onnea on perheen kanssa touhuilu ja toisaalta taas hetki omaa aikaa jolloin voin ommella.
    NinnA

    VastaaPoista
  22. Minut tekee onnelliseksi syksyiset auringonsäteet keltaisten lehtien lomasta =)
    maija.lahetkangas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  23. sähköposti unohtui äskeisestä, ooti-@suomi24.fi
    NinnA

    VastaaPoista
  24. Onnelliseksi tekee nykyään moni asia, on ne sit pieniä tai suuria asioita. Ja sen ymmärtää, kun menettää elämässään jotain suurta ja rakasta. Osaa olla onnellinen rakkaasta perheestään, työstä, ystävistä ja se että saa elää tätä elämää <3

    VastaaPoista
  25. Onnea vauvalle! Pikkutytöt vaan ovat niin suloisia ja ihania :) Olen nyt onnellinen perheen onnistuneesta syyslomasta mummolan mökillä. Lämpimästä paljuvedestä,kodassa loimutetusta lohesta,sukulaisten läsnäolosta.

    VastaaPoista
  26. Kyllä pienen neidin kelpaa!! <3 Onnea!! Näinä päivinä minut on tehnyt onnelliseksi pienten lasteni pyyteettömät "Rakastan sua äiti" -kommentit.. <3

    VastaaPoista
  27. Toivottavasti ei tule tuplakommenttia, mutta kokeillaan nyt uudestaan. Pitipä siis sanomani, että kaunis, tummatukkainen prinsessa. Ja ehdottomasti mukana arvonnassa noin herkkujen kankaiden takia. Henna

    VastaaPoista
  28. Onnea pienestä tytöstä. Meillä iloitaan syyskuun alussa syntyneestä pojasta tällä hetkellä. Jenni.kuisti@wippies.com

    VastaaPoista
  29. Ihania vaatteita ja söpö vauva!
    Minut tekee onnelliseksi juuri nyt ihana 1kk ikäinen pikkumies.

    VastaaPoista
  30. Onnea uudesta perheenjäsenestä. Minut tekee onnelliseksi juuri nyt mahdollisuus olla kotona ja nauttia syksyisestä väriloistosta.

    VastaaPoista
  31. Onnea on ymmärtävä ja rakastava perhe kaiken tämän stressin keskellä <3
    Onnea teille perheenlisäyksestä!

    VastaaPoista
  32. Onnea <3 Nyt meillä tuo onnea se, että kaikki lapset on terveitä :)
    mersia.raunio@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  33. Ihana söpöliini :) onnelliseksi tekee oma perhe <3
    Tuuliansa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Onnea pienestä <3 Onnelliseksi tällä hetkellä minut tekee lasteni hymyt, riemut & kikatukset <3 piiamari.bjorn@hotmail.fi

    VastaaPoista
  35. Täydelliset, molemmat <3
    Onnea on ihana ystävä <3

    VastaaPoista
  36. Yritän toistamiseen kommentointia, äskeinen taisi kadota... Eli onnea on koko perheen terveys. Oman perheen kanssa vietetyt hetket tekevät onnellisemmaksi kuin koskaan tällä hetkellä. Ja jos arpaonni käy kohdalle, lahjoitan kangasaarteen kuopukseni kummitädille Kuopioon.

    VastaaPoista
  37. Mikä ihana nyytti, paljon onnea! <3
    Oma onni tulee tällä hetkellä arjen pienistä hetkistä lasten kanssa, sillä itsellä viimeinen puristus koulun suhteen ja kiirettä pitää.. joten on ihanaa iltaisin istua molemmat murut kainalossa ja lukea iltasatua <3

    VastaaPoista
  38. Onnea kovasti, ihanasta prinsessasta <3 Niin suloinen!

    Ja jospa arvontaankin osallistuisin ;)

    VastaaPoista
  39. Onnea ♡
    Minut tekee onnelliseksi se, että olen löytänyt itselleni ihanan ja huomaavaisen miehen.

    VastaaPoista
  40. Onnea ihanasta nyytistä!
    Onnea on elää tässä hetkessä suht tasapainoisesti ;)
    mamukarttunen@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Onnea pienestä prinsessasta! <3 Onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä vauvan kehityksen seuraaminen, lasten ilo uudesta hiekkakasasta ja koululaisten ilo lomasta :)
    emma.karppinen@ovi.com

    VastaaPoista
  42. Mukaan arvontaan!
    Yks nelikuinen huipputyyppi tekee oloni onnelliseksi päivittäin!

    VastaaPoista
  43. Onnea pienestä tylleröstä <3

    Minut tekee onnelliseksi oma elokuussa syntynyt prinsessa <3

    VastaaPoista
  44. Onnea pienestä! :)
    Onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä kohta 1vuotta täyttävä poikani!

    wikman.jenni @ gmail.com

    VastaaPoista
  45. Onnea pienestä nyytistä!

    Minut tekee onnelliseksi kaksi pientä poikaa ja yksi vähn isompi :)

    VastaaPoista
  46. Mukaan arvontaan. Olisi ihana ommella noista kankaista omille prinsessoilleni <3

    VastaaPoista
  47. Ihana nyytti ja ihanat vaatteet :)

    VastaaPoista
  48. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    Uusi pieni ihminen tekee täälläkin onnelliseksi. Vauvan ja isoveikan katselu saa sydämen pakahtumaan <3

    VastaaPoista
  49. Onnea ihanasta vauvasta! Söpöjä ompeluksia :)

    Minut tekee onnelliseksi oma perhe ♥

    VastaaPoista
  50. Lasten myötä onnen löytänyt! vilianna13@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Onnea suloisesta tytöstä :)

    Onnelliseksi tänään minut saa tämä hullunkurinen perhe <3

    VastaaPoista
  52. Paljon onnea prinsessalla ja koko perheelle! Minä olen onnellinen tyytyväisistä lapsukaisista 😀 lahtinen.marjaana@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Olet sie kyllä taitava! Suloinen setti ja todellakin; ihanan pehmeitä kankaita! <3

    Minut tekee onnelliseksi paitsi nämä Noshin uutuudet - myös isomummolassa ympyrää juoksevat kaksi lasta ja heidän perässään kovaa vauhtia konttaava kuopus <3 Nää pitää mut kiireisenä myös syyslomalla :)

    <3 jenniina

    VastaaPoista
  54. Paljon onnea koko perheelle <3
    Minä olen erittäin onnelinen lapsistani jotka antoivat odotuttaa itseään monta pitkää vuotta mutta vihdoin he ovat täällä eli reippaasta ekaluokkalaisestani ja pienestä prinsessasta 8 kk <3

    Suski

    VastaaPoista
  55. Onnea suloisesta prinsessasta! Tiedän niin tunteen kun toivoisi ajan pysähtyvän ja vauvan pysyvän vauvana. Minut tekee onnelliseksi pikkuherra 10kk, isosiskoineen 3v ja 5v :) ja tieto siitä että ne kuitenkin kasvaa ;) niin ihania kuin ovatkin, tahtoikiensä, eroahdistus ikiensä ja minkä lie kiukkuikiensä kanssa ;)

    VastaaPoista
  56. Minut tekee onnelliseksi oma perhe<3

    VastaaPoista
  57. Oi onnea, miten suloinen Hän on!
    Minut tekee onnelliseksi tällä hetkellä tavallinen kiireetön arki omien rakkaiden ihmisten kanssa. Se on parasta!

    VastaaPoista
  58. Onnea suloisesta pikkuisesta! Juuri nyt olen onnellinen syyslomasta ja ompeluajasta. :)

    VastaaPoista
  59. Onnea prinsessasta, täällä onnelliseksi tekee toinen samanmoinen, mutta ikää tuplaten. <3
    Ihania ompeluksia jälleen kerran.. :)

    VastaaPoista
  60. Ihana tyttösetti! Onnelliseksi minut tekee kukas muukaan kuin Onni! Hän on nykyjään vekkuli-ilmeinen, iloinen ja erittäin aktiivinen 1vee 😊

    VastaaPoista
  61. Ihana setti jälleen! <3

    Minut tekee onnelliseksi juuri nyt lapsukaiset rakkaat ja rauhallinen koti-ilta. 😍
    (maija.haho(at)hotmail.com)

    VastaaPoista
  62. Suloisia vaatteita ja kankaita. Onnelliseksi juuri nyt tekee eräs salaisuus, jota en valitettavasti uskalla julkisesti paljastaa :)

    VastaaPoista
  63. Onnelista juuri tällä hetkellä on siivottu huusholli ja typykät kainalossa!

    VastaaPoista
  64. Onnea koko perheelle uudesta perheenjäsenestä.

    Osallistun arvontaan. Onnea on arki lasten kanssa. Meille syntyi keväällä tyttö, jota kaksi isoveljeä hoitavat hienosti, vaikka pieniä vielä itsekin ovat (3v ja 5v). Kovin nopeasti lapset kasvavat eikä menneitä hetkiä enää takaisin saa, joten koetan olla onnellinen jokaisesta hetkestä, jonka saan lasteni kanssa viettää. Kärsivällisyyttä vaan ajoittain vaaditaan :)

    t. Riitu

    VastaaPoista
  65. Kyllä se niin vain on,että perhe tekee onnelliseksi <3 tietysti myös kauniit kankaat :D

    -Marika-

    VastaaPoista
  66. Ihana pienoinen, onnea perheelle ja vauvantuoksuista arkea :) Osallistun kankaiden arvontaan mieluusti!
    ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Onnea pienestä rinsessasta <3 Osallistun arvontaan. Onnea on: tavallinen arki perheen kanssa ja se että pieni dysfaatikkomme( 4v) oppii uuden sanan viikottain <3

    VastaaPoista
  68. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Onnellinen olen juuri nyt siitä kun koko perhe on samaan aikaan kotona ja jokainen hääräilee mukavia juttuja! -miimi-

    VastaaPoista
  69. ONNEA! Ihana neiti pinkissä pussissaan! Onnea on lomaviikko ja anopin neulomat uudet villasukat jalkoja lämmittämässä! Pienet asiat tekevät iloiseksi.

    VastaaPoista
  70. Onnea uudesta, suloisesta perheenjäsenestä. Minulle onni on tällä viikolla ollut syksyn tuoksu ja ruskan upeat värit, varsinkin auringon paisteessa olen oikein ahminut värejä ulkona ollessani.

    VastaaPoista
  71. Onnittelut pienestä suloisesta! Tänään onni löytyi auton takapenkiltä, turvaistuimesta höpöttämässä päivän asioita. Ja kotona sain ison kupin hyvää kahvia :)

    VastaaPoista
  72. Perheestä kumpuaa minunkin onneni. Maailman mahtavin kohta 2v poika, josta tulee keväällä isoveli, ihana, huolehtiva mies ja vatsassa orastava uusi elämä. Täydellistä <3
    Onnea teidän perheelle :)

    VastaaPoista
  73. Onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä se, että voin viettää aikaa läheisten kanssa! <3 Ei ole mikään itsestäänselvyys, että meistä kaikki ollaan täällä vielä huomenna...

    VastaaPoista
  74. Onnea tällä hetkellä ihana, hyvinvoiva vauva ja touhukas isoveli sekä pian koittava muutto uuteen kotiin koko perheen kanssa! tiipin.nyplaykset@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Oi kuinka suloinen tyttö! <3 Onnellista on se, että tänään saan ladata kahvinkeittimen huomisaamua varten tietäen, että tuore, höyryävän kuuma aamukahvi on vain yhden napinpainalluksen päässä. Todellista arkiaamujen luksusta! ;)

    VastaaPoista
  76. Onnea pikkuisesta!
    Olen onnellinen, että sain töitä uudelta paikkakunnalta ja koko perhe saa olla yhdessä ja samassa paikassa. Onnea on myös vaahteranlehtikasassa pomppivat lapset, arjen höpsötykset ja iltahepulit :) susanjorm@netti.fi

    VastaaPoista
  77. Oikein paljon onnea ihanasta pikku neidistä!! Hän on itse suloisuus <3 Tällä hetkellä olen onnellinen omasta reilun vuoden ikäisistä pikku neidistä, joka on utelias ja rohkea. Ihana pikku naurava halija <3 Meinaan pakattua onnesta ja rakkaudesta aina kun häntä katson. Minut tekee myös onnekseni ihana ja rakastava aviomies ja pikku neidin isi, joka lukee para aikaa iltasatua meidän rakkaalle pikku tättäräälle <3

    mervi.klapuri@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Oi miten hellyttävä postaus :') Onnea juuri nyt on kirpsakat syysaamut ja omat ihanat pienet.

    VastaaPoista
  79. Suloiset vaatteet ja suloinen pieni <3 kyllä nuo pienet sitä suurinta onnea on, ovatpa sitten minkä ikäisiä tahansa. Ja tavallinen arki <3

    VastaaPoista
  80. Onnea suloisesta tulokkaasta. Tämän hetken onnea on pilates sairastamistauon jälkeen. :)

    VastaaPoista
  81. Ihana pieni!

    Onnea on vauvan yltäkylläinen kikatus ja taaperon aito ilo syksyn väreistä.

    hepsankeikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Ihanainen setti ja Onnea pikkuruisesta prinsessasta. Nyt juuri iloitsen,että pian lähden pimeästä espanjan aurinkoon auttamaan hylättyjä aaseja :)

    VastaaPoista
  83. Hirmusti Onnea pienestä suloisesta tyttösestä!
    Onnea on oma ihana koti ja perhe! <3

    VastaaPoista
  84. Aivan ihania kankaita ja ompeluksia <3

    VastaaPoista
  85. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Aivan ihanan setin olet ommellut.
    Minun elämäni suurin onni on nuo kolme ihanaa lasta.

    VastaaPoista
  86. Onnea pienelle tytölle ja perheelle <3 kankaita ei voi olla koskaan liikaa eikä varsinkaan ihania sellaisia :-) t.jussin vaimo

    VastaaPoista
  87. Paljon onnea pikkuiselle tytölle ja koko perheelle!
    Juuri nyt minut tekee onnelliseksi pimenevät illat ja kynttilöiden valo.

    VastaaPoista
  88. Onnea tytöstä.
    Päätös terveellisestä elämästä tuottaa nyt onnea.
    Pikkunen78(at)gmail.com

    VastaaPoista
  89. Ihanainen kokonaisuus! Ja toki onnea pikkurinsessasta <3 Miut tekee onnelliseksi oman taaperon suukot ja halaukset :)

    VastaaPoista
  90. ♥melliset onnittelut prinsessapölystä kotonanne! Minut tekee onnelliseksi lähimmäisen huomaavaiset sanat ja kuppi hyvää teetä -arki! marjo.k.partanen@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Ihana pieni nyytti <3
    Minä olen onnellinen ennen kaikkea kolmesta rakkaasta lapsestani <3

    VastaaPoista
  92. Onnea on odottaa..💛


    (sallai@netti.fi)

    VastaaPoista
  93. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Sitä onnea täälläkin edelleen päivittäin mietitään, vaikka pienimmäinen on jo 8 kk. :) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  94. Onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä minun omat rakkaat lapseni ja mieheni <3 Elämä on juuri nyt ihanaa.

    VastaaPoista
  95. Minut onnelliseksi tekee oma pikku tyttöni<3

    (riikka.vedenoja@cou.fi)

    VastaaPoista
  96. Onnea tylleröstä! :)

    Onnea on hyvin sujuva arki rakkaimpien kanssa. iida.hamalainen@luukku.com

    VastaaPoista
  97. Onnelliseksi tekee harvinaisen hienoilla ilmoilla hemmotellut syksy ja pihapuuhat mukkoloiden kanssa :)

    VastaaPoista
  98. Ihana tyttönen ja ihanat ompelukset <3 Minut tekee tällä hetkellä onnelliseksi omat lapset, ystävät ja uusi työ <3

    VastaaPoista
  99. Onnea on... kotiarki perheen kanssa.

    tiinatuo@uomi24.fi

    VastaaPoista
  100. Onnea! :) Onnelliseksi minut tekee se että poika tuntuu parantuneen ja sairaalakeikat tällä erää ovat toivottavasti takanapäin!

    VastaaPoista
  101. Voi ei mikä rakkauspakkaus teillä onkaan!

    onnelliseksi minut tekee tällä hetkellä pikkuruinen miehen alku, joka on nyt 1,5kk vanha, onnelliseksi tekee myös pikkumiehen isot siskot ja koko perheeni. <3

    VastaaPoista
  102. Onnea ihanasta tytöstä!

    Minut tekee tällä hetkellä onnelliseksi lomamatkan odotus. 10 päivää ja kylmyys ja pimeys muuttuu hetkellisesti auringoksi ja lämmöksi.

    carmencita@wippies.fi

    VastaaPoista
  103. Onnea! Ihanat kuvat! Huomenna tulee lomalaisia kylään, siitä iloitsen

    VastaaPoista
  104. Onnea pienestä tytöntylleröstä! Oma onnellisuus kumpuaa perheen kanssa vietetystä ajasta, mitä tällä viikolla on ruhtinaallisesti, kun olen lasten kanssa syyslomalla.

    VastaaPoista
  105. Onnea tuo tämä meidän kiljusten herrasväki. Onnea on nähdä pienten ilo pienistä asiosta. hanna.aaltio(a)gmail.com

    VastaaPoista
  106. Hurjasti onnea pienestä tytöstä!

    VastaaPoista
  107. Onnittelutteille pienestä vauvantuoksuisesta nyytistä! Itsekin usein mietin, että kumpa vauvantuoksua saisi purkkiin.. :)

    Lasten nauru on jotain niin parasta tässä hetkessä. Ne nauravat silmät ja hymykuopat, se vilpitön ilo ja hassuttelut. Sydän sulaa joka kerta, eikä itsekään voi olla hymyilemättä ja nauramatta silloin.

    jo_hannan (AT) hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Ihana tyllerö sulla. Tää oma jo 3-vuotias tytön tyllerö ilahduttaa mua joka päivä ja saa mut onnelliseksi <3 marjo(ät)viher.net

    VastaaPoista
  109. Onnea prinsessasta. :) onnelliseksi minut tekee pieni loma ja tietenki oma perhe.

    VastaaPoista
  110. Olen onnellinen terveistä lapsistani, miehestäni sekä itsestäni. Olen onnellinen elämästäni.

    reetta.vierela@wippies.fi

    VastaaPoista
  111. Ihana vauva ja vaatteet <3
    Onnea on oma perhe, ihanat lapset, jotka jaksavat aina olla iloisella mielellä.
    salla.jaakola@suomi24.fi

    VastaaPoista
  112. Onnea koko perheelle uudesta tulokkaasta! Meidän lapset on jo aika isoja, esikoinenkin kohta täysi-ikäinen. Perhe on kuitenkin se mikä minut tekee onnelliseksi ja ylpeäksi. Ihan yhtä ihmeellisiä ja ihania ovat kuin pienempänäkin :)

    VastaaPoista
  113. Olen onnellinen, kun perheen pienin mies oppi juuri kääntymään selältä kyljelleen <3
    sannukka85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  114. Ihanat, lapsi ja vaatteet! Onnea <3 Minun onnea on oma ihana tyttö ja terveys <3 hanka80@luukku.com

    VastaaPoista
  115. Onnea pienestä tylleröisestä! Onnea on olla kotona pienten lasten kanssa ja päiväunien aikana ommella rauhassa muutama sauma. :) holmberg.sanna(a)gmail.com

    VastaaPoista
  116. Onnea on pitkä lämmin ihana syksy!
    postia@elinawee.com

    VastaaPoista
  117. Oi onnea ihanasta tytöstä! Elämä on onnenhetkiä täynnä. Tänään suurin onnentunne tuli 10kk tytön pusuista ja haleista ("aaai"), pienen pään painumisesta kainaloon.

    VastaaPoista
  118. Lämpimät onnittelu :) Onnelliseksi tekee pian alkava pitkä loma

    VastaaPoista
  119. Oikein paljon onnea vauvaperheeseen! Tällä hetkellä minut tekee onnelliseksi saunan jälkeinen raukea olo =)

    VastaaPoista
  120. Ihana vauva, meillekin odotellaan pientä tyttöstä. Onnelliseksi tekee oma perhe ja tämän uuden jäsenen odotus. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  121. Juuri nyt olen onnellinen kahden ystävän kanssa tänään vietetystä ompelupäivästä! Syntyi muutama uusi vaate lapsille, mutta ennen kaikkea seura, kahvi ja ruoka oli erinomaista, hermoille ihanaa lepoa! Vaaleanpunaista ihanaa vauva-aikaa sinulle!

    VastaaPoista
  122. Onnea ja vauvantuoksua! Minustakin perhe on paras, näin syyslomalla siitä on helppo nauttia :)

    VastaaPoista
  123. Ihana vauva, onnea <3 teille! Onni on syys/kesäloma kun ei tarvitse nousta aikaisin aamulla.

    VastaaPoista
  124. Onnea pikkuisesta! Ihana vaatesetti tämäkin!
    Tässä hetkessä onnea on syksyn tuoksu sekä uusia taitoja opettelevan oman pikkuisen seuraaminen!
    annu_huisman@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. Voi mikä pieni suloinen nyytti <3 Oikein paljon onnea koko perheelle uudesta tulokkaasta :)

    Jos nyt ihan rehellisesti sanotaan niin minut tekee juuri nyt tällä kellonlyömällä onnelliseksi se että pikkuinen poikamme nukkuu rauhallista/levollista unta kahden päivän masuvaivojen jälkeen :)

    VastaaPoista
  126. Lämmin onnentoivotus vauvelista...tämän hetken onnea ovat joka päivä opitut uudet sanat...voi sitä riemua, kun huomaa tulleen ymmärretyksi <3
    hennamake(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  127. Onpa hurmaava pikkuinen! Ja ihanat kankaat!

    Onnelliseksi minut tekee juuri nyt se, että saan kuunnella oman pienen tytön tuhinaa hänen nukkuessaan.
    jettap(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  128. Lämpimät onnittelut pienen prinsessan syntymän johdosta! Suloinen tyttönen pehmoisissa ja kauniissa tamineissaan!

    Onnea on tavallinen tasainen arki ja perhe. Kävimme juuri ennen pimeän tuloa koko perheellä keräämässä sieniä. Onnelliset punaposkiset lapset omien koriensa kanssa, pienin isän selässä rinkassa, vahvat syksyn tuoksut, kohmeiset sormet ja viilenevä hämärtyvä ilta. Vapaudesta nauttiva koira ja suuri saalis suppilovahveroita. Jäistä vettä soliseva puro ja lasten huokaukset, miten ihanaa meillä on.

    VastaaPoista
  129. Tekstisi voisi olla minun kirjoittama... Meillä tuhisee pieni, tänään tasan kolmeviikkoinen poika täällä. Esikoistyttö täyttää ristiäisten aikaan kaksi. Nämä elämän ihmeet, joiden kanssa saan arkeni jakaa, tekevät elämäni onnelliseksi juuri nyt! ❤️

    VastaaPoista
  130. Onnea suloisesta vauvasta! Myös meidän perhe täydentyi ihanalla tyttövauvalla vajaa 3kk sitten. Olemme ihastelleet tulokasta koko perheen voimin ja erityisen onnelliseksi minut ovat tehneet 3ja5 -vuotiaat isoveljet, jotka ovat huolehtineet ja hellineet pikkusiskoaan heti alusta asti ilman mustasukkaisuuden häivää.
    Onnea on myös kaikki kauniit vaaleanpunaiset kankaat joista voin vihdoin ommella mekkoja tytölle <3
    hsroytio@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Pieni, ihana vauva, sekä rakas avomies <3

    annairamanii@gmail.com

    VastaaPoista
  132. Onnelliseksi tekee syysloma ja yhdessäolo perheen kanssa!

    VastaaPoista
  133. Onnea suloisesta pikkutytöstä! Minulle on aina vain suuri mysteeri, miten kukaan voi ehtiä ommella ihan pienen kanssa. Ihanaa, että ehdit!

    Olen onnellinen just nyt syysloman kunniaksi ostamastani irtokarkkipussista, nam nam!

    VastaaPoista
  134. Onnea pikkuprinsessasta!
    Oma onnellisuus tulee lapsista, nuorin tuhisee kainalossa paraikaa.

    VastaaPoista
  135. Suloinen pieni! Onnea!

    Perhe ja kiirettömyys tekisi vielä onnellisemmaksi. On varmaan mahdottomuus kyllä. :)

    VastaaPoista
  136. Onnea pikku prinsessasta. Onnellinen hän onkin kun ihana äityi ompelee upeaakin upeampia luomuksia. Ihana seurata blogia ja ompeluksi ja Nosh on niin suosikkini. Voittoa siis havittelen ;)

    VastaaPoista
  137. Onnea pikkuisesta! Onnea on arjen pienet sykähdyttävät hetket: sade ikkunassa, paahteinen inkiväärijuoma ja "harakka huttua keittää" pienen poikani kätösissä :)
    Mirjam

    VastaaPoista
  138. Onnea uudesta ihanuudesta! <3

    Onnelliseksi minut tekee juuri nyt vieressä tuhiseva pieni 3kk prinsessa ja meidän oma "Robin" 5v, joka päivittäin muistuttaa olemuksellaan siitä, että tää on parasta just nyt! Kiitollinen jokaisesta päivästä näiden lasten ja rakkaan puolison kanssa.

    VastaaPoista
  139. Onnea pienestä! Onnelliseksi tekee omat rakkaat läheiset.
    -Pirkkis

    VastaaPoista
  140. Onnea vielä kerran pienen tyttösen johdosta! Olet taas ahkeroinut ullakolla ja tehnyt ihanan setin tyttöselle. Kylläpä kelpaa ottaa pieniä unosia :)

    VastaaPoista
  141. Onnea neidistä! Mun onnenhetk

    VastaaPoista
  142. Onnea pienestä tyttösestä! Minut tekee onnelliseksi oma perhe, mies ja ihanat lapset.

    VastaaPoista
  143. Ihana nyytti! Onnea :) Lapset ja heidän terveys, se kun illalla tajuaa, että tämäkin päivä on ollut hyvä, se on minulle suurinta onnea <3

    VastaaPoista
  144. Onnea pienestä suloisuudesta! Itse ammennan tällä hetkellä onnea arjesta lasten kanssa <3

    VastaaPoista
  145. Onnea teille vauvasta. Minut tekee onnelliseksi juuri nyt inkivääritee iltaulkoilun jälkeen. :)

    VastaaPoista
  146. Onnea koko perheelle pienestä suloisesta ihmeestä!

    Täällä myös nuuskutellaan, ihastellaan ja ihmetellään kuukauden ikäistä
    pirpanaa..pojat haltioissaan pikkusiskostaan... Onni on tässä ja nyt, lapseni, mies, koti ja tämä olotila "ei minulta mitään puutu".

    VastaaPoista
  147. Onnea on kihelmöivä jännitys huomisesta ;)
    lilliluttunen@gmail.com

    VastaaPoista
  148. Ihana vauva ja ihana päikkäripussukka! Arvontaan osallistumassa: Onnea on oman perheen yhteiset jutut ja yhteinen aika.

    VastaaPoista
  149. Ihana vauveli:) Kyllä ne nuo omat lapset ja lastenlapset on ne jotka saavat onnelliseksi. Ilman heitä elämä olisi kyllä aika tyhjää. ninack at suomi24.fi

    VastaaPoista
  150. Kääk miten ihana minivauva ja mikä mieletön vaatesetti :) Oot niin hirmusen taitava! :)

    Onnelliseksi tekee oma perhe, vaikka arki usein väsyttääkin, niin on aivan valtavan ihanaa, että meillä on meidän pienet muruset. Oon onnellinen, että puolitoistavuotias kuopus nukkuu taas paremmin ja on saanut luultavasti uuden ruoka-aineen joka sopii (sopivia ruoka-aineita reilu 10), kolmivuotiaan esikoisen kesällä opituista pyöräily- ja lukutaidoista, joita toteuttaa innoissaan päivittäin sekä omasta harrastushetkestä sunnuntaisin :)

    VastaaPoista
  151. Voi suloinen pieni <3

    Minut tekee onnelliseksi oma perhe ja ystävät :)

    Maikki Y

    VastaaPoista
  152. Onnea pienestä suloisesta nyytistä ♥ ♥

    Onnelliseksi tekee oma perhe ja ystävät, onnellista on kun ollaan saatu olla terveenä ♥

    VastaaPoista
  153. Onnea nyytistä <3 Minut onnelliseksi tekee sujuva perusarki.

    VastaaPoista
  154. Minut saa onnelliseksi arkiset touhut perheen kesken, syksy ja istutusta odottelevat kukkasipulit, takkatuli ja kohta alkaa glögikausi :)

    VastaaPoista
  155. Ihana pieni prinsessa :) Olen onnellinen ihanasta perheestäni ja ompeluharrastuksesta <3 marikasade(a)Hotmail.com

    VastaaPoista
  156. Onnea prinsessasta! Meille saapui 2kk sitten viimein prinssi taloon kolmen prinsessan jälkeen. Ihanuutta on kyllä kun pääsee lapsille jotain vaatteita väsäämään, kun löytäisi siihen vaan sen ajan :D t. Johanna Vilen (vintionkatu3@gmail.com)

    VastaaPoista
  157. Onnea on, että voin itse vauvavuosien jälkeen tavoitella omia juttujani työelämässä ja mies hoitaa tyttöjä kotona!

    VastaaPoista
  158. Onnittelut suloisesta nyytistä! Ihana setti!♡
    martta.pelo@kotinet.com

    VastaaPoista
  159. Oi onnea pikkuisen syntymän johdosta:-)
    Kyllä lapset ovat suuri onnen aihe....
    Mukaan arvontaan! -Satu-
    satu.kantoluoto@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Onnea pienestä prinsessasta <3

    VastaaPoista
  161. Ihana neiti <3 ja ihana arvonta!

    Olen onnelline rakkaasta miehestäni <3
    Ja kummilapsosista!

    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Onnea tuovat kohta 1v tyttö ja kohta 2 v poika. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, nahistelua, halailua ja uuden oppimista.
    pape84 at gmail.com

    VastaaPoista
  163. Onnea pikku prinsessasta! minut tekee onnelliseksi perhe! sarkku86@msn.com

    VastaaPoista
  164. Kohta on talvi,jee!

    iidam
    (at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  165. Onnittelut! Meilläkin on tyttövauva, tosin jo 7kk ikäinen. Lisäksi on poika 6v ja näistä olemme niin onnellisia. Mukana arvonnassa.
    t. siltahe (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  166. Onnea tulokkaasta!

    "Mihin sä näitä enää tunget?" kysyisi mieheni jos kuulisi, että kankaita saattaisi olla tulossa lisää ;) Mutta eihän kankaita ole koskaan liikaa, eihän?

    VastaaPoista
  167. Ihana vauva ja ihanat kankaat, onnea :) minut onnelliseksi tekee juuri nyt loma, hitaat aamut ja aikatauluttomuus mutta ennen kaikkea oma ensimmäisen lapsen odotus <3

    VastaaPoista
  168. Voi mikä pieni. :)

    Juuri nyt olen onnellinen kirkasvalolampusta joka saa miut toimimaan jotenkin järkevänä ihmisenä talvikauden yli.

    tatuel (at) utu.fi

    VastaaPoista
  169. Voi, onnea pienestä! Juuri tällä hetkellä olen onnellinen, kun muistin ottaa töihin mukaan kynsikkäät - täällä on kylmä!

    VastaaPoista
  170. kommentini katosi, mutta olin kirjoittamassa: ihana pikkuinen<3 onnellisuus on aika vaikea käsite, kun sitä ei aina huomaa. Mutta itse olen tällä hetkellä eniten onnellinen läheisistäni <3 ja siitä että elämäni on tällä hetkellä stressittömämpää kuin esim pari vuotta sitten. :)

    VastaaPoista
  171. Voi kun suloinen pakkaus. Minut tekee onnelliseksi tällähetkellä omassa masussa hyörivä ja pyörivä pikkukolmonen ;) ja otampa heti myös talteen tuon haalari-idean, josko toteuttaisi pikkuiselle myös kevyen kevät pussukka-haalarin :)

    VastaaPoista
  172. Ihana setti pikkuneidillä :)

    Minut tekee onnelliseksi kotoilu kahden ihanan tyttären kanssa :)

    VastaaPoista
  173. Onnea pikku prinsessasta ! Minut tekee onnelliseksi syksy ja pieni kävelyretki metässä ;)

    VastaaPoista
  174. Onnea vaavista. Minut onnelliseksi nyt saa kylmän maan tuoksu joka viestittää että joulukuu, jolloin meillekin tulee vauva lähestyy.

    VastaaPoista
  175. Onnittelut ihanasta tytöstä koko perheelle! Minä olen juuri samassa onnellisessa tilanteessa, saimme potran poikavauvan reilu viisi viikkoa sitten. Joka ilta mietin nukkumaan mennessä sitä, kuinka kiitollinen olen näistä kolmesta ihanasta lapsesta <3 <3 <3.

    VastaaPoista
  176. Ihana palkinto :) Tykkään lukea blogeista diy-juttuja ja käsityöaiheisia postauksia, joissa on myös suhteellisen yksinkertaisia ohjeita.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  177. Elämä, se on #parastajustnyt :)

    kempautus(at) hotmail.com

    p.s. oi, mikä supersuloinen malli sulla on kuvissa!

    VastaaPoista
  178. Onnea pienokaisen johdosta :)

    Minut tekevät onnelliseksi tyttöni, 6kk ja 3vee. Sekä tämä mahdottoman kaunis syksy. Lehdettömät, täynnä punaisia marjoja olevat pihlajat <3 niin karua mutta kaunista.
    pahelko@suomi24.fi

    VastaaPoista
  179. Onnea! Minut tekee onnelliseksi se että saan suunnitella pitkää ulkomaanmatkaa jonne koko perhe ensi talvena lähdemme.

    VastaaPoista
  180. Onnea koko perheelle. Ovi tyttöjen maailmaan auetkoon<3 Tämän syksyflunssan keskellä, joka on koko perheen kaatanut, onnelliseksi tekee kuitenkin omat ihanat, vaativat, hassut, niin kovin erilaiset, vauhdikkaat, herkät, iloiset, omapäiset tyttäret Fanni, Vuokko, Kerttu ja Hertta <3
    hanna.syrjnen@gmail.com

    VastaaPoista
  181. uusi työ!
    T. Mari
    leitila@student.uef.fi

    VastaaPoista
  182. jannina.vanhala@gmail.com (jäi edellisestä kommentista pois)

    VastaaPoista
  183. Onnea uudesta perheenjäsenestä!
    Se on se onni, lapset ja perhe. Joka aamu saa herätä keskelle tätä valtavaa onnea.

    VastaaPoista
  184. Onnea uudesta vauvasta! Mulle onnea on omat 5v ja 5kk lapset joiden kanssa saa touhuta kotona.

    VastaaPoista
  185. Onnea pienestä! <3 Mikä pikkuinen mytty!
    Minut tekee onnelliseksi juuri nyt rauhallinen välipalahetki lasten kanssa, yhdessä! <3

    VastaaPoista
  186. Onnea tyttärestä! Täällä myös 3kk vanha pieni rinsessa ihastuttaa päiviämme <3
    piia.sirvio@hotmail.fi

    VastaaPoista
  187. Onnea koko perheelle! :)

    Minä olen onnellinen omista pienistä pojastani. Ja mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  188. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  189. Onni on pienen ihmeen potkut masussa <3

    Ehtisin juuri sopivasti ommella noista esikoisellemme vaikka mitä ihanaa!

    VastaaPoista
  190. Onnea pienestä prinsessasta.. ! :) Parasta just nyt ja onnelliseksi minut tekee tämä hetki, kun pieni 1,5 kk vanha prinsessani tuhisee päiväuntaan sylissäni.

    VastaaPoista
  191. Tällä hetkellä olen onnellinen tyttärestäni ja hänen kansaan touhamisesta ja siitä että hetken aikaa hän saa vielä nauttia ainoan lapsen roolista ennenkuin toinen lapsemme syntyy :)

    VastaaPoista
  192. Onnea pikkuisesta! Onnellinen olen perheestäni ja pojan ensiaskeleista :)
    veerajpp@hotmail.com

    VastaaPoista
  193. Ihanaa! Itselläni ihan kohta la, ja tytölle olen itsekkin vaatteita tehnyt. Saa nähdä kuinka käy. :) Paljon onnea. Muutenkin ihana blogi!

    VastaaPoista