sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Itsekkään äidin ullakkoillat

Joskus se vaan menee niin. 

Seikkailucollege ihastutti minua ensinäkemältä suuresti, pojillehan tästä on hupparit saatava. Ei taida lopputulos kuitenkaan vastata alkuperäisiä suunnitelmia. 


Tuli ihan lempparitunika, minun ja Miiinullekko-blogin Julian tekemällä kaavalla. Hupussa isot huijausnapit, mahtuvat taskut ja helmassa kuminauha.



Toinen, helposti myös työreissuille sopiva kietaisutunika Pitsikukka-neuloksesta. Kaavana JTKK-peruspaita. Sivussa Heidin kanssa kirpparilta haalimani henkseliklipsit. (En muuten ole aikuisiällä koskaan tainnut käydä kirpparilla, mutta kaverin kanssa se olikin aikas kivaa....) 




Ja tässä kohtaa alkoi jo naurattaa. Ei ole tämä vaatteiden esittely aina niin helppoa :). Korot-tunika kauluksella, missä myös isot napit ja hieman pitsiä. Helmassa tunikan levyinen kuminauha, jotta neulos ei pääse lainkaan lörpsähtämään. 




Kaikki kankaat ihanasta Pehemiän -puodista. 

Pakko sanoa, että seikkailu on suosikkini. Mistä sinä tykkäsit eniten? 

30 kommenttia:

  1. Kyllä on upeita tunikoita ja kankaat ovat hyvännäköisiä. Jos nyt joku ykkönen pitäisi valita, ehkä se olisi tuo Korot- tunika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä olen niin koukussa kauniisiin kankaisiin. Aina välillä haaveilen yksivärisistä, mutta sitten aina huomaan ompelevani näitä kuviollisia...

      Poista
  2. Ihania kaikki. Korot on kuitenkin ihan huippu!

    VastaaPoista
  3. Mun suosikki on tuo takkimalli ihan vain siksi, koska sellaisen mallin olen itsekin suunnitellut tekeväni, mutta kangas vielä mietityttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on monta hyvää kangasta neuletakkiin.... :)

      Poista
  4. Pitsikukka on ehdottomasti ihanin! Naisellinen ja kaunis vaate. :)

    VastaaPoista
  5. Toi henkseliklipsu-idea on tosi kiva, oon miettinyt joskus niiden hyödyntämistä (joku hullu hamsteri hamstraa halpoja henkseleitä toisinaan kirppareilta, mutta en tiiä kuka... ei kerrota kellekään :D) ja tästä sainkin monta ideaa, hihi! Tosi kivoja on kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me suunniteltiin Heidin kanssa yhdessä pojille henkselihousuja. Onneksi samaan hamstrausta esiityy täällä, joten varastoista riittää niihinkin.

      Poista
  6. Aivan ihania :) Tuo seikkailu on kyllä myös minun suosikki ! Äh nyt jäi ehkä vähän kutkuttaa etten tilannutkaan sitä...onneksi postaus tuli vasta nyt :)

    VastaaPoista
  7. Aah miten kauniita! Aina näyttää erilaisilta, vaikka samojakin elementtejä on. Seikkailu on superihana, ja noi klipsut. Emmää mitään tänään neulokaan, vaan on pakko hipsiä kangaskaapille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, tulee oletettavasti nopeammin valmista! :)

      Poista
  8. Oi wau! Kaikki ihan mahtavia. Jotenkin ihastun tuohon pitsikukkavaatteeseen, kun siitä kankaasta tää on eka vaate joka kolahtaa täysillä. Mut kaikki todella upeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on pitsikukasta aiemmin tehty huivi, minkä olen käyttänyt melkein puhki.

      Poista
  9. Huikean ihania molemmat! Mahtavaa korko-kangasta =) Yksityiskohdat rules!

    VastaaPoista
  10. Tykkään kaikista! Ihana uusi idea oli tuossa pitsikukka-takissa nuo klipsut.

    VastaaPoista
  11. Vitsit kuinka ihania olet ommellut. Pitsikukka on ihan huippu. :)

    VastaaPoista
  12. Seikkailucollege!!! En kestä!! Ihana!! Ois pitänyt tajuta varastaa Se käydessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin laittaa seuraavan kerran pöydälle pinon "nämä saa varastaa"....

      Poista
  13. Pakko tykätä kaikista, mutta Seikkailu on ihan hiukan muita kivempi! Ja noi Pitsikukan henkseli-klipsut on hauska idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jo mietin täällä, että eikö kukaan ole mun kanssa samaa mieltä ;)

      Poista
  14. Kiitos kaikista kommenteista, niistä tulee kyllä tälle tätille ihan tosi hyvä mieli!!! Seikkailutunika päällä täällä teille vastailen :)

    VastaaPoista
  15. Ihania! Mun suosikki on pitsi-tunika! :)

    VastaaPoista
  16. Tuo Seikkailu on ehdottomasti paras! Aivan ihana! Mä rakastan värejä ja sitte taas musta-valkoista :)

    VastaaPoista
  17. Oisitko valmis myymään tai jopa lahjoittamaan kaavaa. näyttää niin kivalta mallilta? T:uusi blogisi anonyymi lukija Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kyllä, mutta tätä valitettavasti en. Suunnittelimme kaavan Verson Puodin kevätmallistoon ja oikeus kaavasta kuuluu heille. Sieltä saa sitten myöhemmin ostettua tätä YHDESSÄtunikana ja YHDESSÄhupparina sekä lapselle että äidille :)

      Poista
  18. Kietaisutunika on aivan ♥ henkselinipsut ihana yksityiskohta

    VastaaPoista
  19. Ihana tuo kaava. Minulla tulee omista vaatteista aina liian JOTAIN. Yläpää ei mahdu tai maha pömpöttää tai peppu näkyy liikaa tai tai...

    VastaaPoista