perjantai 28. kesäkuuta 2013

Skeittausta ja uusia huppareita

Me ja meidän uudet ihanat hupparit 19 kuvan pläjäyksessä. 



"Esittelen" nyt eka ne hupparit, niin sitten päästään siihen skeittaustouhuun...

Eilisen Italia-Espanja jalkapallopelin aikana valmistuivat nämä hupparit huutavaa hupparipulaa pelastamaan. Moni pohtii, mistä löydän kaiken ajan ompeluun. En ole himosiivoaja, en juurikaan laita meillä ruokaa... Ja nyt jalkapalloturnauksen aikaan ompelen iloisesti iltaisin :). Sieltä sitä löytää, missä sitä on. Ja oma kynnys kivuta ullakolla on aika matala, myönnän....

Hupparit Majapuun i-ha-nis-ta neuloksista Pehemiän ihan yhtä ihanilla resoreilla :). Ja kaavat OB 1/2013 Batman. (vai oliko se 3/2013...) Venytin resoria reippaasti helmassa ja hupussa, jotta eivät lörpähdä.

Tää lohis on mun suosikki, mutta kitarat vei poikien sydämet :)






Koot vasemmalta 110, 110 ja 98 :)


Ja sit sitä skeittausta :). Jalassa pojilla farkut, jotka olen blogannut aiemmin täällä






Pienempikin yritti kovasti <3. Pakko kertoa, että tämän kuvan ja kaatumisen jälkeen pieni mies heitti lautansa pois ja potkaisi sitä perään. Eli sen verran luonnetta tällä alle 2-vuotiaalla. 



Ja koska tykkään yhteiskuvista, on tässä paras tältä reissulta saatu. 


Tädin isompi murmeli oli mukana, hänen huppariinsa valittiin aamulla yhdessä kankaat.


(Ja kuten huomaatte, sain koneeni pikana huollosta ja olenkin ehtinyt ommella. Haastettani en ole unohtanut, mutta se vaan jatkuvasti elää. Annan sen hetken elää, jotta saan sen onnistumaan. Toivottavasti maltatte odottaa sitä (todennäköistä räpellystä)!)

6 kommenttia:

  1. Ihania Liisa! Niin pojat kuin hupparitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrankin voin todeta itse samaa! Hupparit oli vielä supernopea tehdä, ja sehän lisää omaa hyvää mieltä :). Ihanaa lomaa sinulle <3

      Poista
  2. Voi miten ihania vaatteita suloisilla pojilla. Isommalla näkyy olevan jo skeittaus hyvin hallussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Koo voisi elää tuon laudan päällä. Ja koska meistä kumpikaan ei osaa opettaa, on myös netin skeittivideot kovassa syynissä :)

      Poista