perjantai 31. toukokuuta 2013

Serkkupoikien kesäkuteita


Tätä kokonaisuutta en tarkoittanut käytettäväksi samaan aikaan, vaan kerrankin kulutin kankaan vain samalla kertaa loppuun. Mutta ei oikeastaan pöllömpi näinkään, näyttää melkein haalarilta :)

Traktorimiehen setissä housut Easy Piece ja t-paita Brave Firemen, molemmat OB 3/2013. Raikas ja kesäinen traktorifrotee Pehemiältä. 

"Näytä tätille paitaa!"


"Missäs napa on?" (Ihan vaan sitä varten, että resorivyötärö näkyy teille :))


Aikamoiset pussihousut, kun takaakin noin rypyssä. Kaava on minusta kiva (kerrankin pysyy ylhäällä, mutta kuitenkin polven alla) ja aion tehdä omallekin pienemmälle shortsit.


Traktorimiehen veljelle ferrareita Sari Ahokaisen Race-trikoosta. On uskomatonta, miten paljon resorin väri vaikuttaa paidan henkeen. Aiemmin tekemäni punaiset jäävät kyllä tämän raikkaamman version varjoon. 


Ja ah, ihanat hyttyset ovat saapuneet. Sekunti paikoillaan ja ne hyökkää silmiinkin, ei kiva. 


Tämmöistä tällä kertaa ja on kuulkaa vielä paljon muutakin kuvattavana :)! Niitä oikeita hetkiä odotellessa! (Sen verran hehkutan, että tein kivan topin itselleni butterfly-trikoosta rypytetyillä sivuilla ja pitsisellä helmalla, ai jai...)6 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä tuottelias. Koko ajan valmistuu uutta ja kivaa. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tein housut tuolla easy piece kaavalla ja tykkäsin. Tein tosin normaalia kokoa pienempänä. Tosi kivalta näyttävät tuosta traktori kankaasta tehtynä.

  VastaaPoista
 3. Voi että, niin ihania taas! Olet ahkera! T. Elina H.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit ja kauniit vaatteet taitavalta ommelliselta!

  VastaaPoista
 5. Voi ahkeruuden ylistystä. Ihania vaatteita ja tosiaan traktorisetti on aika hauska yhdessäkin käytettynä, näyttää kauempaa haalarilta.

  VastaaPoista