torstai 1. marraskuuta 2012

Blogi perustettu!

Mahtavaa, pojat perustivat minullekin blogin!  Iso kiitos Niko ja Jesse! Niko on suunnitellut minulle ompelumerkin sekä ommellinen-grafiikat. Täydellistä jälkeä tähän saakka ja tästä eteenpäin vastuu tekemisestä taitaa jäädä minulle...

Toukokuussa tapahtui hurahdukseni ihaniin kankaisiin, kesäkuun alussa hain anopin kanssa koneet Virosta ja nyt ollaan tässä. Ompeleminen on ihanaa, täysin kaikesta muusta vapauttavaa puuhastelua, mikä saa ympärillä olevat ihmisetkin iloiseksi. En vaihtaisi tätä harrastusta tai sen tuomia uusia tuttavuuksia mihinkään.

Nimi Ommellinen on saanut lähtönsä ihanan työtoverini ehdotuksista, joita sain häneltä monia kymmeniä. Ommellinen tarkoittaa minulle ommellen onnellista, eli sitä, mistä tässä koko touhussa on kyse.

Koska kesän ompeluksista on vasta niin vähän aikaa, otan oikeudekseni blogata tänne myös aikaisemmin tekemistäni vaatteista, jotta niitä olisi itsekin sitten myöhemmin mukava katsella.

Viljamin ja Jaakon 12 päivän ikäero ja yhteiset synttärijuhlat vaativat tietysti asianmukaiset kuteet. Ensimmäiset ikinä tekemäni hupparit, bodyillä ja haaremihousuilla höystettynä.

Söpikset 1-vuotiaat :)

Tästä Liisan bloggaus alkaa ja ompelumerkitkin tilataan vielä tänään. Ihan hymyilyttää!

8 kommenttia:

 1. Hienoa, ihanaa, upeeta, mahtavaa...

  VastaaPoista
 2. Hurraa sis! Värillisinä hupparit vielä mageemmat! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni-in... Mutta kun mä niiiin tykkään mustavalkoisista kuvista. :) Lupaan taistella tätä mustavalkoisuutta vastaan!

   Poista
 3. Mahtavaa Liisa!! Sä teit sen! En kyllä hetkeäkään epäillyt ettetkö tekisi, se oli vain ajan kysymys. :) Jään seurailemaan sun puuhiasi ja inspiroitumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, enhän pystykään, sulla ei ole lukijapaneelia. Lisäilen oman lukulistan kautta, mutta laittele jossain vaiheessa se itsellesi tuohon laitaan. Jos pojat ei auta, niin voin vinkata neuvoa minäki. :)

   Poista
  2. Olen otettu, jos sä inspiroidut mun tekeleistä :). Kiitos pelkästä ajatuksesta!

   Ja lukijapaneeli lisätty!

   Poista
 4. Inspiroivaa toden totta. Haluan aina tulla lukemaan tämän ihan ensimmäisen postauksen, katsella siitä sitten miten ihminen ei ehkä muutu mutta kehittyy ;) Itse olin aivan surkea alussa. Hienoa, jään varmasti lukemaan vaikka ompelu ei olekaan se minun juttuni.

  VastaaPoista